iPad er deaktivert Koble til iTunes: Slik løser du det

Vi har alle den ene personen som roter med iPad-en vår hele tiden, selv om han / hun ikke kjenner passordet. Dette fører til meldingen "iPad er deaktivert koble til iTunes, " prøv igjen om noen minutter, til timer; avhengig av antall ganger feil passord ble tastet inn. Etter seks gale forsøk blir du låst ute av iPad, og den vil vise meldingen.

Dette er ikke verdens ende; det er måter å bli kvitt dette problemet. Men igjen er løsningen ikke enkel, og du må gjenopprette iPad for å få den til live igjen. Ting er enklere hvis du har sikkerhetskopiert iPad-en din ved hjelp av iTunes; Ellers er det litt komplisert. La oss begynne…

iPad er deaktivert Koble til iTunes: Slik løser du problemet

Basert på forskjellige tilfeller har vi delt veiledningen i følgende deler:

 • Gjenopprett iPad med iTunes Backup
 • Lås opp deaktivert iPad uten iTunes Backup
 • Gjenopprett den ved hjelp av iCloud

Lås opp deaktivert iPad med iTunes Backup

Alternativet fungerer bare hvis;

 • Du har synkronisert iPad med iTunes før.
 • Hvis du har startet iPad-en på nytt etter synkroniseringen, må du stole på PCen igjen, noe som ikke er mulig fordi du er låst ute.
 • Forutsatt at du har synkronisert iPad-en med PC-en, og ikke startet iPad-enheten på nytt etter det.
 • Hvis du har Find My iPad slått på i Innstillinger på iPad, vil du ikke kunne gjenopprette uten å gå til gjenopprettingsmodus.

Forutsatt at du har synkronisert iPad-en din og ikke har aktivert Finn Min iPad under Innstillinger-appen, kan vi fortsette med guiden.

Trinn 1. Koble iPad-en med PC-en og åpne iTunes.

Steg 2. Klikk på iPad-enhetsikonet øverst til høyre .

Trinn 3. Klikk på "Sammendrag" fra venstre meny → Velg nå "Denne datamaskinen" under Automatisk sikkerhetskopiering og klikk på "Fullført" for å starte sikkerhetskopieringsprosessen.

Trinn 4. Når sikkerhetskopieringsprosessen er fullført, klikker du på "Gjenopprett iPad" i selve Sammendrag-fanen.

Trinn 5. Når prosessen er ferdig, kan du konfigurere iPad som ny.

Trinn 6. Til slutt trykker du på Gjenopprett fra iTunes Backup.

Dette er et av de sikreste alternativene, da du ikke mister data. Skjønt, du må investere litt av tiden din. Hvis du ikke har iTunes-sikkerhetskopi, kan du gå under for å forstå hvordan du får din iPad tilbake til livet.

Gjenopprett iPad uten iTunes Backup

Hvis du aldri har synkronisert iPad med iTunes, må du gjenopprette iPad ved hjelp av gjenopprettingsmodus. Vær oppmerksom på at du mister alle dataene med mindre du har aktivert iCloud-sikkerhetskopi.

Trinn 1. Forutsatt at du har koblet iPad-en til datamaskinen. Nå, slå av iPad-en ved å trykke på topp-knappen i noen sekunder. Når glidebryteren vises på skjermen, drar du den til høyre for å slå av.

Steg 2. Trykk og hold nede Hjem-knappen sammen med topp-knappen. Hold inne til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPad.

Trinn 3. Åpne iTunes, og den vil automatisk oppdage din iPad i gjenopprettingsmodus og vise en popup. Klikk på "Gjenopprett."

Trinn 4. iTunes begynner å laste ned firmware for iPad, og det kan ta litt tid. IPad-en din går ut av gjenopprettingsmodus etter femten minutter. Så når nedlastingen er ferdig, gjenta trinnene ovenfor for å få iPad-en tilbake til gjenopprettingsmodus og gjenopprette enheten.

Gjenopprett iPad ved hjelp av iCloud

Hvis du har "Finn min iPad" slått på før du ble låst ute, har du et alternativ for å gjenopprette den ved hjelp av iCloud. Den eneste betingelsen er at iPad-en din skal ha en fungerende internettforbindelse når du følger disse trinnene.

Merk: Før du går videre, må du ta sikkerhetskopi av din iPad ved hjelp av iTunes som vist i den første metoden.

Trinn 1. Logg deg på iCloud.com ved å bruke Apple ID og passord du brukte på din iPad.

Steg 2. Når du er logget inn, klikker du på "Finn iPhone."

Trinn 3. Nå klikker du på "Alle enheter" på overskriften, og fra listen klikker du på iPad-en din.

Trinn 4. Det vil nå laste kartet sammen med den nåværende plasseringen til iPad-en din. Til høyre ser du forskjellige alternativer, klikk på "Erase iPad" og klikk igjen på "Erase" når du blir bedt om det.

Trinn 5. Du må bekrefte Apple ID-opplysningene dine igjen. Gjør det for å fortsette.

Trinn 6. Neste skjermbilde får du presentert sikkerhetsspørsmål du hadde stilt tidligere. Svar dem til å fortsette. Etter det blir du bedt om å oppgi et alternativt telefonnummer. Det er valgfritt, slik at du kan klikke på "Neste."

Trinn 7 Skriv inn en melding hvis du vil, også dette er valgfritt. Klikk på "Ferdig."

Det er det; iPad-en din blir slettet om noen minutter, og deretter kan du konfigurere den som ny. Hvis du hadde en sikkerhetskopi, kan du gjenopprette den.

Logger av…

Det var alt folkens. Jeg håper guiden ovenfor har hjulpet deg med å løse problemet. Hvis du ikke sikkerhetskopierte iPad-en i det siste og måtte miste alle dataene, er det en leksjon å lære. Sikkerhetskopier enheten regelmessig.

Du kan også henvise til:

 • Slik gjenoppretter du iPhone og iPad ved hjelp av iTunes eller iCloud Backup
 • iPhone er deaktivert Koble til iTunes
 • Slik omgår du iCloud-aktiveringslås i iOS 12, iOS 11 eller tidligere på iPhone / iPad
 • Blokkeres eller deaktiveres Apple-ID-en din? Slik fikser du og gjenvinner tilgangen til det

Kjenner du til noen annen arbeidsmåte for å løse iPad-deaktivert problemet? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor. Sørg også for at du liker vår Facebook-side, følg oss på Twitter, og bli med på vår Telegram-kanal.