Beste iPhone X støtfangervesker i 2020: Stilig forsvarer for din kostbare perle

Utrolig nydelig skjerm og imponerende design, har iPhone X svinet hele rampelyset helt siden den ble avdekket midt i fanfare 12. september. En smarttelefon som er så glødende som denne, fortjener all omsorg og beskyttelse for å forbli i topputstyret lenge. Gitt hvor iøynefallende det er, er jeg sikker på at ikke mange av dere ønsker å skygge det fullstendig med en tung sak. Hvis du vil at din helt nye smarttelefon skal skinne gjennom uten å ofre beskyttelsen, kan du velge ut en av disse beste iPhone X-støtfangervesker.

Med den sterke bygningen beskytter disse krasjvaktene enheten mot støt. De passer perfekt på iPhone; slik at den kan fortsette å vise frem sin sjarm uten hindring. Ønsker du å finne ut hva mer er disse toppfangerenes tilfeller for iPhone X har å tilby? La oss hoppe over!

Merk: For å sikre at smarttelefonen din har 360-graders beskyttelse, har tilbehørsprodusentene inkludert en klar rygg. Derfor må du ikke forveksle med å kalle dem en vanlig sak. Sørg for å sjekke den solide støtfangeren som hvert av disse tilfellene har.

Beste iPhone X støtfangervesker i 2019

#1. Luvvitt Prooftech

Luvvitt Prooftech er tildelt støtsikker design, og er en pålitelig forsvarer for smarttelefonen din. Fusjonen av fleksibel TPU-gummi og sjokkerende motstandsdyktig TPE har gitt den nødvendige styrken for å overleve støtet. Det gummierte dekselet gir mye bedre grep og reduserer også sjansen for utilsiktet fall.

Den klare ryggen forhindrer ikke iPhone fra å vise frem utseendet. Vertikalt kamera og skjerm har en ekstra beskyttelse i form av hevede lepper. Responsive knapper gir taktil tilbakemelding, mens de perfekte utklippene gir rask tilgang til alle funksjonene.

USP: Fleksible gummikanter

Sjekk ut på Amazon

# 2. ESR

ESR har et ekstremt minimalistisk design i støtfangervesken til din iPhone X. Dette er en støtfanger-design uten bakdeksel, slik at du kan vende glansen over din iPhone X. Designet påvirker ikke signalstyrken.

Støtfangerenes dobbelstruktur har en ramme av aluminiumslegering og en indre støtfanger av TPU. Hvis du er bekymret for kamerabeskyttelse, må du sjekke de hevede hjørnekantene som løfter kameraet og berøringsskjermen fra flate overflater.

USP: Ekstremt minimalistisk design

Sjekk ut på Amazon

# 3. SaharaCase

SaharaCase kan ideelt leve opp til oppgaven din, ikke bare ved å gi den nødvendige beskyttelsen til smarttelefonen din mot fall, men også ved å lage et fint par med smarttelefonen.

Integrasjonen av myk gummi og hardplast har gjort konstruksjonen veldig holdbar. Glatte gummikanter passer sømløst inn i håndflaten. Med den ekstra beskyttelsen for kamera og skjerm, gir ikke denne støtfangervesken riper noen sjanser til å skade enheten.

Den medfølgende skjermbeskyttelsen gir ikke bare krystallklarhet, men beskytter også OLED-skjermen mot skraping. Videre er denne solide støtfangervesken tilgjengelig i syv farger inkludert rosegull, klart rosegull, grått, etc.

USP: Anti Scratch

Sjekk ut på Amazon

# 4. Ringke FUSION

Ringke FUSION tilbyr din iPhone X full frihet til å gløde og vise frem elegansen. Med den krystallklare profilen sørger den for at smarttelefonen forblir i sentrum av hvert øye. Den er klar med TPU- og PC-materiale av topp kvalitet, og er designet for å være et langvarig skjold for enheten.

Alle hjørnene på saken er pansret for å motstå slag. Den glatte kanten sikrer at håndflaten din har det forbedrede grepet mens du holder iPhone. Til slutt kommer FUSION i tre flotte farger: krystallklart, rosegull og røyksvart.

USP: Crystal Clear-profil

Sjekk ut på Amazon

# 5. MATEPROX

Forbedret hjørnedesign fanger oppmerksomheten umiddelbart. Dette gir ikke bare full beskyttelse for telefonen, men gir også en unik X-formdesign (den er tross alt laget for din iPhone X). Denne tunge saken er laget av støtdempende TPE-materiale som gir et robust utseende.

De støtsikre luftputene i de fire hjørnene tar opp støt hvis telefonen faller tilfeldigvis. Putene løfter også telefonens kamera og berøringsskjerm for å beskytte iPhone X.

USP: Støtsikker luftputer

Sjekk ut på Amazon

# 6. Supcase Unicorn Beetle Style

Unicorn Beetle Style er utstyrt med den tøffe kroppen, og gir deg en smart beskyttelse for smarttelefonen. Den robuste konstruksjonen med det fineste TPU- og PC-materialet tåler dråper. Gjennomsiktig rygg sørger for at enheten kan fange oppmerksomhet uten hindringer.

Den fremre delen av enheten forblir beskyttet med den forhøyede kanten. De taktile knappene er veldig lydhøre for pressen. Eksakte utskjæringer for kamera, høyttalere og port hjelper det å gi et formmessig utseende.

USP: Robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 7. Moko

MoKo har den støtsikre designen som aldri slipper smarttelefonen når den betyr mest. Derfor forblir enheten din beskyttet mot grove støt eller stygg riper. Den slitesterke kroppen er laget av det fineste TPU- og PC-materialet.

