Hvordan vite om noen har blokkert nummeret ditt på iPhone

Blokkeringsfunksjonen på iPhones og iPads lar deg blokkere en kontakt og forhindre at de sender deg en melding, samtale og FaceTime. Hvis du blokkerer noen, avsluttes prosessen der. Du trenger ikke å bry deg eller bekymre deg for det lenger.

Men hva hvis noen andre ser ut til å ha blokkert nummeret ditt? Hva om du er på den andre siden av ligningen? Hvordan forteller du om noen har blokkert nummeret ditt på iPhone? Vel, det er noen få indikasjoner på at når du er satt sammen, så fortell oss det klare bildet. Les videre for å vite hvordan.

Hvordan du kan vite om noen har blokkert nummeret ditt på iPhone

  • Ring personen for å se om du har blitt blokkert
  • Send en iMessage for å se etter blokkering
  • For å sjekke blokkering, ring etter å ha gjemt anroper-IDen
  • Prøv å ringe fra annet telefonnummer for å være sikker på at du blir blokkert

#1. Ring personen for å se om du har blitt blokkert

Når du ringer til en person som har blokkert deg, er observasjonen interessant. I våre interne tester fant vi ut at du hører nøyaktig en ring, og så blir du viderekoblet til en telefonsvarer hvis mottakeren har konfigurert en telefonsvarer. Nå, dette kan skje selv om noen vil kutte samtalen etter en ringing, men sjansene for det er veldig tynne. Prøv å ringe noen ganger, og når du gjentatte ganger blir kuttet til telefonsvarer etter en ringing, kan du sannsynligvis anta at du har blitt blokkert.

Noen ganger skjer ikke 'en-ring-så-talemelding-mønsteret'. I stedet er det du hører en kontinuerlig travel tone som blir kuttet etter en stund. Hvis det samme skjer uansett når du ringer, er det en indikasjon på at du har blitt blokkert.

# 2. Send en iMessage for å se etter blokkering

Jeg brukte dette trikset for å finne ut av virkeligheten. Og i rimelig grad lyktes jeg med oppdraget mitt. Så hvordan kom jeg gjennom? Vel, jeg leverte en iMessage til min venn (som hadde blokkert meg). Selv om meldingen ble sendt, fikk jeg ikke bekreftelsen “Levert” .

Prøv dette tipset, og jeg er ganske sikker på at du kan finne ut om du har blitt blokkert eller ikke, hvis du ikke ser bekreftelsen 'Levert' eller 'Les'!

Ekstra informasjon : Jeg sendte også en tekstmelding til en venn som bruker en Android-telefon. Jeg hadde allerede sperret nummeret mitt på telefonen hans. SMSen ble sendt fra min slutt, men mottakeren fikk ingen varsler. Imidlertid fikk han beskjeden. Inne i Android-meldingsappen sa det 'blokkert kontakt'.

# 3. For å sjekke blokkering, ring etter å ha gjemt anroper-IDen

Første ting først, det er ikke en ideell måte å finne ut om noen har blokkert telefonnummeret ditt eller ikke. Du kan til og med bli ansett som ikke-disiplinert for å deaktivere den som ringer ID.

Men bare i tilfelle, hvis du er ivrig etter å oppdage sannheten for å fjerne forvirringen, kan du bruke dette trikset. I mange land kan du bruke en kode foran nummeret ditt for å deaktivere den som ringer. På denne måten kan du ringe en person selv om du har blitt blokkert. Denne siden med anroper-ID Wikipedia inneholder kodene til flere land.

Dessuten får du også muligheten til å skjule din anrops-ID rett fra iOS-enheten din. Dette gjør du ved å åpne InnstillingerTelefonVis innringer-ID → og slå av bryteren .

Husk at mange land ikke lar anrops-ID bli deaktivert. Dessuten kan du ikke deaktivere det når du ringer nødnumre som 911.

# 4. Prøv å ringe fra annet telefonnummer for å være sikker på at du blir blokkert

Dette er en av de enkleste måtene å finne ut sannheten på. Hvis du ikke klarer å ta kontakt ved hjelp av det ene nummeret ditt, kan du prøve et nytt. Vær deretter litt grei og spør om han / hun har hindret deg i å ringe eller sende meldinger.

Det kan ha hendt at nummeret ditt ved et uhell ble slettet fra kontaktlisten, og personen har en innstilling PÅ som demper ukjente innringere. Så hvis dette er tilfelle, kan du be personen om å legge kontakten tilbake til sin iPhone eller starte Innstillinger- appen på sin iPhone og gå til TelefonStill ukjente anropere og slå denne vekslingen av .

Merk: I visse jurisdiksjoner kan det ofte være trakassering å ringe en person gjentatte ganger fra et blokkerte eller ikke-blokkerte nummer.

Det er ganske mye det! Hvilket av triksene ovenfor har du brukt for å komme over streken? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Video: Hvordan vite om noen har sperret nummeret ditt på iPhone

Du kan gjerne lese ...

  • Slik blokkerer du spam-telefonsamtaler på iPhone eller iPad
  • Hvordan fikse telefonapp ikke fungerer på iPhone
  • Sender ikke din iPhone bildemeldinger? Her er Fix

Hva er tanken din om blokkeringsfunksjonen? Kunne du vite om du har blitt blokkert på iPhone ved å bruke metodene ovenfor? Del hva du føler med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned iOS-appen vår for å holde kontakten.