Stopp "Verification Required" når du installerer gratis apper på iPhone eller iPad

Får du gjentatte ganger en popup som sier "Bekreftelse av bekreftelse - Før du kan foreta kjøp, må du trykke på Fortsett for å bekrefte betalingsinformasjonen din." Eller "Bekreftelse av bekreftelse." Trykk på Fortsett og logg på for å se faktureringsinformasjon. ” På iPhone eller iPad. Feilmeldingen dukker for det meste opp mens du installerer gratis apper fra App Store og har en tendens til å hindre deg i å utføre oppgaven din. Etter å ha selv møtt popup-vinduet et par ganger, kan jeg si at det lett kan lure deg ut og ta deg oppå angsten. Så hvordan løser du dette problemet?

Før du kan begynne å gjette, la meg fortelle deg at det i utgangspunktet er et resultat av betalingsmetoden som er brukt på Apple-ID-en som er koblet til enheten. Bekreftelsespåkrav faktureringsmelding vises. Hvis du har en ubetalt saldo på kontoen, har betalingsmåten mislyktes eller ikke blitt oppdatert ordentlig. Det vises også om iOS-enheten din aldri har blitt brukt til å kjøpe i App Store. Mer etter pausen:

Slik løser du “Verification Required” -melding på iPhone eller iPad

For å bli kvitt problemet, må du endre betalingsmåte. Du kan gå etter en gyldig betalingsmetode eller velge "ingen" for ikke å knytte noen betalingsdetaljer til en Apple ID og App Store.

Du kan ikke være i stand til å velge Ingen alternativ, hvis det er en forfalt betaling eller alternativ for familiedeling er aktivert på enheten din. (Åpne Innstillinger-appen på iOS-enheten din → Navn → Familiedeling → trykk på [navnet ditt] → trykk på Forlat familie.) Det er flere andre grunner til at du kanskje ikke ser Ingen alternativ når du redigerer Apple ID-betalingsinformasjonen. For å vite mer, gå over til dette innlegget.

Trinn 1. Start Settings- appen på iPhone → Trykk på iTunes & Stores.

Steg 2. Trykk på Apple ID. Du kan bli bedt om å skrive inn Apple ID-passordet ditt her. Da vises en Apple ID-meny med fire alternativer: Vis Apple ID, Logg ut, iForgot og Avbryt.

Trinn 3. Trykk på Vis min Apple-ID.

Trinn 4. Trykk på betalingsinformasjon.

Trinn 5. Trykk på Ingen under delen BETALINGSTYPE.

Det er det! Fremover vil ikke bekreftende popup vises på iOS-enheten din.

Du kan også oppdatere Apple ID-informasjonen din fra datamaskinen din. Prosessen er like enkel. Fortsett å lese…

Hvordan endre Apple App Store Endre betalingsinformasjon i iTunes

Trinn 1. Start iTunes på datamaskinen → Klikk på Konto i toppnavigeringsmenyen → Klikk på Vis min konto.

Steg 2. Du blir bedt om å skrive inn ditt Apple ID-passord.

Du blir landet på kontoinformasjonssiden til iTunes.

Trinn 3. Klikk på Rediger- knappen vises ved siden av alternativet for betalingsinformasjon.

Du blir landet på siden Rediger betalingsinformasjon. Du kan se fire alternativer under betalingsmetode: Visa, Master Card, Amex og None.

Trinn 4. Klikk på Ingen.

Trinn 5. Til slutt klikker du på Ferdig fra høyre nedre hjørne.

Si din mening

Dette vil løse problemet med forsvinningen av "Ingen" -alternativet på betalingsinformasjon-skjermen. Dessuten vil du slutte å motta meldinger fra App Store før du laster ned gratis apper.

Få med disse innleggene også:

  • iCloud Sync Fungerer ikke på Windows PC? Her er Fix
  • Slik får du tilgang til iCloud Drive ved hjelp av terminal på Mac
  • Hvordan synkronisere helsedata til iCloud i iOS 11
  • Slik sletter du gamle iCloud-sikkerhetskopier fra din iPhone / iPad

Fant du denne artikkelen nyttig? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for å lese flere slike innlegg.

 

Legg Igjen Din Kommentar