De beste 13-tommers MacBook Pro-tilfellene i 2020: Spesielt klargjort for din dyrebare bærbare PC

En av de enkleste måtene jeg klarer å beholde sjarmen til MacBook Pro på er å plukke opp en god sak for den. Dekselet holder ikke bare å skrape i sjakk, men får også den bærbare datamaskinen til å se kult ut. Hvis du er ute etter en verdig drakt til din MBP, kan du gi denne strålende samlingen av de beste 13-tommers MacBook Pro-sakene et raskt blikk. Trolig venter den du leter etter ivrig etter å pare seg sammen med den bærbare datamaskinen din!

Disse tilfellene er designet med det fineste materialet, og de passer grasiøst i den bærbare PC-en din. Glatt finish pryder profilen sin ytterligere. Dessuten kommer mange av dem i en rekke fargealternativer for å sikre at du aldri går tom for alternativer.

De beste 13-tommers MacBook Pro-tilfellene i 2019

Rask tilgang:

 • Ullærmet ekte skinnveske
 • Plast Hard Shell Cover av KECC
 • MOSISO Plastic Hard Shell Case
 • Slim Leather Sleeve av Harber London
 • ProCase Hard Case Shell Case
 • UESWILL Matte Hard Shell-sak
 • Runetz-ermetui [Soft Neoprene]
 • Støtsikker ermetui fra Inateck
 • i-Blason Heavy Duty-sak
 • LENTION Hard Case
 • TOPPFALL Hard Case [Graphics Rubberized]
 • Lacdo vanntett veske [lerretstoff]

#1. Ull nøkkelveske av ekte lær

Noen ganger kan den triste jevnheten ødelegge sjarmen til et produkt. Woolnut vet dette faktum, og derfor har merket designet en hylse av fullkorns vegetabilskbrun lær. Denne ermet er beregnet på MacBook Pro 13 og MacBook Air 13. Når du ser nærmere på, kan du se noen ufullkommenheter, da det er små pletter eller subtile fargevariasjoner. Men disse tingene gjør hver erme unik og personlig.

Svensk design av denne ermet er verdsatt av eksperter så vel som sluttbrukere. For å beskytte enheten din har Woolnut brukt det fineste skinn og 100% ullfilt. Et rent skinn gir MacBook en tidløs og stilig look.

USP: Lang levetid

Sjekk ut på Amazon

# 2. KECC plastdeksel Hard Shell Cover

KECC-saken er laget for å være meget beskyttende. Enten du vil beskytte den bærbare datamaskinen mot mindre fall eller holde deg unna, kan dette dekselet tilfredsstille dine forventninger. Det som ekstremt hjelper dens årsak, er det gummierte utsiden.

Den glatte overflaten gir det sårt tiltrengte grepet som ikke tillater noe utglidning. Det gjør at Apple-logoen kan glødes uten hindring. Dessuten kommer denne attraktive saken ut i 19 livlige farger, slik at du ikke har noen problemer med å velge et perfekt match til din bærbare datamaskin.

USP: Rubberized Exterior

Sjekk ut på Amazon

# 3. MOSISO Plastic Hard Shell Case

Mosiso, som står høyt på å sørge for den nødvendige beskyttelsen og lage et strålende par med MacBook, er et smart valg. Laget av hardt PC-materiale, er saken robust nok til å motstå støt. Den myke berøringsoverflaten sikrer at du har ønsket ro i sjelen mens du holder saken.

Apple-logoen fortsetter å skinne gjennom også med denne saken. De pene utskjæringene gir problemfri tilgang til alle portene. Dessuten har du 30 fascinerende fargevalg å velge mellom.

USP: Soft-Touch Surface

Sjekk ut på Amazon

# 4. Harber London Slim Leather Sleeve Case

Min MacBook Pro er virkelig der jeg bor. Det er mitt virtuelle hjem, og elsker vi ikke alle å holde hjemmene våre innredede og vakre? Vel, vurder Harber London MacBook Pro-ermet som en vakker dekorasjon for det virtuelle hjemmet ditt.

Laget av førsteklasses fullkornsbrun vegetabilsk garvet lær, som eldes utsøkt, og har en ermet veldig silmeform og passer til MacBook som en hanske. Det er den slankeste lærvesken for en 13-tommers MacBook Pro.

USP: Ultra-Slim

Ta en titt på Harber London

# 5. ProCase Hard Case Shell Case

ProCase er et populært merke som produserer høykvalitetssaker for MacBook Pro. Denne saken er ekstremt tynn og lett for å forbedre skjønnheten til din 13-tommers MacBook Pro. En ulempe med denne saken er at den ikke viser frem Apple-logoen, da denne saken mangler logoutskjæringsdesign.

Denne harde skallet tilføyer MacBook-stilen din i tillegg til å beskytte enheten mot skrammer og riper. Du kan raskt installere og fjerne saken, som gir tilstrekkelig ventilasjon til å strømme ut varmen.

USP: Ultra-slank design

Sjekk ut på Amazon

# 6. UESWILL Matte Hard Shell-sak

UESWILL-saken, som er utstyrt med den ultra-glatte profilen, legger seg perfekt på den bærbare PC-en. Plast av topp kvalitet kan tåle en mindre påvirkning. Den myke berøringsmatte overflaten forhindrer ikke bare glid, men forbedrer også utseendet.

Den har utluftingsspor som tillater riktig varmeutbetaling. Bunnen av saken har en anti-skrens design som gjør den stabil. Denne slanke saken kommer i 36 fargealternativer.

USP: Perfectly Vented

Sjekk ut på Amazon

# 7. Runetz Soft Neoprene Sleeve Veske

Runetz har en beskyttende erme i syv livlige farger. For din MacBook Pro er dette den ultimative beskyttelsen mot riper, skrubber og bulker. Denne ermet er laget av høykvalitets neoprenmateriale, som er konstruert for å gi maksimal beskyttelse for den bærbare datamaskinen.

Runetzs moderne produktlinje er multifunksjonsmessig ettersom den leveres med en glidelås med smart lomme for enkel organisering og rask tilgang til lader, iPhone og annet tilbehør.

USP: Multifunksjonell hylse

Sjekk ut på Amazon

# 8. Støtsikker ermet veske fra Inateck

Hvis du vil tilby mer pleie og viktig forsvar mot regelmessig slitasje, kan Inateck-ermet saken være et utmerket valg. Selv om det ytre gråfiltet utvendig kan holde ut støten, er det myke flanellinnretningen fullt i stand til å absorbere støt.

Vesken har to baklommer som lar deg oppbevare små gjenstander som smarttelefonen, hodetelefoner osv. Syntetisk skinnborrelås som sikrer at alle verdisakene dine forblir trygt inne. Denne profesjonelle ermet veske er tilgjengelig i bare to farger som lys og mørkegrå.

USP: Beundringsverdig utførelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. i-Blason Heavy Duty-sak

i-Blason er kjent for å lage robuste etuier til iPhone og iPad. Men de gjør også det samme for MacBooks. Denne saken er for folk som bruker enheten omtrent eller på grove steder. Saken beskytter MBP-en din effektivt mot riper. Den er robust og kraftig og gir 360-graders beskyttelse uten at det går ut over utseendet.

Du kan vende Apple-logoen på baksiden gjennom saken, samtidig som du lett får tilgang til alle porter og funksjoner. Til slutt er det to fargealternativer - svart og hvitt.

USP: Robust og kraftig design

Sjekk ut på Amazon

# 10. LENTION Hard Case

Både når det gjelder å beskytte MacBook Pro og også beholde sin eleganse, synes "LENTION" å være et fint valg. Trekket er laget av hardplast og sportslig lett transparent design. Dermed fortsetter den bærbare datamaskinen din å vise frem profilen selv med saken på.

Inkludering av tastaturdeksel og portplugger gir den ekstra beskyttelse mot støv. Takket være de sorte gummiføttene, glir ikke LENTION MacBook Pro-saken på noen overflate. Dessuten kommer dette formtilpassede dekslet også i noen attraktive farger, inkludert frostrosa, vinrød og mer.

USP: Imponerende formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 11. TOPPFALL Grafikk Gummiert hard veske

Den glødende profilen til TOP CASE trenger ikke å jobbe for hardt for å få øynene opp. Formtilpasset struktur beskytter ikke bare den bærbare datamaskinen mot slitasje, men gir også enkel tilgang til alle funksjonene. Det ytre er solid, og påvirkningen kan ikke skade den bærbare datamaskinen. Gummiføtter på bunnen spiller en viktig rolle i å holde den bærbare datamaskinen intakt. Det er utluftet for sikker varmeavledning.

USP: Form-passende struktur

Sjekk ut på Amazon

# 12. Lacdo vanntett lerret stoffveske

Lacdo presenterer en vannavvisende og fuktsikker sag for din 13-tommers MacBook Pro. Denne saken er laget av vanntett lerret stoff, som forhindrer vann og damp effektivt. Du trenger ikke å bry deg om at den bærbare datamaskinen din får nett fra sprut med vann eller regndråper.

Sjekk frontlommen på dette ermet. Du kan lagre iPhone, iPad, lader, kabler, minnekort, ekstern harddisk, mus og annet tilbehør i lommen. Skyv den bærbare datamaskinen fra toppen og lukk ermet med en glatt glidelås; MacBook Pro-enheten din er sikker inne.

USP: Romslig frontlomme

Sjekk ut på Amazon

Hvilken har du valgt til notatboken din?

Det er på tide å gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine om disse sakene og kvalitetene du har likt i dem. Hvis en av favorittakene dine mangler fra denne listen, gi oss beskjed om dette i kommentarene nedenfor.

For meg er det den nyeste design- og formtilpassede profilen som er hovedhøydepunktet i disse sakene. Dessuten er de veldig holdbare og gir den nødvendige pleien til den bærbare datamaskinen.

Det kan være lurt å ta igjen:

 • Beste MacBook Pro-vesker
 • Beste MacBook Pro-stativer
 • Beste MacBook Pro-ermer
 • Beste 15-tommers MacBook Pro-tilfeller

For å lese flere slike topplister for MacBook-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.