Utvalg av de beste iPhone 6/6 Plus-dokkingstasjoner fra iHome

Med utgivelsen av Apples nyeste og teknisk sett den mest avanserte iPhone-serien (6 og 6Plus), har en rekke forskjellige flerbruksbrygger også blitt kommersielt tilgjengelige. IHome-serien med Clock Radio Dock Stations tilbyr deg noen spennende funksjoner ved å kombinere viktige oppgaver som å lade iPhone, spille musikk, etc.

Denne serien har fire modeller som tilbyr deg mer eller mindre lignende fasiliteter som bare avviker i dimensjoner og estetikk. Les videre for å vite mer om disse fire modellene og hvordan de kan utfylle din nyeste iPhone.

De beste iHome Clock Radio Dock-stasjoner for iPhone 6 og 6 Plus

#1. iHome iPL23

Modellen iPL23 fra iHome kommer med en fleksibel dock, som er kompatibel med et lynkontakt. Når du har denne kompatibiliteten, lader den enkelt så vel som spiller iPhone 6 eller 6Plus. Nå med hjelp av dockingstasjonen, kan du våkne eller sove til iPhone-en din. Det er et anlegg for å programmere og lagre 6 FM-stasjoner i minnet.

Stereoen består av Hi-Fidelity-drivere i spesielt designet Reson8-høyttalerkamre. Som et resultat gjengir de sprengende lyd av høy kvalitet. Alternativet for automatisk synkronisering hjelper deg med å stille klokken til din iPhone-tid. Alternativet å forsiktig øke eller redusere alarm- eller søvnvolum reduserer vanskelighetsgraden av å våkne og sove.

USP: Reson8 Speaker Chambers

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hjemme iDL44

Hvis du rik lydkvalitet er det du er ute etter, kan du gå til Home iDL44. Lastet med Reson8-høyttalerkamre og gir imponerende lydkvalitet. To alarmer sikrer at du kan holde tritt med din harde tid.

Bortsett fra å la deg lade smarttelefonen din sikkert, er denne dock også designet for å styrke Apple Watch. Med den pene designen kan den være en utmerket match for enhver innredning i hjemmet eller på kontoret. Dessuten kan du velge iDL44 i to farger som gunmetal og hvitt / sølv.

USP: Suveren lydkvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. iHome iPL24

iPL24 er ganske mye i tråd med søsken iDL44. Den har en mer kompakt design og holder din iPhone jevnlig mens du lader. Du kan komfortabelt sjekke de siste varslene og samhandle med enheten mens den lades.

Bortsett fra å være en kompetent lader for smarttelefonen din, fungerer den også som en effektiv lader for Apple Watch. Så du kan bruke denne dokken til å juice opp begge enhetene dine om natten med fullstendig sinnsro. Inkludert med Reson8-teknologi har du luksusen av lyd i topp kvalitet som gir liv i musikken din. Dessuten kan du velge ut iPL24 i to farger: rosegull og grått.

USP: FM-klokkeradio med dobbelt alarm

Sjekk ut på Amazon

# 4. iHome iPL23 (2-i-1)

I motsetning til iPL23 som er nevnt ovenfor, er denne grunnet til å være en vakker lader for både din iPhone og Apple Watch. Når det gjelder kvaliteter, er den like god som alle iPhone-dokk fra iHome.

Docken kommer med FM-radio med seks forhåndsinnstillinger, som du finner tilstrekkelig for grunnleggende behov. Den er også utstyrt med Reson8-teknologi for å injisere ildkraft i musikken din. Og med en hviletid kan du omfavne søvnen din fredelig. Videre kommer dette ladestativet i to farger som sort og hvitt.

USP: Sleep timer

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Hvilke har du valgt for din smarttelefon blant de nevneverdige dokkingstasjonene? Del dine verdifulle innspill i kommentarene.

Ta også en titt på disse innleggene:

  • Beste Bluetooth-hodetelefoner for iPhone 6/6 Plus
  • Beste billader for iPhone 6/6 Plus
  • Beste kraftbanker for iPhone 6/6 Plus
  • Beste bilmonteringer for iPhone 6/6 Plus

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topputstyr tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar