Slik avbryter du Google Play Music-abonnement fra iPhone og datamaskin

Google Play Music er en av de fineste streamingtjenestene for musikk sammen med Spotify og Apple Music. Gjennom abonnementsplan gir den direkteavspilling av enhver sang fra det enorme biblioteket med millioner av sanger. Men hva hvis det ikke lenger sjarmerer deg, hvordan ville du kansellert Google Play Music-abonnement fra iPhone og datamaskin?

I motsetning til Google Play Musikk for Android-appen, lar ikke iPhone-motparten deg kansellere abonnementet rett fra appen (i det minste for nå). Derfor må du gå over til Google Play Musikk-kontoen din på nettet for å avslutte abonnementet. Slik blir det gjort på riktig måte!

Slik avbryter du Google Music-abonnement på iPhone og datamaskin

Du må vite:

  • Selv etter at du har kansellert abonnementet, vil du få lov til å bruke det til slutten av faktureringsperioden.
  • Når faktureringsperioden er over og abonnementet ditt er kansellert, har du ikke tilgang til musikk du lastet ned på enheten din, så vel som spillelistene du opprettet.
  • Du må abonnere igjen for å få tilgang til radiostasjonene, spillelistene og musikken du lastet opp.
  • Bare i tilfelle abonnementet ditt blir kansellert på grunn av betalingsavslag, vil du ikke kunne få tilgang til abonnementsinnholdet.
  • Etter å ha kansellert abonnementet ditt, hvis du blir med i en familiemusikkplan, vil Google Play Musikk overføre deg til familieplanen på slutten av faktureringsperioden.

Trinn 1. Åpne hvilken som helst nettleser på iOS-enheten eller datamaskinen din, og gå over til play.google.com/store/account.

Steg 2. Deretter må du klikke på Konto.

Trinn 3. Nå, klikk på Avbryt abonnement, som er under Abonnement-delen .

Trinn 4. Klikk på Avbryt abonnement igjen.

Trinn 5. Til slutt, klikk OK .

Det er det!

Pakk inn

For øyeblikket er Spotify den mest populære streamingtjenesten for musikk med over 40 millioner brukere. Med mer enn 20 millioner brukere fanger Apple Music veldig raskt og kan overta Spotify i fremtiden. Hvilken er favorittmusiktjenesten din, og hvorfor? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du ønsker å se raskt på:

  • De beste Apple Music Alternatives for iPhone og iPad
  • Slik fjerner du Apple Music fra iTunes på Mac og Windows PC
  • Vil du få bedre Apple Music-anbefalinger på Apple TV? Sjekk ut disse tipsene
  • Slik får du tilgang til dine Apple Music-spillelister hvor som helst

For å lese flere slike nyttige innlegg, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus.