Beste Selfie-pinner for iPhone 6 og 6 Plus i 2020 for å fange perfekt Selfie!

Elsker du å fange selfies, men lengter bare etter et bredere skudd eller en høyere vinkel? Selfie-pinner er nå tilgjengelige i markedet som kan gi deg den perfekte selfie uten problemer. Disse pinnene ligner veldig på en paraplyskaft ved første øyekast, og er nå et sinne over hele verden og har fremstått som et interessant gaveartikkel for dine kjære!

Selv om det kan virke latterlig å klikke på en selfie med telefonen montert på en pinne, gir den deg faktisk en mulighet til å fange den perfekte selfien. Disse pinnene kommer i forskjellige størrelser og er tilgjengelige til ganske rimelige priser i mange e-handelsbutikker. Så la oss se på det.

Beste Selfie-pinner for iPhone 6 og 6 Plus i 2019

 • Foneso
 • Fugetek
 • Selfie World
 • BlitzWolf
 • kungfuren
 • Yoozon
 • PicStick
 • MPOW
 • CamKix
 • LifeStyle Designs

#1. Foneso

Foneso er grunnlagt for entusiastiske mobilfotografer. Selfie-pinnen er laget av anodisert aluminium i toppklasse og har et imponerende design. Med tillatelse til den solide oppbygningen; den har styrke nok til å vare lenge.

Den har et sklisikkert gummi for å gi et forbedret grep slik at du føler deg komfortabel mens du holder pinnen. Du kan utvide den opp til 32, 7 tommer for å fange varme selfies. Den er bare 7, 1 tommer høy når den er brettet, slik at du kan bære pinnen selv i lilla lommen.

Den justerbare klemmen gjør at den kan passe smarttelefoner med bredde mindre enn 3, 14 tommer bredde. Takket være 270 ° -rotasjonen har du den mye tiltrengte avstanden og vinkelen for å ta fantastiske skudd.

Med inkludering av ekstern lukker, vil du kunne ta bilder og videoer mer praktisk. Det er ikke alt; selfien fungerer også som et praktisk stativ og kommer med 18 måneders garanti.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 2. Fugetek FT-568

Med all aluminiumsdel sammen med sklisikkert gummihåndtak, treffer Fugetek FT-568 det ganske bra. Ved å være ultrautvidelig lar den deg fange selfies fra alle vinkler uten problemer. De justerbare, så vel som flyttbare monteringer, sikrer at oppgaven din med å ta et perfekt skudd er en fryd.

Du kan raskt stramme festet på din iPhone og låse den med største letthet. Det oppladbare batteriet med 300 timers standby er mer enn nok til å vare til du er fornøyd.

USP: Sklisikkert gummihåndtak

Sjekk ut på Amazon

# 3. Selfie World

Idrettslig en trendy design, er Selfie World ideell for snapping av fantastiske selfies. Selfie-pinnen strekker seg opp til 29 tommer, og gir vidvinkel slik at du kan ta bilder fra alle vinkler.

Med den sikre låsemekanismen holder den din iPhone intakt. 270-graders rotasjon gir mer fleksibilitet. Den integrerte silikonen gir et mye forbedret grep slik at du kan holde pinnen med ønsket komfort. Den kommer med en håndleddsstropp for ekstra sikkerhet. Selfie World leveres med livstidsgaranti.

USP: Sikker låsemekanisme

Sjekk ut på Amazon

# 4. BlitzWolf

Hvorfor begrense deg med bare selfies, når du kan være en profesjonell fotograf med et stativ? BlitzWolf introduserer et produkt som kan gjøre begge deler. Ta selfies hvor du måtte ønske deg med utvidbar pinne eller ta opp videoer ved hjelp av den innebygde stativfunksjonaliteten. Den kommer også med en Bluetooth-fjernkontroll, ikke nødvendig å legge til en tidtaker for å klikke på bilder, bruk fjernkontrollen.

Når det gjelder kvaliteten, er den aluminiumslegert og har sklisikker FPPD-pute, sammen med et 65mAh batteri for å komme i gang. For meg er det en av de beste selfie-pinnene for iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

USP: Innebygd stativstativ

Sjekk ut på Amazon

# 5. kungfuren

kungfuren kommer med et solid 95mAh batteri som leverer opptil 50 timers lang batterilevetid. Det betyr at selfie-pinnen komfortabelt kan vare din lange ferie.

Den er utvidbar fra 11-38, 8 tommer. Du kan også justere hodet opp til 270 grader. Innebygd ekstern lukker gjør det mer praktisk å ta bilder. I tillegg gjør den sammenleggbare designen den til en ideell ressurs for din selfie kjørte morsomme tider!

USP: Lang batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 6. Yoozon

En selfie-pinne så brukervennlig og moderne som Yoozon fortjener å bli inkludert i denne listen. Det jeg har likt mye med det er den sofistikerte designen. Dessuten er holderhodet fullt justerbart og tillater 360 ° rotasjon. Det betyr at du vil kunne ta bilder og videoer fra alle vinkler.

Du kan også bruke det som et praktisk stativ for å spille inn videoer. Den eksterne lukkeren leveres med 65 mAh batteri, som er god nok til å gi en lang batterilevetid. Når du ikke er i bruk, kan du brette selfie-pinnen for å bære den med letthet. Utover bærbarhet støttes det av 18 måneders garanti.

USP: Moderne design

Sjekk ut på Amazon

# 7. PicStick med Bluetooth

Hvis din iPhone 6 er i etui, og du ikke er i humør til å montere den på en selfie-pinne for sikkerhets skyld, er PicStick det beste alternativet, ettersom det lar deg bruke din iPhone selv med en sak på den. Klemmen holder enheten din sikkert, mens det glatte grepet sikrer at du holder deg i perfekt kontroll mens du tar bilder.

Selfie-pinnen kan utvides opp til 40 tommer (fra 9, 25 tommer). Med lukkerfjerneren bare et klikk unna, vil du aldri bli lei av å fange fascinerende øyeblikk.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 8. MPOW

Mpow er uten tvil et ledende merke når det kommer til iPhone-tilbehør. Enten det er beskyttelsesetui eller selfie-pinner, produserer Mpow bare det beste. Her er en Bluetooth selfie-pinne til din iPhone. Med et sikkert sammenkoblingssystem kan du raskt koble iPhone til denne selfie-pinnen.

To bemerkelsesverdige funksjoner kan imponere hvem som helst er 270-graders justerbart hode og 31, 5-tommers lengde. Du kan fange gruppe-selfie med vennene og kollegene dine, da det gir deg mulighet til å ta imot flere ansikter. Det lette og kompakte designet gjør denne pinnen til en perfekt reisepartner.

USP: 270-graders justerbart hode

Sjekk ut på Amazon

# 9. CamKix® utvidbar Selfie Stick

Her er en selfie-pinne som virkelig gjør at bildene dine skiller seg ut i en mengde og lar deg ta ristebestandige bilder. Du kan justere lengden på selfie-pinnen (11–40) for å ta nydelige bilder. Mens du tar intime skudd, kan du gå for den korte lengden. Og mens du knipser gruppebilder, velger du maksimal lengde.

180-graders justerbart hode sikrer at du har mer frihet til å ta flotte bilder. Bluetooth-skodderkontrollen gjør det utrolig enkelt å ta bilder. Noen brukere med Android-enheter må kanskje laste ned Camera 360-appen fra Google Play-butikken.

USP: 180-graders justerbart hode

Sjekk ut på Amazon

# 10. LifeStyle Designs

Leter du etter en allsidig selfie-pinne til din iPhone? LifeStyle Designs må være et fantastisk valg.

Den har solid aluminiumskonstruksjon med et monteringshode. Tilbehøret er et godt bygget og sportsglidende grep. Settet leveres med et mini 2-i-1 stativ slik at du kan gjøre selfie-pinnen til et fantastisk fotograferingsverktøy. Det sammenleggbare stativdesignet kan også fungere som en utmerket håndholdt mini selfie-pinne.

Dessuten er det en Bluetooth-kamera-fjernkontroll som lar deg ta bilder opp til 30 fot. Settet inkluderer HD selfie-pinne, HD mini-stativ, to universelle smarttelefonfester, GoPro-adapter, ekstern lukker m / premium silikonstangklips og en stor bæreveske.

USP: Hel aluminiumskonstruksjon

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Ditto, du har plukket ut en fin selfie-pinne til iPhonen din, ikke sant? Hvilken er det, og hvorfor har du likt det? Å ha tilbakemeldinger ville være hyggelig.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • Beste iPhone 6/6 Plus strømbanker
 • Beste iPhone 6/6 Plus billader
 • Beste dokkingstasjoner for iPhone 6/6 Plus
 • Beste iPhone 6/6 Plus armbånd

Likte du å lese dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike historier.