De beste værappene for iPhone i 2020 for å holde seg oppdatert med Hyper-lokale prognoser

Bare en liten stund tilbake var det ganske blankt. Plutselig ble det skyet og begynte å regne katter og hunder! Fanget fullstendig beskyttet midt i tøffe værforhold. Beklager for denne gangen, jeg vil være ekstra forsiktig neste gang for ikke bare å være trygg, men også forhindre at de minneverdige turene blir plaget av været Gud. Stor erkjennelsesmann! Velg ut en av disse beste værappene for iPhone og iPad for å hjelpe din sak enormt.

Med disse overlegne værappene for iOS kan du følge med på meteorologiske forhold på en enklest mulig måte. De kan tilpasses ideelt etter dine behov. Gjennom push-varslene kan du være varslet om endrede forhold og møte dem med bedre forberedelser.

Vi tar vår vanlige spasertur gjennom butikken for å finne ut de beste værappene for iPhone. Det viser seg at det er mange titalls av dem. Jeg endte med å velge dem basert på - ikke deres tilsynelatende popularitet - men utseendet og informasjonen de presenterer.

Beste værapper for iPhone i 2019

#1. AccuWeather

Tillit av millioner av brukere over hele verden for å bli kjent med det nøyaktige været, AccuWeather er et must å ha hvis du vil holde en oversikt over de stadig skiftende værforholdene med optimal bekvemmelighet. Vær-appen gir prognoser på over 100 språk og dialekter, mer enn noen privat eller myndighetskilde. Motta siste nytt og informasjon.

Du vil motta oppdatert nedbørvarsel for de neste to timene, som vil være hyperlokalisert til din nøyaktige gateadresse eller GPS-plassering. Se den animerte radaren og satellittbildene for å finne ut hvor det uværet er på vei mot. Dessuten kan du se videoene for raskt å få tilgang til viktig informasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. WeatherBug

Med det største værnettet er WeatherBug en toppvær-app for iPhone. Den tilbyr riktige prognoser for sanntidsvarsler. Du kan sjekke Doppler-radaren over hele USA, Mexico, Canada, Alaska og Hawaii.

Jordnettens totale belysningsteknologi er utstyrt for å vise radar for flere internasjonale lokasjoner. Det er 18 værkart som lar deg visualisere værforholdene mye enklere. Sanntidsforholdene hjelper deg ikke bare med å spare god tid, men lar deg også planlegge dagen din bedre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Værkanalen

"Værkanalen" gir nøyaktige prognoser og lokale værvarsler for å holde deg oppdatert om forholdene. Det viser time, daglig, ukentlig, helg eller hver uke. Den dynamiske startskjermen endres avhengig av din beliggenhet og tid på dagen. Du kan spore og lese detaljert værinformasjon om flere steder i hele verden for å planlegge piknik på en bedre måte og unngå å bli fanget i dårlig vær.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Dark Sky Weather

Finn ut umiddelbart når det kommer til å regne og være forberedt på å møte det. Du kan enkelt lage prognoser for ditt nøyaktige sted for å ha de nyeste prediksjonene for neste time og time for time prognoser for neste dag og uke.

Med bruk av radaranimasjonen kan du finne ut selve stormens vei. Få varsler fra minutt til minutt om det forestående regnet for din nøyaktige beliggenhet. Du vil også motta varsler om alvorlige værvarsler for situasjoner som tordenvær, flom og orkaner. Enda bedre, kan du lage dine egne tilpassede varsler for temperatur, vind, nedbør, etc.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 5. CARROT Vær

Jeg synes CARROT Weather er veldig effektivt. Dette er nettopp det du ønsker å raskt få tilgang til nøyaktig og detaljert værrelatert informasjon. Du vil følge med på timevis, daglig og strømmer atmosfæriske spådommer.

Kikk gjennom radaren og satellitten på live-kartet for å finne ut de kommende værforholdene og planlegg arrangementene dine deretter. Den har forskjellige temaer for forskjellige værforhold. Med iMessage-appen kan du raskt dele prognoser med vennene dine.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 6. Vær underjordisk

Denne appen har mer enn 200 000 personlige værstasjoner, og gir nøyaktige prognoser og nåværende værforhold om ditt lokale område. De viktige værdataene som temperatur, sikt, vindstyrke og retning, fuktighet osv. Viser deg det virkelige bildet av været.

Du kan overvåke luftkvalitet, UV-risiko og til og med lokale influensautbrudd ved å bruke helsetapet. Soloppgangen / solnedgangsflisen forteller deg når det første og siste lyset vil skje.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Yahoo Weather

Takket være nøyaktige prognoser og muligheten til å la deg spore værforholdene til favorittbyene og destinasjonene dine, har Yahoo lenge vært en av de beste værappene. Den tilbyr alle detaljer som trykk, vind og sjanse for nedbør om værforholdene. Du kan bla gjennom det interaktive kartet, satellitten og radaren for å enkelt spore vær. De daglige varslene hjelper deg med å planlegge dagen din smart.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Hva prognosen

Hold deg oppdatert om kommende værforhold uansett hvor og når du er. 6657 setninger beskriver perfekt værforhold. Du kan også høre på de siste meteorologiske forholdene i forskjellige stemmer. Dra full nytte av nøyaktige værmeldinger fra Dark Sky for å holde deg trygg.

Appen gir daglige prognoser i 7 dager. Sporer timeprognoser i 48 timer. Du kan også sjekke ut nedbørvarsel for den neste timen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Klar dag

Clear Day er nettopp den slags nydelige og allikevel enkle appen du vil se når du vil sjekke været. Det er intuitivt med bakgrunn som tilsvarer værtypen. I en betongjungel ville en hyggelig åtti ikke bety mye, men å se på frodig grønt gress definitivt, gir en forfriskende bølge av en følelse. Det er nettopp det Clear Day gjør.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. RadarScope

RadarScope er fullpakket med en rekke overlegne funksjoner som lar deg holde en oversikt over værforholdene uanstrengt. Sjekk ut NEXRAD Nivå 3, siste radardata sammen med Tornado, alvorlig tordenvær, advarsler om flomflom samt prognoserte stormspor utstedt av US National Weather Service. Den henter og viser oppdaterte data automatisk i nesten hvert 2. til 10. minutt.

Du vil se 156 forskjellige NEXRAD-nettsteder (neste generasjon radar). Trykk på posisjonsknappen for å rapportere den til Spotter Network.

Du kan trykke på avspillingsknappen for å laste ned og animere de nylige bildene. Appen viser navnene på mer enn 25 000 byer og byer på dem. Du vil også trykke og holde på fargelegenden for å se dataverdiene.

Pris: $ 9.99

nedlasting

BONUS

Weathershot

Weathershot er noe du ville ha hørt nå. Alt dette "Instagramming" har gjort alt som er "Insta" -merket underverk for markedsføringen. Det er en app som lar deg legge over værinformasjon vakkert på alle bilder du klikker. Det er ikke en vær-app i seg selv, men du kan kalle den det hvis du ønsker det. Weathershot er en kul app fordi jeg liker typografien deres.

Pris: Gratis

nedlasting

Din favorittvær-app?

Så dette er mine toppvær-apper for iOS! Alle av dem er så gode at det er vanskelig å legge en foran andre. Hvilken har du valgt å holde deg oppdatert om de siste atmosfæriske forholdene? Det ville være flott å kjenne valget ditt.

For å lese flere slike fineste iPhone-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar