Slik fjerner du favoritter fra Safari i iOS 8 på iPhone og iPad

Favoritter har vært en flott funksjon i Safari i lang tid. Det lar deg ha rask tilgang til ønsket side / webside ganske effektivt. Men hva hvis du har samlet hundrevis av dem og nå vil bli kvitt dem, hvordan ville du gjort det?

Sjekk det siste innlegget for å legge til eller fjerne favoritter fra Safari på iPhone og iPad.

I løpet av tid sparer du bevisst eller ubevisst ganske mange sider som ikke bare tar mye plass, men også kan føre til at Safari går sakte. Selv om du kan fjerne alle historikk og bokmerker ganske raskt, må du fjerne favoritter hver for seg. Det kan være ganske lang, spesielt når du vil ha en ren skifer, men du har ikke noe annet alternativ.

Slik fjerner du favoritter fra iOS 8 Safari på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Safari på iDevice.

Steg 2. Trykk på bokmerkeikonet fra bunnen.

Trinn 3. Trykk igjen på bokmerkeikonet hvis det ikke er valgt. Alle de lagrede nettstedskoblingene dine blir oppført her under Favoritter.

Trinn 4. Trykk på Rediger nederst til høyre.

Trinn 5. Trykk på den røde knappen (-).

Trinn 6. Trykk på Slett.

Trinn 7 Trykk på Fullført nede til høyre.

Det er gjort! Slik kan du slette favoritter i iOS 8 Safari hver for seg. Skulle ønske vi kunne slette alle på en gang! Forhåpentligvis bringer Apple løsningen på det i fremtiden.

Så mange iPhone / iPad-brukere rapporterer at Safari deres ikke kjører fort. Selv om hastigheten kan påvirkes av mange andre feil, som dårlig internettforbindelse eller wifi-inkonsekvens, kan hundrevis av lagrede koblinger være en av hovedårsakene. Derfor anbefales det alltid at du rydder dem fra tid til annen.

Hva tenker du om det? Vet du noen annen måte å fjerne den? Gi oss beskjed i kommentarene.