10 beste iPad Air-tastaturetuier i 2020 får du noen gang hendene dine

Med topp prestasjoner ser iPad Air definitivt ut som et av de beste verktøyene for forretnings- og profesjonelt arbeid. Mens de fleste nettbrett holder seg på avstand når det gjelder å portere det meste av arbeidet du gjør på en PC / bærbar PC, har iPad gjennomgående vist seg å være en sterk utøver.

Ingenting forbedrer iPad Air-opplevelsen som en lærveske som lar deg bære iPad-en din trygt, samtidig som den gir en bedre måte å skrive og samhandle med dokumenter på iPad. For noen måneder siden hadde vi bare en håndfull iPad Air-tastaturetuier i markedet. I dag har vi ganske mange av dem.

IPad Air er fysisk ikke den samme som eldre iPads. Det er tynnere, rammen er tynnere, og det er "annerledes", og det er grunnen til at mange eldre iPad-tilfeller ikke passer perfekt til iPad Air (5. gen).

Her er en samling av de ti beste tastaturetui for iPad Air ute i markedet. Vi har prøvd å velge mellom en rekke pris-poeng, så husk at du får det du betaler for. Avanserte modeller som kommer med massevis av funksjoner og kvalitetsstandarder, vil være kostbare, men verdt hver krone du bruker.

Round-up av 10 beste iPad Air-tastaturetui i 2019

#1. YEKBEE

Bakbelyste taster på dette tastaturetui er stilig arrangert, og tastene lar deg jobbe på iPad Air mens du jobber om netter eller på mørke flyvninger. Tre nivåer av lysstyrke og 1, 5 mm nøkkelføring gjør det behagelig for deg å skrive.

Dette tastaturet er ideelt for presentasjon, siden dette tastaturet kan svinges og vendes i 360 grader, noe som gir en perfekt vinkel mens du holder en presentasjon på kontoret.

USP: Ultra-slank design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Alpatronix KX130

“Alpatronix KX130 ″ er den typen tastaturetui som ser praktisk ut og parer seg også elegant sammen med iPad Air 9.7”. Det glatte utsiden av syntetisk skinn med det raffinerte håndverket gjør det til et fint alternativ for din profesjonelle utflukt.

Når det gjelder skriving, finner jeg ut ABS chiclet-tastene som er pålitelige nok til å tilby taktil tilbakemelding. Og derfor vil skrivingen din føles komfortabel. Den andre kvaliteten det er verdt å nevne er den solide batterilevetiden på 120 timer.

USP: Profesjonelt utseende

Sjekk ut på Amazon

# 3. POWERADD

POWERADD har laget et skinntastaturveske til din iPad Air. For full kroppsbeskyttelse har POWERADD brukt mykt og slitesterkt (syntetisk) skinn som beskytter iPad Air mot skitt, flekker, riper, sprut eller bulker.

Denne saken har et innebygd Li-ion-batteri som fungerer i strømsparingsmodus. Når du har ladet batteriet, kan du jobbe i 72 timer kontinuerlig og nyte 30 dagers standby-tid.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. ZAGG Folio Keyboard Case

ZAGG Folio Keyboard veske kan ikke skryte av et elegant design, men hvis du er ute etter en utmerket skriveopplevelse, kan du ikke gå galt med det. Med tillatelse av flerlags konstruksjon er saken fullstendig i stand til å beskytte nettbrettet mot utilsiktede dråper.

Snap-on-design hjelper den til å passe immaculately på iPad. Til tross for at den har en så solid struktur, ser den ikke klumpete ut i det hele tatt!

Avhengig av behovet ditt, kan du finjustere det innebygde stativet slik at du får frem tastaturet i forskjellige synsvinkler. Til slutt gjør bakgrunnsbelysningstastene og det store skriveområdet ditt å skrive ganske lett.

USP: Robust konstruksjon for ekstra beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. Earto

Bruk iPad Air som en datamaskin eller bærbar datamaskin med denne avtakbare tastaturet. Siden tastaturet har en magnetisk design, kan du raskt fjerne tastaturet når du ønsker å bruke iPad Air frittstående modus. For å redusere belastningen på øynene, kan du justere vinklene for skriving og medieforbruk.

ABS-tastene lar deg skrive komfortabelt ettersom Earto har produsert et responsivt tastatur for jevn og effektiv skriving. For å beskytte enheten din på full kropp har Earto brukt PU skinn til å lage denne tastaturetui.

USP: Magnetisk integrert tastatur

Sjekk ut på Amazon

# 6. Favormates

Jeg liker det slanke og formtilpassede designet til Favormates. 130-graders musling gir flere synsvinkler. Den har syv bakgrunnsbelysningsfarger og tre lysstyrke-modus slik at du kan bruke nettbrettet ditt komfortabelt selv i mørke omgivelser.

Litium-ion-batteriet leverer 120 timers kontinuerlig arbeidstid og opptil 330 dager standby-tid. Auto-sleep og wake-funksjonalitet forhindrer unødvendig batteriforbruk. I tillegg har du flotte farger (rosegull, gull, sølv og svart) å velge mellom.

USP: 130-graders musling

Sjekk ut på Amazon

# 7. Fintie

Finties tastaturetui gir flere fordeler for iPad Air-brukere. Denne slitesterke vesken har lang batterilevetid, flytende maskinepplevelse, tynn og lett profil, og den er magnetisk avtakbar.

ABS-materiale gjør saken veldig hard, og den kan tåle daglig slitasje. Siden saken er magnetisk avtakbar, kan du enkelt ta den med på reisene dine.

USP: Magnetisk avtakbar

Sjekk ut på Amazon

# 8. Anker Ultra-Slim Folio iPad Air Case

Det som gjør Anker folio-tastaturet et smart valg, er muligheten til å ta vare på alle dine behov med god effekt. Den har en formtilpasset design som passer perfekt sammen med iPad. Tastene er veldig glatte å berøre og gir bedre tilbakemeldinger.

Folio-saken oppfyller ideelt dine skrive- og visningsbehov takket være tilgjengeligheten av flere propellvinkler. Og ja, du har et robust 800mAh-batteri som varer over seks måneder mellom ladningene.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Arteck

For $ 23.99, synes dette tastaturet fra "Arteck" å være et flott alternativ. Grunnen til at jeg sier det fordi det har dekket alle basene.

Med et kompakt og elegant design, gjør dette folioet til tastaturet en bedårende match med iPad Air på 9, 7.. Og med det pragmatiske tastaturoppsettet lover det å tilby en mer praktisk skriveopplevelse.

En viktig funksjon er det fleksible hengslet som lar deg vippe iPad opp til 130 grader for en mye forbedret visningsvinkel. Dessuten kan Arteck-tastaturet dekke opptil 100 timer på en enkelt lading - noe som er enda et pluss.

USP: Fleksibelt hengsel

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ny Trent Airbender 3.0 iPad Air

New Trent Airbender Star ser ut som en superdrakt for iPad Air. Det harde muslingtastaturet med avtakbar ryggveske gir deg mer fleksibilitet. Optimaliserte taster er grunnet for å akselerere skrivingen.

Saken ser ganske kompakt ut og klikker seg immaculately på iPad. Med de nøyaktige utklippene har du uhindret tilgang til alle funksjonene på nettbrettet.

USP: Hardt muslingetastatur med avtakbar ryggveske

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Hvilket av disse tastatursakene har oppfylt testen din? Er det de som definerer eleganse eller den som har et lite profil? Gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine i kommentarfeltet nedenfor.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste iPad Pro tastaturetui
  • Beste iPad Pro Folio tilfeller

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike historier.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar