Slik gjenoppretter du slettede bilder fra iPhone eller iPad

Hva gjør du når du mister massevis av data - spesielt bilder - fra iPhone-en din? Det er riktig, du løper tilbake til iTunes for å klamre deg fast til den kjære gamle sikkerhetskopien som du håper har noen av bildene du så dårlig vil ha tilbake.

Å gjenopprette slettede bilder fra en iPhone, iPad eller iPod Touch er ikke en enkel oppgave. Egentlig er det bare mulig hvis du er veldig heldig. Fortsatt er det ingen annen utvei enn å prøve forskjellige metoder. La oss se på alle mulige måter du kan prøve å gjenopprette slettede bilder fra iPhone eller iTunes.

1: Gjenopprett slettede bilder fra iPhone og iPad ved hjelp av iTunes

Hvis du synkroniserer iPhone-en din med en gang i blant, er det en stor sjanse for at den siste sikkerhetskopien som iTunes tok av iPhone-en har de spesielle bildene du vil ha tilbake. Hvis du regelmessig tar sikkerhetskopi av iPhone med iTunes, har du sannsynligvis bildene.

Du kan prøve å gjenopprette fra den siste sikkerhetskopien for å få bildene tilbake. Å gjøre dette:

Trinn 2: Åpne iTunes

Trinn 3: I iTunes 11 aktiverer du sidefeltet gjennom Vis -> Vis sidefelt

Trinn 4: Høyreklikk på enheten din og trykk 'Gjenopprett fra sikkerhetskopi ...'

Trinn 5: Velg den siste sikkerhetskopien og fortsett.

Når gjenopprettingen er utført, kan kamerarollen for det meste ha bildene du leter etter. Men det er ting du bør merke deg:

  • Hvis du klikket på mange bilder etter den siste sikkerhetskopien (og det er disse bildene som ble slettet), er det ingen måte at du kommer til å se disse bildene i iTunes-sikkerhetskopien.
  • Hvis du gjenoppretter enheten din, må du huske at kontaktene, e-post og andre ting som iTunes synkroniserer / administrerer for deg på iPhone, også vil bli gjenopprettet til versjonen av sikkerhetskopien. Forsikre deg om at du har synkronisert enheten din og sikkerhetskopiert andre data.

2: Gjenopprett slettede bilder fra Photo Stream / iCloud

Photo Stream fikk et skudd i armen med iOS 5 og 6. Ganske mange konfigurerbare alternativer gjør Photo Stream til et levedyktig alternativ for en sikkerhetskopi foruten et godt sted å dele bildene dine. Hvis du hadde aktivert Photostream, blir hvert av bildene du klikket sendt til iCloud-fotostreamet. Fotostrømmen fungerer som et online depot der de fleste av bildene dine eksisterer (ikke ment som en sikkerhetskopi, men kan brukes som et).

Hvis du har aktivert Photo Stream i iCloud (på iOS-enheten din: Innstillinger -> iCloud -> Bilder -> Slå PÅ 'My Photo Stream' ), er kanskje bildene du leter etter allerede der.

På din iPhone eller iPad:

Trinn 1: Åpne Bilder-appen

Trinn 2: Trykk på 'Album' fra menyen nederst.

Trinn 3: Velg albumet "My Photo Stream"

Trinn 4: Sjekk om bildene dine er i dette albumet.

3: Programvare fra tredjepart

Å bruke tredjepartsprogramvare kan være kostbart, men det er det eneste alternativet som er igjen i tilfelle alt annet mislykkes.

Disse programvarene følger i utgangspunktet et enkelt mønster:

  • Du setter iPhonen din i DFU-modus og kobler den til datamaskinen
  • Åpne programvaren, som gjenkjenner enheten din og deretter går inn i filsystemet
  • Slettede bilder er ofte dypt inne i filsystemet og vil bli overskrevet etter en tid. I tilfelle du leter etter slettede bilder rett etter at de ble slettet, er sjansen for å finne dem gjennom tredjepartsprogramvaren stor.

Populære programvare:

  • Stellar Phoenix Photo Recovery
  • Wondershare Dr.Fone
  • iStonsoft

Lessons

Det hele koker ned til å gjøre vanlige sikkerhetskopier. Ukelig sikkerhetskopi er normen, men du kan gjøre det oftere også. Her er noen tips:

  • Sikkerhetskopiér iPhone i iTunes ukentlig en gang. Hvis du klikker mye på bilder, kan du øke sikkerhetskopieringsfrekvensen.
  • Benytt deg av iCloud. Aktiver Photo Stream og sørg for at bilder du klikker er på Photo Stream, slik at du kan gjenopprette i tilfelle du mister dem fra kamerarollen.