Tenorshare - iPhone Data Recovery Software: Enkleste, kraftige og robuste gjenoppretting

Jeg mister ikke data på min iPhone og hos iGeeksBlog har ingen av oss noen gang hatt et presserende behov for å gjenopprette slettede data, men vi er klar over muligheten for at noe kan gå galt en dag.

Viktig merknad: Vi prøvde TenorShare og fungerte bra for oss. Imidlertid klager mange brukere på at det fungerer som selskapet viser. Vi ber deg om å ta kontakt med leverandøren før du kjøper.

Det er mange måter å sikkerhetskopiere iPhone-dataene dine på, inkludert iCloud, iTunes og litt tredjepartsprogramvare, men det er veldig få virkelig kraftig programvare som fungerer for å gjenopprette iPhone-dataene. Og sannheten skal sies, de fleste av dem er rip-offs og kostbare.

Vi fant Tenorshare iPhone Data Recovery, og da vi prøvde å gjenopprette data fra iPhonen vår, fungerte det som en sjarm.

Nettopp dette gjør du:

  • Koble iPhone til datamaskinen.
  • Slå av Tenorshare iPhone Data Recovery-programvare.
  • Trykk på Scan.

  • Velg filer som skal gjenopprettes.
  • Hit Recover ( som lar deg gjenopprette filene i forskjellige formater, avhengig av valg.)

Det jeg likte var at programvaren holdt ting så enkelt som det kan. De fleste brukere er ikke teknisk kunnskapsrike nok til å gå gjennom en lang læringskurve for å gjenopprette slettede bilder fra iPhonene sine. Vi vil bare ha løsninger som fungerer ut av esken. Jeg tror Tenorshare Data Recovery spikrer det riktig.

Programvaren lar deg gjenopprette data direkte fra iPhone eller fra en tidligere iTunes-fil som du har fått. Som vanlige brukere kommer vi til å finne noen bilder tilbake (bilder som vi har slettet for noen år siden). Eller kanskje du mistet noen kontakter da du prøvde å synkronisere med iCloud. Ting kan gå galt når du prøver iCloud for første gang eller fjerner og legger til iCloud-kontoer på nytt.

Med denne programvaren kunne vi gjenopprette data fra så langt tilbake som i 2011.

I kjernen tror jeg at det beste med Tenorshare iPhone Data Recovery er at den er designet for normale mennesker: brukere som ikke har tid til å lese manualen og prøve et par ganger før vi finner ut hvordan ting fungerer. Spesielt når det handler om gjenoppretting av data, som er en no-go.

Tenorshare iPhone Data Recovery sin gratis versjon vil vise deg alle filene den har oppdaget (tilgjengelig for gjenoppretting), men for å gjenopprette dem til datamaskinen din, må du registrere deg.

Prislappen på 79, 95 dollar er bratt, spesielt med tanke på billigere alternativer som ikke er så enkle og effektive som Tenorshare, selv om sammenlignelig er det. Jeg har også hørt ganske gode ting om Tenorshares støtte, så du kjøper inn noe betydelig.

Hvis du virkelig må gjenopprette tapte data fra din iPhone til enhver pris og gjøre det uten problemer, er Tenorshare iPhone Data Recovery ditt svar.

Les mer på TenorShare.com

Det er det folkens!

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar