Beste utdanningsapper for iPad i 2020: Lær barna dine med moro

Bortsett fra å være høyt beundret av forretningsmenn, designere og artister, har iPad en enorm popularitet blant barn. Det ultra-store displayet kombinert med fantastisk ytelse gir liv til apper. Den dødelige kombinasjonsboksen til Apple Pencil og iPad Pro uimotståelige sjarmerer barn.

De liker å spille spill, tegne, tegne og doodle på nettbrettet. Så hvis du er på jakt etter de beste utdanningsappene for iPad Pro for å hjelpe barnet ditt å lære mens du har det veldig moro, vil dette fantastiske utvalget av apper være enormt nyttig.

Det er veldig utfordrende å lære nye ting til barna, spesielt når et bestemt fag er kjedelig. Dette er når disse appene kan vise seg å være utrolig effektive. De hjelper ikke bare barn med å lære på en morsom måte, men oppfordrer dem også til å utforske verden og alt som er sentralt for dem. Er du klar til å se nærmere på de ti utdanningsappene for iPad? Værsågod!

Beste pedagogiske apper for iPad i 2019

#1. Duolingo

“Duolingo” er mye rangert som den mest gjennomførte språklæringsappen for iOS. Appen kan skryte av mer enn 300 millioner elever, og hjelper deg å mestre mer enn 30 språk, inkludert svensk, spansk, fransk, tysk, italiensk, kinesisk, japansk og mer.

For å sikre at du er i stand til komfortabelt å fullføre oppgavene dine, tilpasser appen ideelt hver leksjon og holder lengden kort. Du vil kunne øve på å snakke og lytte med smart chatbot når som helst og hvor som helst.

Dessuten gjør det intelligente sporingssystemet deg i stand til å følge med på fremdriften og oppdage måtene å forbedre ytelsen på.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Google Classroom

"Google Classroom" kan være veldig nyttig for både elever og instruktører. Som lærer kan du bruke denne appen til å enkelt lage klasser og distribuere oppgaver. Det gjør det også enkelt å gjennomgå og rangere de tildelte oppgavene.

Appen lager automatisk Drive-mapper for hver student for å holde alt perfekt organisert. Det er en oppgaveside der elevene kan få tilgang til alle oppgavene sammen med klassematerialet.

Så snart nytt innhold kommer i klasserommet, sender det varsler til både elever og lærere for å holde dem oppdatert. Dessuten kan elevene sømløst jobbe med oppgavene sine og dele materialene med hverandre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Epic!

Epic app for iPad er et bibliotek med digitale bøker, beregnet på barn under 12 år. Med den ubegrensede tilgangen til 25 000 høykvalitetsbøker, lydbøker, læringsvideoer og quizer, vil barnet ditt alltid finne noe fascinerende å utforske.

Ettersom den støtter offlinelesing, kan barnet ditt glede seg over å lese bøker selv om det ikke er internettforbindelse. Appen gir også tilpassede anbefalinger basert på interessen til barna. Når den 30-dagers gratis prøveperioden er avsluttet, må du betale $ 7, 99 / måned. Appen støtter opptil 4 profiler per konto.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. ABCmouse.com

ABCmouse.com er utmerket til å gi barna tidlige ferdigheter og matteferdigheter mye raskere. Appen tilbyr 8 500 interaktive læringsaktiviteter. Barnet ditt vil ha en fantastisk tid å spille smarte spill og løse gåter.

De fantastiske animasjonene, sangene, kunstaktivitetene gir massevis av glede i skuespillet. Den har en veldig nyttig fremdrifts tracker som lar deg holde en oversikt over hvordan barnet ditt får det godt med læringen. Appen gir to medlemsalternativer som $ 7, 99 / måned eller $ 79, 99 / år.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. SoloLearn

På tide å lære å kode! SoloLearn leveres med mye gratis læringsinnhold i koden og er designet for både nybegynnere og avanserte elever.

