Beste sporingsapper for forsendelse for iPhone og iPad i 2020: Hold øye med kjøpene dine

Bare bestilt en helt ny bærbar PC, luksuriøs gave eller andre dyrebare ting, og kan du ikke vente med å legge hendene på den? Jeg kan virkelig føle hvor spent du kan være for pakken. For å la deg spore forsendelsen din med optimal letthet og holde deg oppdatert om leveringsstatusen, har jeg satt opp ti beste apper for sporing av forsendelser for iPhone og iPad.

Så utforsk disse iOS-appene for sporing av toppforsendelser for aldri å la pakken få kontroll og forbli i det beste når du ankommer døren. Takket være sanntidsvarsler informerer disse forsendelsessporerne deg umiddelbart når det skjer endringer i leveringsstatusen. Dessuten kan du også finne den virkelige plasseringen av leveransen din på kartet. La oss dykke fremover for å møte disse sendingssporingsappene!

Beste sporingsapper for forsendelse for iPhone og iPad i 2019

#1. Leveranser: En pakkesporer

Deliveries er en funksjonsrik app for sporing av forsendelser. Hovedlisten viser listen over alle forsendelser og teller de resterende dagene. Hvis du vil ha mer informasjon om hvilken som helst pakke, velg leveransen og finn ut hvor den for øyeblikket er på kartet.

Du har også muligheten til å se nettsiden til rederiet. For å gjøre ting litt enkelt, legger det også de estimerte leveringsdatoene til kalenderen din. Varselet for varslingssenter lar deg sjekke statusen til pakkene dine umiddelbart. Den støtter noen tjenester som DHL, FedEx, UPS, US Postal Service og mer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 2. ParcelTrack

Med ParcelTrack kan du enkelt holde oversikt over pakkene og forsendelsene dine. Når det integrerer forsendelsene dine med mer enn 50 leveringstjenester, blir oppgaven din mer praktisk. Trykkvarslene hjelper deg å holde deg oppdatert om leveringsstatusen.

Leveringsprognosen lar deg finne når leveringen din sannsynligvis vil være planlagt. Bare skriv inn et transportnummer, og appen oppdager automatisk leveringsservicenummeret. Takket være GPS kan du følge med på leveringsbilen (premiumversjon). Hvis naboen din har mottatt pakken din, kan appen til og med fortelle deg hvem som har fått den.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Pakke: Leveringssporing

Det som gjør “Parcel” til en høyt vurdert leveringssporingsapp for iOS er muligheten til å la deg raskt få tilgang til sporingsinformasjon for 300 leveringstjenester som DHL, TNT, USPS, China Post, etc. Den samler alle sporingsdataene på serveren sin til lar deg øyeblikkelig få tilgang til den på din iPhone.

Funksjonene for automatisk gjenkjenning av transportøren lar deg legge til en ny levering raskt. Notification Center-widgeten lar deg sjekke forventede forsendelser selv uten å starte appen. Du må oppgradere appen for å spore mer enn tre leveranser på en gang.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Slice- Automatisk pakkesporing

Med en overlegen shoppingassistent som Slice er sporingsleveranser veldig enkle. Det får automatisk sporingsnummeret fra e-posten din og holder en fane på plasseringen av pakken. Siden det viser oppdateringer på et kart, kan du raskt finne ut statusen for leveransen din.

Varslene gir deg beskjed når pakkene dine blir sendt. Slice organiserer kjøpene dine i forskjellige kategorier og fører oversikt over kvitteringene dine for garantiinnløsninger, referanse og enkel retur. Det informerer deg også om produktet er tilbakekalt av CPSC (Consumer Product Safety Commission). Enda bedre, varslene om prisfall kan hjelpe deg med å spare mye penger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. 17TRACK

Når det gjelder funksjonalitet, kan 17TRACK enkelt grupperes med de beste i virksomheten. Det er den offisielle appen til 17TRACK.net, som er en av de største pakkesporingsplattformene.

Sendingssporingsappen lar deg spore mer enn 220 transportører. Du kan holde en fane over flere transportører og nummer samtidig. For å hjelpe deg med å holde deg oppdatert, gir den sanntidsvarsler når status på leveringsomkostningene dine. Grensesnittet for flere språk og oversettelseswidget for flere språk lar ikke språkbarrieren komme din vei.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. TrackChecker - sporingslevering av pakker

TrackChecker, med støtte fra mer enn 500 leverandørleverandører, er en kraftig sporingsapp. Du kan raskt finne ut status for leveransen din og sjekke flere posttjenester samtidig.

Bare legg til bildet av pakken din for å få mer informasjon om leveransen. Den beregner og fremhever dager etter levering for å holde deg oppdatert om forsendelsen. Det flerspråklige brukergrensesnittet gir mer verdi for det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Min pakke

Min pakke er ganske enkel, men likevel svært effektiv sporingsapp. Det lar deg spore forsendelsen din med den nødvendige komforten og finne ut hvor den er.

Du trenger ikke registrere deg, dele e-posten din eller til og med logge deg på for å komme i gang. Bare kopier og lim inn sporingsnummeret, så viser det all nødvendig informasjon om leveransen din. Det viktigste er at du kan spore så mange pakker du måtte ønske.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. SkyNet mobilsporing

Jeg har funnet “SkyNet” opp til merket. Og det er i stor grad takket være nøyaktigheten og muligheten til å gi deg sporingsdetaljer i sanntid. Appen lar deg skille forsendelser ved å tildele navn.

Med tilgjengelige filter- og sorteringsalternativer, kan du raskt finne ut viktige data. Dessuten vil du også kunne lagre og forhøre deg om flere forsendelsesnumre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Wetrack

Wetrack er en lett sporing av app for iOS. For å se leveringsstatusen din, er alt du trenger å gjøre bare å oppgi sporingsnummeret.

Den støtter de fleste landposter som DHL, Kerry Express, Aramex, TNT og mer. Wetrack holder alt greit slik at hvem som helst kan dra nytte av det pene brukergrensesnittet og være i stand til å spore pakken sin med letthet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Expeditors forsendelsessporing

Ekspeditører tilbyr fartsfylt forsendelse. Du kan raskt søke i sendingen din med referansenummer, postnummer og sporingsnummer.

Den lar deg også beregne dimensjonsvekten på forsendelsen. Trykkvarslene holder deg oppdatert om leveringsstatusen din. Den enkle brukergrensesnittet og den pene designen gjør den svært brukervennlig.

Pris: Gratis

nedlasting

Pakk inn

Dette er de beste appene for sporingssporing for iOS-enheter. Det som skiller dem ut er muligheten til å la deg følge med på forsendelsen uten problemer. Imidlertid vil jeg virkelig sette pris på om du forteller navnene på dine favorittforsendelser for sporing av iPhone-apper, som mangler fra denne listen.

Det kan også være lurt å sjekke ut disse topplistene, for eksempel de beste visittkortleser-appene, og strekkode- og QR-kodeskanner-apper for iPhone og iPad.

Har du noen tilbakemeldinger? Gi oss beskjed om det i kommentarene, og følg med via Facebook, Twitter og Telegram for å utforske flere slike lister over topp iOS-apper. Sørg også for å prøve den på iOS-appen vår.