2020s beste iPhone-videoapper for innspilling, redigering og deling av videoer

Å lage oppsiktsvekkende videoer som kan få mange likes på Instagram og Facebook, trenger ikke å være en kompleks oppgave når du har en stor samling av fagmessig utformede filtre, redigeringsverktøy og temaer å velge mellom. Så selv om videoredigering ikke er din gruppe, kan du komme med iøynefallende klipp.

Som ekstremt glad i TikTok som korte klipp, har jeg prøvd meg på mange populære videoredigerere. Og basert på min personlige erfaring, er dette de beste videoredigeringsappene for iOS.

Så hvis du er på utkikk etter et aktivum som lar deg lage morsomme filmer for å dele på nettsteder med sosiale nettverk, kan du dykke rett sammen med meg for å utforske den følgende oppdateringen!

Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Quik - GoPro Video Editor

Når du ønsker å redigere videoer på iOS-enheten din som en proff, er det som er veldig nyttig redigeringsverktøyene som er enkle å bruke. Og med Quik får du en mengde redigeringsverktøy som er ganske enkle å håndtere. Derfor vil design av en film aldri være en stor sak for deg - selv om du ikke er flink til å redigere.

Det beste med denne appen er at den lar deg legge til opptil 200 bilder og videoklipp. Det betyr at du kan lage en fullverdig film ved hjelp av denne appen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne appen er at den enkelt henter viktige data fra GoPro-opptak. I tillegg analyserer den klippene dine for å plukke ut stående øyeblikk.

Dessuten har du over 20 temaer, en rekke fine filtre og over 100 sanger du kan eksperimentere. Dessuten lar den deg også importere favorittmusikken din fra Dropbox, iCloud Drive, Box og Google Drive.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Videoshop

Det jeg liker med Videoshop er det intuitive brukergrensesnittet og muligheten til å gjøre jobben med å redigere videoer til en ultrakomfortabel opplevelse. Legg til forskjellige lydeffekter som eksplosjon, latter, dyrelyder for å gi filmen din et unikt preg.

Du kan justere videoen / lyden din sakte eller raskt etter behovet for konseptet. Kombiner enkelt flere klipp i ett og bruk filtre for å forbedre kvaliteten på videoen umiddelbart. Den er klar for de som vil lage morsomme filmer med liten innsats.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Filmmaker Pro Video Editor

Som en ambisiøs filmskaper vil du gjerne legge hendene til denne videoredigereren. Det som gjør denne appen til en så fin formue er et komplett bibliotek med verktøy. Så har du mer frihet til å eksperimentere og komme med noe som lett kan vinne øyeboller.

Det er 19 overgangsalternativer og 30 fantastiske filtre gjør at filmen din virker iøynefallende. Få mest mulig ut av lydeffekter for å gi videoen din en avgjørende fordel.

For ikke å nevne, en rekke skrifter (over 180) som manus, retro og film som gjør at klippet ditt ser sjarmerende ut. Dessuten 190 etiketter og 80 tilpassede animerte klistremerker for å legge til noe morsomt element i filmen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. iMovie

For de som er interessert i å ta kreativiteten sin til neste nivå, kommer iMovie (rett fra Apple) som en av de beste videoproduserende appene for iOS for å komme i gang med ideene dine om å få neste butikk-hit.

Appen har 14 fantastiske trailermaler med imponerende grafikk. Så du har nok muligheter til å designe traileren. I tillegg kan du finjustere filmnavnene, studiologgene og studiepoengene.

Dra nytte av de pent designede temaene med matchende titler, overganger og musikk for å gi litt profesjonelt preg på filmen din. Og ja, det er også ti Apple-designede videofiltre som umiddelbart kan transformere klippene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. VSCO

Enten du er en profffotograf / videograf eller er villig til å utmerke seg i dette fantastiske yrket, "VSCO" må være et fast medlem av din spesielle samling av foto- og videoapper.

Denne appen tilbyr forhåndsinnstillinger og redigeringsverktøy av ypperste klasse, slik at du kan lage videoer immaculately. I tillegg vil du også utforske massevis av flotte innhold designet av det enorme samfunnet.

Med VSCO-medlemskap ($ 19.99 / årlig), kan du få over 170 forhåndsinnstillinger. Pro-versjonen vil også gi deg avanserte redigeringer som HSL og Borde.

Trenger du litt inspirasjon? Ta en titt på de supre praktiske tipsene og triksene, samt opplæringsprogrammer for å forbedre ferdighetene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Søt CUT

Cute CUT kan lett imponere deg hvis du er på jakt etter en brukervennlig videoredigerer. Enten du vil tegne på filmene dine for å gi dem et unikt preg eller ønsker å legge til en annen type medier som foto, musikk, tekst eller stemme, bør det stå opp til oppgaven din.