For å komme i gang kan du velge mellom mange programmeringsemner for å mestre kodingskonseptene. Basert på målet ditt, kan du sette målet og gå i ditt eget tempo.

Med de daglige rapportene holder appen deg oppdatert om fremdriften. På toppen av alt kan du bli med i det enorme fellesskapet av kodere for støtte og motivasjon.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. LinkedIn Learning

Skulle du ønske å dra nytte av den mest kompetente online-læringsplattformen for å forbedre kunnskapen din, er "LinkedIn Learning" et mye bedre alternativ.

Med denne appen har du tilgang til mer enn 4000 kurs. Fra virksomhet, teknologi, fotografering til grafisk design, og er designet for å imøtekomme et bredt spekter av interesser. I tillegg tilbyr appen også kursanbefalinger i samsvar med ditt ønske.

Du kan lagre kurs for å få tak i dem senere og til og med laste dem ned for å studere offline. Videre vil du også kunne legge til fullføringssertifikater i LinkedIn-profilen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Udemy online kurs og klasser

"Udemy" er en førsteklasses online læringsplattform. Det som får denne pedagogiske appen til å skille seg ut er det enorme biblioteket med over 80 000 videokurs i mer enn 2000 emner.

Enten du ønsker å forbedre tegne-, skriveferdigheten eller få kunnskap om programmeringsspråk som Python og Java, kan det vise seg å være utrolig nyttig for deg.

Videokursene tilbys av erfarne instruktører og bransjeeksperter. I tillegg har de instruksjoner som er enkle å forstå, slik at du komfortabelt kan lære.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Engelsk med Andy

Når du vil lære et hvilket som helst språk perfekt, er det personlige tilbakemeldinger det som blir ekstremt viktig. Og "engelsk med Andy" sørger for at du har den tiltrengte veiledningen og også tilbyr deg den bedre måten å snakke, lese, skrive og forstå favorittspråket ditt.

Chatbotten er alltid der for å chatte med deg. Ved å drive gratis wheeling-kommunikasjon med chatbot, vil du kunne lære grammatikk og også nye ord. Og det vil også tilby deg grammatikkundervisning for å øke ferdighetene dine.

Dessuten kan du velge å diskutere flere emner som reise, filmer, hobbyer, kunst og mye mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Shapes!

Å bli kjent med hovedfargene, formene og størrelsene er ganske grei med denne appen. Den lærer også hvordan man uttaler studerte termer riktig. De statiske og bevegelige objektene forbedrer koordinasjonen og motorikken.

Appen har både enkle og komplekse nivåer som er pent opprettet for å lære småbarn gjennom læring. Takket være den enkle berøringskontrollen har ikke småbarn noe problem med å bruke denne appen. Det er ideelt for barn som er 2 år og oppover. Videre støtter den flere språk, inkludert engelsk, tysk, fransk, etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Lingokids - English For Kids

Nok en app for språklæring i utvalg! “Lingokids” er en flott engelsk læringsapp for barn i alderen 2-8 år. Appen inneholder innhold fra Oxford University Press og inneholder tusenvis av morsomme aktiviteter.

Det kjærlige barnet ditt vil lære mer enn 3000 ord mens du gjør de gledelige aktivitetene. Fra hverdagens ordforråd, ofte brukte verb, til viktige adjektiver, er katalogen ideelt designet for å undervise på en unik måte.

Til slutt er Lingokids gratis versjon begrenset, og bare premium-versjonen (starter fra $ 9.99) gir full tilgang til alle funksjonene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Barneakademi

Kids Academy har mer enn 13 000 pedagogiske spill, og er designet for å lære barnet ditt på en morsom måte. Den har alle typer spill inkludert matematikk, skriving, lyd og lesing. Du kan sot, matche og klassifisere spill.

