Hvordan konvertere videoer til iPad-format med gratis iPad-videokonvertere

Det er ikke så tøft å konvertere videofiler til iPad. Faktisk, med utallige programvare og tjenester i dag, har det hele blitt veldig enkelt.

De vanlige og populære videoformatene stemmer ikke godt med Apples arv. Så hver av iOS-enhetene dine kan bare spille av et bestemt format for en fil - det være seg video eller lyd - som opprettes når du synkroniserer musikken og videoen din via iTunes. Selv om støtten for lyd er utmerket, når det kommer til video, begynner du å innse at iTunes ikke er all kraften.

Med et økende antall formater i video som distribueres som nedlastbart innhold på nettet, har du sannsynligvis funnet ut at videoen du har akkurat nå, ikke er kompatibel med iPad.

Hva er nytten av å ha et fantastisk apparat, men ikke kunne spille av den videoen du nettopp lastet ned? Det er der videokonvertering kommer på bildet.

Hvordan konvertere videoer til iPads format ved hjelp av konverterere

Videokonvertere er sannsynligvis den beste og enkleste måten å konvertere videofiler til iPad-formatet. Selvfølgelig betyr dette at du trenger å finne en passende. (listen er gitt nedenfor).

Siden det er massevis av videokonvertere tilgjengelig, er det bare mulig å liste opp en generisk gjøremål her. Det grunnleggende prinsippet i alle videoomformere som er oppført nedenfor, er det samme, så her går vi:

  • Du installerer ønsket videokonverterer på datamaskinen din.
  • Deretter legger du til videofilene du vil konvertere. De fleste omformere oppdager videofiler av nesten alle formater.
  • Når du er ferdig med å legge til videofilene, tar det neste trinn deg til konverteringsformat-siden: ganske enkelt, velg enheten du vil at videoen skal konverteres til. I vårt tilfelle er det alltid iPad.
  • Nå, bare fortsett og la konverteringen skje. Når du er ferdig, kan du bruke filen i iTunes til å synkronisere den med iPad-en din. Voila!

#1. Håndbrekk

Hvis du leter etter en enkel løsning der du "legger til videofilen og klikker på konvertere!" Og du er ferdig, er HandBrake din løsning. Det er et åpen kildekodeverktøy som er designet for å konvertere nesten alle videoformater til et hvilket som helst annet du ønsker. Dessuten fungerer HandBrake sømløst både for macOS og Windows.

nedlasting

# 2. AVC

AVC (hvilken som helst videokonverterer) er en annen av de lekre videokonvertere du sannsynligvis vil savne fordi det høres for godt ut til å være sant. Brukere har rapportert om konstant suksess med denne omformeren da de prøvde å konvertere videoer til iOS-enheten.

Muligheten til å støtte over 100 inngangs- og 160 utdataformater gjør det allsidig. I tillegg gir det 100% tapsfri kvalitet og leverer også NVIDIA NVENC akselerert koding. Til slutt kan du bruke den på Mac- og Windows-PCen.

nedlasting

# 3. iSkysoft

Enten du vil komprimere klippene dine, konvertere videoer, lyd- eller DVD-filer ulastelig, har iSkysoft deg fullstendig dekket. Kompatibiliteten med mer enn 150 formater (inkludert 4K- og VR-videoformatene) gjør det til et topp spill.

Ettersom utvikleren fortsetter å legge til støtten for nye formater ofte, er sjansen stor for at du aldri får problemer med inkompatibilitet. Opptil 90X konverteringshastighet og null kvalitet forbedrer omdømmet ytterligere.

Dessuten kan du også bruke iSkysoft til å redigere videoene dine. Når det gjelder OS-støtte, spiller denne videokonvertereren fint med Mac og Windows PC.

nedlasting

# 4. Movavi

Movavi touts for å konvertere videoene dine med lynrask hastighet. Etter å ha satt denne programvaren på prøve, kan jeg si at den har kvaliteten til å støtte det høye kravet.

Takket være batchbehandlingsfunksjonaliteten kan du enkelt håndtere mange filer på en gang. En annen bemerkelsesverdig egenskap ved denne programvaren er at den ikke skader kvaliteten på videoene dine (til og med 4K). Enda bedre, appen tilbyr også rask redigering og jevn komprimering. (kompatibel med både macOS og Windows)

nedlasting

# 5. Gratis videokonverterer av Wondershare

Wondershare er kjent for å lage svært betydelig programvare. Og videokonvertereren for Mac og Windows har fått alle funksjonene til å være på nivå med de beste i bransjen.

Appen kan skryte av en effektiv batchkonverteringsfunksjon som lar deg konvertere flere videoer til det foretrukne formatet. Dessuten kan du også bruke den til å transformere DVD og lyd til ønsket format uten skade på kvaliteten.

Enda bedre, Wondershare videokonverterer kan utføre oppgaven med å redigere videoer, skjermopptak og til og med lage morsomme GIF-er for deling på sosiale nettsteder.

nedlasting

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan overføre videoer til iPad fra PC
  • Beste videospillerapper for iPad
  • Beste MKV Player-apper for iPad

Ønsker å ta igjen flere slike hvordan? Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.