Beste Reddit Client iPhone- og iPad-apper i 2020

Det er mange Reddit-klienter for iPhone. Imidlertid skiller disse ti appene seg ut som de fineste Reddit-klientene for iPhone, som jeg har sett / brukt på et tidspunkt.

Så hvis du vil gjøre opplevelsen din med å bruke Reddit mer jevn seiling, bør du gi disse appene en sjanse til å stille ut verdien. De er funksjonsrike og designet for å komme sammen med den offisielle appen på en smart måte. La oss dykke fremover for å finne ut den beste Reddit-appen til iOS-enheten din!

Beste Reddit-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. Apollo

Apollo, som er rangert som den beste Reddit-klienten, kan holde deg i takt med alle ting-Reddit. Det jeg har likt mest i denne appen, er den spesielle medievisningen som lar deg få tak i alle de nyeste GIF-ene, de hotteste videoene og albumene.

Grensesnittet med flater gjør det ganske enkelt å navigere, mens de tilpassbare bevegelsene sikrer at du har en forbedret brukeropplevelse. Det er Safari-visningskontroller som enkelt lar deg bla gjennom artikler og lenker.

Og ja, den har også mørk modus for å la deg bruke appen mer komfortabelt om natten og beskytte øynene dine fra anstrengelse.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. narhval

Når det gjelder å la deg bruke Reddit med mer eleganse, er "narwhal" like bra som alle toppklienter. Det jeg virkelig liker med det, er en mulighet til å la deg bla gjennom Reddit raskt ved hjelp av gester. Med bare en enkel sveipe kan du øyeblikkelig stemme og kommentere ethvert innlegg. Sjekk raskt ut eventuelle subreddits. Du har også muligheten til å skjule og lagre koblinger til Reddit-konto.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. BeaconReader

Med “BaconReader” kan du følge med på alt det trendingens innhold i Reddit. Appen lar deg til og med legge ut lenker, sende bilder og kommentarer med letthet. Du vil også kunne opplyse og nedstemme innholdet.

Dessuten har appen støtte for flere kontoer. Så hvis du bruker mer enn en konto, kan du bytte mellom dem raskt. Enda bedre, vil du bokmerke en subreddit for å få tilgang til den senere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Skyv for Reddit

“Slide” ser ut til å være en dyktig Reddit-klient for iOS. Det som har kalt oppmerksomheten min i denne appen er det pene grensesnittet med mange tilpasningsmuligheter. Det betyr at du kan finjustere den perfekt, slik at alt du vil ha tilgang til er lett tilgjengelig.

Lysbildet kommer med en Read-It-Later-funksjon som lar deg slippe artiklene dine på et sted hvor du kan få tilgang til dem på ditt eget praktiske tidspunkt. Den synkroniserer automatisk alle subreddits og kommentarer, slik at du kan få tak i dem selv offline.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Beam for reddit

Jeg har funnet “Beam” en anstendig Reddit-klient. Appen gjør det mye enklere for deg å lure på alt det siste innholdet. Og med støtte for flere kontoer, lar den deg veksle mellom dem sømløst.

Vil du ikke at noen skal støte på Reddit-samtalen din? Ikke noe problem, du kan låse appen ved hjelp av en passordkode for å holde de nysgjerrige øynene i sjakk. I tillegg er det også en nattmodus for å gjøre det mer behagelig for øynene dine å bla gjennom innholdet om natten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Antenne

Antenneklienten øker brukeropplevelsen din med Reddit enormt. Du kan enkelt kommentere, downvote, lagre, kommentere osv. Avhengig av behovet ditt, har du muligheten til å sette standard nettleser til Safari eller Chrome. Med passkodelås kan du gi mer sikkerhet for kontoen din. Pro-versjonen ($ 2, 99) av appen har nattmodus slik at du kan bruke appen komfortabelt i natt eller svakt opplyste miljøer og muligheten til å skjule leste elementer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Redditor

Med Redditor installert på din iPhone, vil du ha det morsomt å bruke Reddit. Med enkle sveipebevegelser og pent brukergrensesnitt gjør denne klienten veldig praktisk. Det er åtte forskjellige fargevalg som lar deg finpusse temaet. Og hvis du vil gi litt nødvendig hvile på øynene mens du bruker Reddit om nettene, slå på nattmodus. Den lar deg også laste ned animerte GIF-er. Du kan raskt sende inn et nytt innlegg og svare på kommentarer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Karma Tog

Karma Train er en svært funksjonell Reddit-klient. Det imponerende brukergrensesnittet gir tonen for en glatt seilopplevelse. Det er Uglemodus som beskytter øynene mot anstrengelse om netter eller miljøer med lite lys. Du kan 3D Trykk på appikonet for raskt å gå over til din favoritt subreddit. Du kan se Imgur GIF og YouTube-videoer rett fra appen. Dobbelttrykk på en hvilken som helst kommentar for å skjule den lett.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Leser for Reddit

Readder er en Reddit-klient på steroider. Appen har en lang liste med funksjoner som styrker deg. Du kan gjøre alle de grunnleggende Reddit-oppgavene som å vise feeds, forhåndsvise artikler, filmer, bilder og følge kommentarer og diskusjoner, etc.

Appen har flere unike funksjoner som støtte for flere Reddit-kontoer, passordbeskyttelse, nattmodus, lesermodus for fullskjermopplevelse på fullskjerm, repostfinner, sidefelt for naturlig enhåndsvalg av subreddits og mer.

Appen er veldig flytende å bruke og en perfekt måte å glede seg over Reddit-opplevelsen på.

Pris: Gratis (Premium: $ 2, 99)

nedlasting

Og det er det, folkens!

Hva er din favoritt?

Jeg håper du har likt alle disse Reddit-klientene. Det ville være fint å vite tilbakemeldingene dine om dem. Er noen av favorittappene dine ikke på denne listen? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Du vil også ta en titt på disse innleggene:

  • Beste nyhetsapper for iPhone og iPad
  • Beste Facebook-alternativer for iPhone og iPad
  • Beste WhatsApp-alternativer for iPhone
  • Beste lese-det-senere apper for iPhone og iPad

Liker du denne appoppdateringen? Sørg for å laste ned appen vår, og hold deg innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.