Slik aktiverer du Siri på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR

I fjor med iPhone X Apple som budde på den ikoniske Hjem-knappen, må iPhone-brukere nå lære å leve uten den. Bortsett fra å bli brukt som en Touch ID-knapp, ble den også brukt til å utløse Siri. Hvordan vil du aktivere Siri på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR, ettersom den ikke lenger eksisterer?

Å bringe Siri til handling på X-serien iPhones er laget for å være like grei som noen gang før. Bokstavelig talt er handlingen den samme; det er bare rollen som er tildelt en annen viktig knapp!

Hvordan påkalle Siri på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR

Det er et par måter du kan aktivere Siri på din X-serie iPhone.

Aktiver Siri på iPhone ved hjelp av stemmen din

  • For å aktivere Siri ved hjelp av stemmen din, må du sørge for at du har satt opp Hey Siri på enheten din. Hvis du ikke har gjort det, åpner du Innstillinger → Siri & Søk → Lytt etter Siri og konfigurer det.
  • Når du har aktivert det, kan du bare si "Hey Siri" for å hente den virtuelle assistenten.

Aktiver Siri ved hjelp av sideknapp

  • For å aktivere Siri manuelt på din iPhone X-serie, trykk ganske enkelt på sideknappen i to eller tre sekunder.

Gå ut av Siri

  • For å gå ut av Siri, bare sveip deg opp fra bunnen av skjermen eller bare trykk på sideknappen for å gå til startskjermen.

Innpakking

Ved å flytte den virtuelle assistenten til PÅ / AV-knappen har Apple gjort sideknappen mer funksjonell og travlere. Bortsett fra å utløse den personlige assistenten, brukes strømknappen også til å la deg sove / vekke enheten, ringe nødetater og til og med deaktivere Touch ID midlertidig. Hva tar du for deg den nye endringen? La gjerne dine synspunkter komme over.

Det kan være lurt å ta igjen disse innleggene:

  • Slik installerer og bruker du Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR
  • Slik deaktiverer du Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR
  • Slik starter du iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR på nytt

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike nyttige innlegg.