Trinn for trinn-læring hjelper småbarn med å utvikle ferdigheter. De animerte flashcards og labyrinter lyser opp stemningen. Emnerelaterte pedagogiske videoer hjelper barna å lære mye raskere. Belønningssystemet oppfordrer barna til å gi sitt beste.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Uendelige tall

Endless Numbers er ideelt for å lære barna numeracy learning. Med denne appen vil de lære tallgjenkjenning, sekvenser, mengde, numeriske mønstre og enkel tillegg. Hvert nummer har interaktive sekvenser og ligningsoppgaver som gjør læring til en virkelig glede.

Den korte animasjonen gjør tallgjenkjenning, mengde og telling til en herlig opplevelse. Siden det ikke er noe press om å få høye poengsummer eller å mislykkes, vil barna dine ha det veldig fint å lære seg tall. Gjennom kjøp i appen låser du opp ekstra funksjoner som pakken med alle tall og startpakke.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Menneskekroppen

Gi basiskunnskap om menneskekroppen til barnet ditt med en av de mest populære utdanningsappene for iOS. Appen har et veldig intuitivt og barnevennlig design, og gjør øyeblikkelig inntrykk. Barnet ditt kan lære om grunnleggende menneskelig anatomi, inkludert skjelett-, muskel-, nervøse, sirkulasjons-, luftveiene, fordøyelsessystemet og immunforsvaret. Det er forskjellige modeller for alle kroppsdeler som hjerte, hjerne, øye, mage, munn og mer.

Barnet ditt lærer nytt ordforråd med tekstetiketter på mer enn 50 språk. Skriv et dashbord for å vite om nye oppdateringer og apper, slette kontoer, endre språk osv.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 14. Form guruer

Synes du å lære figurer til barna dine en litt vanskelig oppgave? Shape Gurus ville være et perfekt valg for deg å gjøre at barna dine enkelt lærer former. Appen består av 27 gåter med fire former og 9 farger.

Den har også 36 lydfarger i farger som gjør oppgaven med å lære mye enklere. Bortsett fra former, lærer appen også grunnleggende matematikkferdigheter for å matche, sortere og klassifisere etter former og farger. Spillet støtter 12 språk som engelsk (USA + UK), spansk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, svensk, russisk, arabisk, kinesisk, japansk og koreansk.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 15. molekyler

Molecules er en strålende oppfølger til The Elements som er bestselgende bok og app. Det forklarer viser hvordan elementer settes sammen i forbindelser, kjemikalier, molekyler, bergarter og andre ting. Du kan bøye, klemme og forme 348 forskjellige molekyler ved hjelp av flere fingre.

Du vil også gjøre endringer i temperatur for å se hvilke endringer som gjør i molekyler. Det er en fulltekst av 14 kapitler med molekyler. Dessuten kan du se 500 videoer og rotasjoner av forskjellige objekter.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 16. Montessorium: Intro to Letters

Montessorium: Intro to Letters vil lære barnet ditt å lese, skrive og spille inn bokstavlyder. Appen lærer også uttale, små bokstaver og store bokstaver. Etter å ha lært det grunnleggende om bokstaver, kan du gå til grammatikk, der barnet ditt kan lære det grunnleggende om konsonanter og vokaler.

Som en del av fonogrammet, må barnet ditt forene symboler med lydene sine. Den har en unik innspillingsdel som får barnet ditt til å lære lyder og navn. Dessuten kan du også registrere dine egne uttaler av bokstavlyder og navn for å bruke dem i hele appen.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Hvilken av disse fineste pedagogiske appene har fått øynene opp for deg? Jeg antar at det er den som lærer gjennom spill. Det ville være flott å vite navnet sitt og hvilken type utdanningsapper du liker.

Du bør ikke overse disse applistene:

  • Beste tegne-apper for iPad
  • Beste håndskriftapper for iPad
  • Beste Doodling-apper for iPhone og iPad

For å lese flere slike iOS-applister, last ned appen vår og forblir koblet med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.

 

Legg Igjen Din Kommentar