Hvordan aktivere og bruke WhatsApp Web med iPhone

Livet ville være enklere hvis du kunne bruke WhatsApp på nettet ved å gå inn på appen på den bærbare eller stasjonære datamaskinen. Til nå ble ikke iPhone-brukere gitt dette anlegget; hvis de ønsket å bruke WhatsApp på nettet, måtte de Jailbreak enhetene sine.

Vi har allerede behandlet nyttig info om hvordan du konfigurerer og bruker WhatsApp Web med iPhone ved bruk av WhatsApp nettaktivering. Selv om Android-brukere har hatt glede av dette anlegget lenge, er iOS-enheter nå utstyrt med WhatsApp-nettfunksjon.

Med sin siste oppdatering kan WhatsApp nå nå på nettet, og du trenger ikke å Jailbreak din iDevice. Her er en enkel metode.

Hvordan konfigurere og bruke WhatsApp Web med iPhone

Trinn 1. Start WhatsApp på din iPhone → Trykk på Innstillinger.

Steg 2. Trykk på WhatsApp Web / Desktop-alternativet.

Trinn 3. En skjerm vises med et alternativ. Start nå web.whatsapp.com i datamaskinens nettleser. En QR-kode vises på skjermen på dataskjermen.

Dette vil sette opp WhatsApp Web, og du vil kunne bruke WhatsApp på datamaskinen. Forsikre deg om at hvis du ikke skanner QR-koden umiddelbart, vil den forsvinne fra skjermen. Du kan imidlertid laste inn koden på nytt ved å klikke på KLIKK FOR Å LADRE QR-KODE-knappen.

En av de største fordelene med WhatsApp Web er at du raskt kan skrive inn meldinger og sende dem til kontaktene dine; en enkelt melding kan sendes til flere kontakter ved å kopiere og lime inn teksten. Dessuten kan du laste ned bilder, lydbånd og videoer direkte på datamaskinen.

Se opp denne videoen for å vite hvordan du aktiverer WhatsApp Web Client med iPhone

Det er det!

Du kan også gjerne utforske:

  • Slik sikkerhetskopierer / gjenoppretter du WhatsApp Chat-meldinger og bilder
  • Slik lagrer du WhatsApp-bilder manuelt på iPhone
  • Hvordan overføre WhatsApp-data fra iPhone til Android
  • Hvordan vite hvem som har lest WhatsApp-gruppemelding

Likte du dette tipset? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.