Beste iPhone 6 Plus-spill i 2020 Se fabelaktig ut på storskjerm-iPhone 6 Plus

IPhone 6 Plus er en spillbytter for Apple. Det er ikke den første smarttelefonen på storskjerm, men den er raskt blitt en av de beste smarttelefonene som ble utgitt i år. Store skjermer er flotte for mange ting, og en av dem er spill. Apple ser ut til å ha vært veldig klar over dette faktum. Dette er grunnen til at de la Metal-rammeverket for å få den beste spillopplevelsen fra sjetongene på iPhone 6 og 6 Plus.

Spilling på iPhone 6 Plus er en helt ny opplevelse fordi du for første gang skal spille på iPhone med en skjerm så stor som 5, 5 ″ - det er en enorm skjerm-eiendom. Vi har kirsebærplukket noen få spill som akkurat nå ser fantastiske ut på iPhone 6 Plus, som om de er bygget spesielt for denne enheten. Ta en titt:

De beste iPhone-spillene i 2019 som ser fantastisk ut på iPhone 6 Plus

#1. Modern Combat 5: Blackout

Gameloft's Modern Combat er et populært førstepersons skytespill der du tar på deg ryggkjølende oppdrag over hele kloden. Denne oppdateringen gir enda mer, men med en stor oppgradering: Spillet bruker nå Apples Metal-rammeverk for kickass-grafikk og ytelse. Den er optimalisert for iPhone 6 og 6+, men ser fantastisk ut på den større skjermen.

Massevis av tilpasningsdyktige alternativer, et bredt spekter av kampoppdrag (enkeltspiller, tropp, etc.) og en haug med kule belønninger i alle arrangementer med begrenset tid kan holde deg limt til denne.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Bike Race: Motorsykkel Racing

Hva med å gå på sykkelløp? Med dette spillet vil du få lyst til å kjøre sykkelen gjennom fantastiske spor. De fantastiske hoppene og løkkene vil gjøre at du kan fortsette med en uendelig racingtur!

Spillet har både single- og multiplayer-modus. Hvis du ønsker å spille solo, velg førstnevnte. Men hvis du vil legge ferdighetene dine til rette, velg sistnevnte!

Tjen så mange stjerner som mulig mens du spiller. Og bruk disse power-ups for å låse opp alle nye nivåer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Asfalt 8: Luftbåren

En bruker beskrev dette som et "dyr av et spill", og den slags oppsummerer Asfalt 8: Airborne. Med denne oppdateringen er nå to viktige funksjoner lagt til spillet: for det første utnytter den Metal API som betyr fantastisk grafisk ytelse på iPhone 6 Plus (og 6), og for det andre innebærer spill nå å utføre stunts og tønne ruller og mer.

Som med alle større oppdateringer, er det flere spor og eksotiske steder å løpe på. Massevis av oppgraderinger for hastighet og mer tilbys.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Hungry Shark World

Villig til å utforske det utrolige Arabiske hav eller de fantastiske stillehavsøyene? "Hungry Shark World" kan være det beste alternativet for å prøve ut disse områdene.

For å komme i gang, må du velge mellom 20 haiarter i 7 forskjellige størrelser. Når du har hentet haien, kan du starte den vanvittige vanviddet med all kraft.

Husk; den eneste måten du kan overleve er ved å spise fiendene dine. Så prøv ditt beste for ikke å falle byttedyr for livsfarlige skapninger som hvaler, ubåter og mer.

Dessuten kan du ta del i mer enn 20 oppdrag for å desimere utfordringer med høy poengsum og dominere byttedyr så vel som de spennende bosskampene!

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Real Racing 3

Litt i motsetning til Asfalt, er Real Racing 3 langt mer "jordet" i virkeligheten. Igjen, dette er ikke per se optimert, men det ser ut som spillet du bør spille på en iPhone 6+. Eiendommen med stor skjerm får det beste ut av spillet, og det faktum at spillet er utviklet med grafikk med høy ytelse hjelper.

Real Racing 3 har en rekke nye spor og biler og tilpasninger å velge mellom. For fansen er det en klar godbit.

Pris: Gratis

nedlasting

Bonus:

Krigsroboter

Hvis dødelige handlinger forkjemper deg, ikke gå glipp av War Robots. Dette flerspillerspillet med seks mot seks lagkamper krever at du er på ditt brutale beste.

Det er 31 roboter med ulik ferdighet. Med mer enn 30 destruktive våpen som ballistiske missiler, energi og plasmakanon til disposisjon, vil våpnet ditt aldri gå tomt for damp. Du kan også tjene tonnevis med bonuser for å være i forkant i kampen.

Vil du være leder i din egen rett? Vel, spillet lar deg også lage en klan og lede den den monumentale seieren!

Pris: Gratis

nedlasting

Valget ditt?

Hvilket av disse spillene kommer til å bli installert på din ultra-store iPhone? Gi oss beskjed om navnet og grunnen til at du har valgt det.

Få tak i disse innleggene:

  • Beste racingspill
  • Beste FPS skyte spill for iPad
  • Beste endeløse løpespill for iPhone / iPad
  • Beste RPG-spill

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike nyttige guider.