Den delikate strukturen gir behagelig griping som forhindrer fall, mens fremre leppe holder skrape fra å skade skjermen. Den passer perfekt på iPhone, slik at du får problemfri tilgang til alle porter, kameraer og høyttalere. Videre kommer denne beskyttende støtfangervesken i fire farger: rosa, svart, rød og hvit.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Yesgo

Yesgo presenterer en støtfangerveske som har en supertynn profil. Den ser luksuriøs ut i sine to nyanser - grønn og matt blå. Den nåværende er mattblå, som er laget av myk og fleksibel TPU og en hard PC-rygg.

Beskytt din iPhone X mot riper og plutselig slipp. Denne saken er kompatibel med trådløs lading, slik at du kan bruke den hjemme eller på kontoret. Den nøyaktig utskårne saken dekker ikke volumet.

USP: Luftrute pute

Sjekk ut på Amazon

# 9. Spigen Ultra Hybrid

Spigen er et av de anerkjente merkene som handler i støtfangervesker for iPhones. Denne er hentet fra en populær Ultra Hybrid-serie med iPhone-etui. Den klare harde PC-saken og TPU-støtfangeren gir et fast grep og slank profil.

Siden saken er ekstremt gjennomsiktig, viser den det originale iPhone X-designet. Sjekk de hevede rammene som løfter din iPhone berøringsskjerm og kamera fra flate overflater. Denne saken er kompatibel med trådløs lading.

USP: Intens innsyn

Sjekk ut på Amazon

# 10. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid er en meget beskyttende sak med den støtdempende designen. Laget av mykt TPU-etui og robust polykarbonatmateriale, og har en veldig holdbar konstruksjon. Den forsterkede støtfangeren er fullt i stand til å motstå slag.

Med det gummierte mønsteret gir det forbedret grep; noe som gjør det mer behagelig å holde iPhone. De metalliserte knappene gir bedre tilbakemelding, slik at du enkelt kan kontrollere enheten din. Dessuten kommer Neo Hybrid i fem farger: gunmetal, burgunder, jet black, blek dogwood og satinsølv.

USP: Forsterket støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 11. Spigen Rugged Crystal

Dette er nok en topp lydkofanger fra Spigen, som uten problemer har gått inn i denne listen. Rugged Crystal har intens gjennomsiktighet, og ser ganske raffinert ut med gjennomsiktig design. Denne klare saken er skåret ut av myk TPU og er ekstremt fleksibel.

Alle de fire hjørnene har fått luftpute til å slå ned støtet. Hevet kant holder kamera og skjerm beskyttet mot slitasje ved ikke å la dem komme i kontakt med overflaten. Kanten er veldig glatt, saken føles koselig i håndflaten.

USP: Luftputede hjørner

Sjekk ut på Amazon

# 12. RhinoShield

Her kommer en annen støtfanger som bare er støtfanger til din iPhone X. RhinoShield har produsert en robust koffert som er blitt testet fra høyden 25 fot (hvis dette høres utrolig ut, se videoen på kjøpslinken).

Merket bruker sin proprietære slagfaste teknologi som ikke ødelegger den verdifulle glassstøtten iPhone X. Honningkakestrukturen gir en ekstra 10% beskyttelse mot støt og støt. I likhet med ESR, er dette også et minimalistisk design som lar deg flagge skjønnheten til iPhone X.

USP: Polymermateriale

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. BAISRKE

BAISRKE presenterer et støtfangerveske med to farger gradient transparent klar rygg. Denne enkle designen løfter den mest naturlige skjønnheten til din iPhone X. Presisstøpte etuier passer fint til din iPhone X, og etterlater utklipp for rask tilgang til alle porter, knapper, høyttalere og kamera på din iPhone X.

Denne støtfangervesken er laget av hardplastrygg og mykt gummiert TPU-materiale. For omfattende beskyttelse, beskytter denne saken ryggen og sidene på telefonen; de hevede kantene i fire hjørner gir ekstra beskyttelse til telefonens skjerm og kamera.

USP: To farger gradient transparent klar rygg

Sjekk ut på Amazon

# 14. Maxboost

Støtfangerdesker slenger vanligvis ikke med stil, med mindre du eier denne Maxboost HyperPro hybridvesken til din iPhone X. Den elegante profilen og stilige appellen er to tegn som skiller denne saken fra andre tilfeller. For å gjøre grepsopplevelsen din bedre har Maxboost brukt TPU-ramme.

De hevede leppene gir ekstra beskyttelse til berøringsskjermen og kameraet på telefonen. Sjekk den fargede støtfangeren og den gjennomsiktige ryggen, som utsetter glassets bakside til iPhone X.

USP: Stilig appell

Sjekk ut på Amazon

# 15. TORRAS

Torras kombinerer stil og luksus i denne iPhone X støtfangervesken. Elektroplaterammene med hard plastfast bakside gjør en eksklusiv og vakker sak. Hele saken er delt inn i tre deler: øvre, hoved og bunn.

Når du installerer saken, må du installere de tre delene etter hverandre. Installer først hoveddelen og deretter de to andre. Den øvre delen beskytter kameraet på telefonen din når du plasserer enheten på et flatt underlag.

USP: Stilig og luksuriøst

Sjekk ut på Amazon

Det er alt for nå.

Valget ditt?

Så det avslutter vår liste over de fineste støtfangersakene (basert på gjeldende tilgjengelighet) for iPhone X! Hvilken har du valgt til smarttelefonen? Gi oss beskjed om navnet og egenskapene du har likt i det.

Du vil kanskje også sjekke ut disse innleggene:

  • Beste iPhone X-etuier
  • Beste iPhone X-skjermbeskyttere
  • Beste iPhone X lommebokvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å utforske flere slike topp iPhone-tilbehørslister.

 

Legg Igjen Din Kommentar