Siden den støtter både liggende og portrettmodus, kan du ta video i ønsket vinkel. Det er også et alternativ å oppgradere appen for å ha flere funksjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Adobe Spark Video

Når du snakker om toppverdige videoprogrammer for iOS, er “Adobe Spark Video” det navnet som kommer inn i bildet med en gang. Årsaken til at jeg virkelig elsker denne appen, er det brede spekteret av videoredigeringsverktøy som gir mer fleksibilitet til å lage noe ut-av-boksen.

Den lar deg øyeblikkelig mikse og matche flere videoer for å lage en betydelig film. Bruk tekstoverlegg for å legge til litt eleganse i videoen din.

Velg mellom mange gratis lydspor, eller bruk din egen stemme for mer tilpasning. På toppen av alt tilbyr Adobe Spark Video også mange profesjonelt utformede temaer for å sikre at videoen din er i stand til å få oppmerksomhet på sosiale nettverk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. VivaVideo Pro

VivaVideo Pro er lastet med interessante funksjoner. Med støtte fra multi-capture-alternativer som, morsom, selfie, basic, musikk, video, collage, FX, gir det deg nok valg til å knipse den typen video som kan skape mye surr på sosiale medier.

Det leveres med selfie-kamera med syv fantastiske linser som lar deg ta kule bilder. Du kan enkelt lage en fin video-lysbildefremvisning og bringe kreativiteten din i forgrunnen. Dessuten har du også muligheten til å legge til musikk, filtre, FX for å forbedre videoen din.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 9. Videolicious

Videolicious tilbyr en enkel og enkel måte å lage et storyboard med dine bilder og videoer. Tenk på det som en nedstrippet versjon av iMovie - strippet ned til et punkt der alt du kan gjøre er å lage vakre videoer med fortellerstemme.

Du kan enkelt kombinere flere videoer og bilder med musikk. Du vil kunne forhåndsvise videoene dine for å sikre at de er perfekt i samsvar med etterspørselen. Å ja, det er filtre også som gir en filmfinish til arbeidet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. 8mm Vintage kamera

Hva med å filme noen virkelig fine retrofilmer? “8mm Vintage Camera” er akkurat det du trenger for å ta bilder av retrostil.

Med denne appen kan du skyte 4K HD-videoer med sanntidseffekter. Liker retro-farger, flimrende og lette lekkasjer gir vintage utseende til filmen din. Velg mellom 8 kule linser og prøv de 13 pent utformede filtre som 1920, Noir, 60s, 70s, Sakura, XPro og mer for å få filmen til å skille seg ut.

Det er en lydbryter som lar deg legge projektorlyd til videoen din. Dessuten kan du også legge til et lydspor fra iTunes-biblioteket ditt.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 11. MoviePro

Leter du etter en app som kan fungere som et overlegent verktøy for å lage filmer på iOS-enheten? MoviePro er grunnlagt for å passe inn i forventningene dine. Det brede spekteret av videooppløsninger og sideforhold, justerbar videokvalitet, støtte for Moondog labs Anamorphic objektiv, gjør det flott for filmskaping.

De høye FPS-modusene (60 fps til 240 fps), muligheten til å zoome med fartskontroll, lydovervåkingsalternativ via hodetelefon og objektivvalg på iPhone 7 Plus er bare funksjonene du ønsker å lage et mesterverk.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 12. TiltShift-video

Helt siden jeg først snublet over disse, har jeg vært tilhenger av TiltShift-bilder og -videoer. Selvfølgelig har jeg sett mange tutorials som viser deg hvordan du kan oppnå TiltShift gjennom Photoshop, men ingenting slår TiltShift-videoer.

De er merkelig attraktive, og hvis du leter etter tutorials, ikke kast bort tiden din. Bruk dollar på TiltShift-video, så er du ferdig! Den fineste appen du noen gang kan få hendene dine på for disse TiltShift-videoene.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Det er ganske mye!

Hva er ditt øverste valg?

Nå, fortsett med å lage fantastiske filmer og sprenge dem på sosiale nettsteder. Med ganske enkle å håndtere verktøy vil disse appene sikre at du får arbeidet uten problemer. Det beste med dem er at du ikke trenger å være ekspert for å lage kule videoer.

Du vil gjerne se på disse innleggene også:

  • Beste fotoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste videochat-apper for iPhone og iPad
  • Beste RAW-bilderedigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad

Hvilken er favorittvideo-appen din, og hvorfor? Gi oss beskjed om navnet og del tankene dine på Facebook, Twitter og Telegram. Husk dessuten å laste ned iOS-appen vår for å utforske flere slike app-roundups.