Beste Apple TV-spill i 2020: Det er ikke bare en TV, det er en spillestasjon

Apples siste 4. generasjons TV har integrert App Store; noe som betyr at vi nå kan bruke tredjepartsapper på en stor skjerm. Disse fantastiske appene og spillene har underholdt oss på iPad og iPhone, men nå vil de gjøre opplevelsen vår, mer fantastisk på større skjermer.

Hver dag blir hundrevis av apper og spill lagt til i App a Store for Apple TV. For i dag vil vi tilby noen av de beste Apple TV-spillene. Så lene deg tilbake, og nyt turen; installer dem på TV-en og ha det gøy med familie og venner.

Beste Apple TV-spill i 2019

#1. Real Racing 3

Hvis det er på tide å omfavne det actionfylte racingspillet, kan “Real Racing 3” lyse opp showet ditt beundringsverdig. Grunnen til at jeg vurderer denne appen rett blant de aller beste er den store samlingen av hyperbiler den tilbyr og det spennende gameplayet.

Enten du er fascinert av superbiler fra McLaren eller Aston Martin, har appen fått deg dekket. I tillegg får du sjansen til å løpe på 18 fantastiske steder.

Med den intense flerspillermodus alltid klar til å teste metlen, vil du aldri legge hendene fra gasspedalen. I tillegg tilbyr Real Racing 3 opp over 4000 arrangementer der du kan vise heltemidlene dine og vinne den ettertraktede cupen elegant.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Ashphalt 8: Airborne

Hvis du er en hardcore-gamer, vil du ikke bli overrasket av Asphalt 8, siden det er et av de mest spilte racingspillene. Med sin ankomst på storskjerm, blir moroa større. Bortsett fra hastighet, må du fokusere på stunts og store hopp for å vinne dette spillet. Fremfor alt er det helt gratis å laste ned. Opplev racing i den virkelige verden på Apple TV.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Rayman Adventures

Spillet er kompatibelt med Siri-fjernkontrollen til din nye Apple TV. Du kan kontrollere hopp, interaksjoner og slag fra den lille franske fyren med Siri-fjernkontrollen. Den har enkel gameplay og en god tids morder. Det er ingen tvil om at barn vil elske dette. Prøv det på storskjerm, da det er helt gratis å laste ned.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Dungeon Hunter 5

Nyt episke slag der du får en sjanse til å gi rollen som en karismatisk kriger? “Dungeon Hunter 5” ville være et fantastisk spill for din spesifikke smak.

I dette RPG-spillet er det endelige målet ditt å gå ut mot monstre og onde sinn. Surret med 94 unike oppdrag, sikrer det at veien til seier er full av utfordringer.

Takket være den enorme vaktlisten med over 900 dødelige våpen, vil våpnet ditt alltid ha noe fryktelig å skyte fiendene dine ut. I tillegg kan du også slå sammen for å bygge et mektig team slik at du vil kunne ødelegge fiendene dine immaculately.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Jetpack Joyride

Spenn deg opp med jetpacken din og gjør deg klar for joyriden. Du må samle mynter mens du sykler med jetpack. Du trenger mynter for å oppgradere eller kjøpe en ny Jetpack. Den eneste ulempen er at du må starte på nytt når du er drept i spillet. Totalt sett er det et anstendig spill hvis du er en tilfeldig spiller.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Beach Buggy Racing

Har du noen gang ønsket å spille kartracing i sin reneste form? Hvis ja, ville "Beach Buggy Racing" være veien å gå.

Den lar deg løpe mot flere sjåfører i et stort felt hvor du må møte noen utfordringer. Hold øye med de spesielle belønningene mens du løper.

Når du har en sjanse til å legge hendene på power-ups som Dodgeball Frenzy, Fireball, Oil Slick og mer, må du dessuten aldri gi dem en glipp.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Altos eventyr

Det er et snowboard-spill, og det er uendelig. Hopp over hindringer og slip gjennom fjellene. Enkeltklikkspill er alltid litt vanskelig å spille, men Altos eventyr er annerledes. Gameplay er veldig brukervennlig, og du kan synkronisere fremgang universelt over andre iDevices. På en stor skjerm var opplevelsen utvilsomt fantastisk.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 8. Shadowmatic

Shadowmatic er et enkelt puslespill der du presenterte et abstrakt objekt. Det er din jobb å rotere objektene og lage en logisk skygge av den på veggen. Spillet har ti rom, som hver har et annet konsept, atmosfære og musikk. Når spillet fortsetter, vil gjenstandene bli vanskeligere å bedømme. Så spenn deg opp med det beste fra fantasien din.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. Lumino City

Lumino City er et tøft puslespill, men ikke bli nervøs; det er ikke et av disse puslespillene som gjør spill kjedelig. Lumis bestefar er tapt, og du må finne ham ved å utforske byen. Spillet vil koste deg fem dollar, men det er helt verdt det. Fremfor alt er det ingen kjøp i appen som vil feil deg, mens du liker spillet.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Oceanhorn

Et puslespill pluss eventyrspill, der du må reise gjennom hav, labyrinter og kjempe med drager over kongeriket Arcadia. Integrasjon med Game Center sikrer at fremgangen din spores via prestasjoner. Grafikken er ganske enkelt ypperlig når det kommer til en storskjerm-TV, og den støtter også MFI-kontrollere.

Pris: $ 7.99

nedlasting

Det var alt folkens!

Hvilket er favoritt Apple TV-spillet ditt fra listen? Del med oss ​​i en kommentar, på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.