Slik overfører du filmer / videoer til iPad enkelt fra PC eller Mac

Glem synkronisering. Det er patetisk hvis alt du virkelig ønsker å gjøre er å kopiere noen videofiler til iPad-en slik at du kan se dem senere. Du vet, på flyet eller under en pendling eller bare noen ganger når du vil se en film på iPad.

Det bør være enkelt å kopiere videoer til iPad-en. Ja, vi kommer til å trenge iTunes og ja, det kan ta nesten samme tid som det tar å synkronisere iPad med iTunes, men nei, det kommer ikke til å bli tøft. Hvis du kan dra og slippe, kan du faktisk gjøre det sømløst.

IPad forstår noen få format for video. Det er en standard videospiller på iPad som kan spille av videoer og som kan håndtere videofiler som du slipper inn i den. Så det store spørsmålet er, hvordan du enkelt kan kopiere videofiler til iPad.

Slik overfører du videoer fra PC eller Mac til iPad

Merk: På iPhone har du bare lov til å legge til musikk eller video fra et enkelt iTunes-bibliotek. På iPad eller iPad har du muligheten til å legge til musikk fra flere iTunes-biblioteker, men video fra et enkelt iTunes-bibliotek.

Trinn 1. Koble iOS-enheten din til Mac- eller Windows-PCen.

Steg 2. Start iTunes på datamaskinen din.

Trinn 3. Velg nå innholdet du vil overføre til enheten din fra iTunes-biblioteket.

Trinn 4. Velg enheten fra venstre på sidefeltet.

Trinn 5. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe videofilene du vil kopiere. For å gjøre dette enkelt, ha mappen som inneholder videofilen klar, ha iTunes åpen i bakgrunnen og bare dra og slipp filen fra mappen inn i iTunes-vinduet.

Trinn 6. Nå skal du se en fremdriftslinje som vil indikere hvor lang tid det vil ta å kopiere filen. Har du korte videoer? Fort. Film i full lengde? Det vil ta litt tid.

Trinn 7 Hvis du får problemer med å si at filen ikke kunne kopieres, betyr det at det er et problem med filformatet. Du må endre formatet til videoene gjennom en av disse gratis videokonvertere eller med QuickTime til et iPad-kompatibelt format før du kopierer det.

Kan du ikke legge til elementer manuelt på iOS-enheten din?

Klarer du ikke å overføre elementer manuelt til enheten din? Forsikre deg om at du har installert den nyeste versjonen av iTunes på enheten. Alternativet for å "administrere musikk og videoer manuelt" må også være aktivert.

Trinn 1. Koble enheten din til datamaskinen. Start iTunes og velg enheten din.

Steg 2. Klikk på Sammendrag i venstre sidefelt. Deretter blar du til Alternativer-delen og merker av for " Manuelt administrer musikk og videoer ."

Trinn 3. Klikk på Bruk for å bekrefte endringen.

Hvordan overføre videoer, musikk fra Mac eller Windows PC til iPhone eller iPad ved bruk av AnyTrans

AnyTrans lar deg enkelt overføre medier fra datamaskinen til iOS-enheten. Videre konverterer den automatisk videoer til iOS-støttet format som WMV, AVI, MKV. Hvis du ikke vil bruke iTunes eller ønsker å gjøre prosessen med å overføre medier litt mer praktisk, er det verdt å prøve.

Trinn 1. Last ned AnyTrans på din Mac eller Windows PC.

  • AnyTrans Windows-versjon
  • AnyTrans Mac-versjon

Steg 2. Koble enheten din til datamaskinen. Start deretter AnyTrans og klikk på administrasjonsknappen (ser ut som små prikker)

Trinn 3. Deretter må du klikke på Videoer og velge Filmer, Hjemmevideoer eller TV-serier.

Trinn 4. Klikk på “+” -knappen øverst til venstre i menyen. Velg nå innholdet du vil overføre til enheten din, og klikk deretter på Åpne nederst.

Det er alt du trenger!

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar