De beste iPhone 6s / 6s Plus-dokkingstasjoner med høyttaler i 2020: Hver av dem er et mesterverk!

iPhone 6s og 6s Plus utgitt med pakker med funksjoner for en måned siden. Og kundenes nysgjerrighet kan forstås ved å se på noen unike funksjoner som er inkludert i enheten. Ofte ser man at når en ny enhet slippes, leter brukerne etter tilbehøret for å ta brukeropplevelsen til neste nivå. Vi føler behovet for dette, og i dag har vi noen interessante dokkestasjoner med innebygde høyttalere for iPhone 6s og iPhone 6s Plus.

Ved å bruke disse forankringsstasjonene kan du lade iPhone og samtidig lytte til favorittmusikkene dine. Så ikke får deg til å vente lenger, her er listen over topp 5 iPhone 6s / 6s Plus-dokkingstasjoner med høyttalere bare for deg:

Beste dokkingstasjoner med høyttaler for iPhone 6s og 6s Plus i 2019

#1. DPNAO

DPNAO forhåndsinnstiller en dokkingstasjon som kan skryte av Apple MFI-sertifisering. Utstyrt med en lynkontakt, kan du raskt plassere iPhone på toppen for å lade og synkronisere enheten.

Forankringsstasjonen har 20 forhåndsinnstilte stasjoner å spille sanger fra. Dette dockingstativet med høyttaler vipper vakkert LED-skjermdisplay som har berøringstastkontroller. Ikke gå glipp av den støvbeskyttede skyvedøren, som kan skjule dokking og berøringstastkontrolldesign.

USP: Støvsikker skyvedør

Sjekk ut på Amazon

# 2. iHome iWBT400

iHome er en øverste leder innen dokkingstasjoners domene. Denne iWBT400 er en Bluetooth-alarm med dobbelt alarm, som også kan lade Apple Watch. Når du kobler iPhone-en til dokkingstasjonen, kan du enkelt kontrollere streaming av musikk og innkommende anrop. Dashbordet vipper noen få knapper for å snakke, avslutte anrop, snooze, dimmer, alarm tilbakestilling, volum opp / ned og andre.

Dockingstativet er bygget med en personlig stemmedrevet musikkassistent-app, som heter Melody. Du kan bruke denne musikkassistenten til å kontrollere dock.

USP: Stemmedrevet musikkassistent-app

Sjekk ut på Amazon

# 3. Trykk på Spill

Press Play bringer et unikt design til denne dokkingstasjonen med høyttaleren. Du kan lade fire iOS-enheter samtidig. Det er en lynkontakt for iPhone / iPad; et magnetisk ladestativ for Apple Watch; og to USB-spor på basen av denne dokkingstasjonen.

Sammen med denne dokkingstasjonen inkluderer Press Play trådløs BeatDROP-høyttaler som gir overlegen lyd. Det magnetiske ladestativet lar deg sette klokken i nattbordsmodus.

USP: Lader fire enheter

Sjekk ut på Amazon

# 4. iHome iPL23 stereo

iHome iPL23-dockingsstasjon for stereolysbelysning er enda en kraftig enhet som støtter iPhone 6s, iPhone 6s plus og noen eldre modeller. Funksjonene til iPL23 er ikke forskjellige sammenlignet med den ovenfor.

Den eneste forskjellen du kan observere er designen og utseendet til produktet. I så fall ser det mer stilig ut, i alle fall for meg.

Hvil er for deg å kjøpe den beste. For innendørs bruk er dette perfekt, men hvis du reiser i en bil og vil lade iPhone, anbefaler jeg deg på det sterkeste å sjekke iPhone 6s og 6s Plus billadere nå!

USP: High-Fidelity-høyttalere

Sjekk ut på Amazon

# 5. VELOUR

VELOR har fått dekket alle basene for å være et fint ladestativ som også kan doble opp som en robust høyttaler. Utstyrt med utmerket lydkvalitet, og sikrer at musikken din kan begeistre deg fullstendig. FM-radiomottaker med 20 forhåndsinnstilte radiostasjoner lar aldri musikktiden gå ut av sporet.

Berøringstastkontrolldesign med bakgrunnsbelysning lar deg finjustere musikken uten problemer. Dobbelt alarm og sleep timer-funksjon forbedrer funksjonaliteten ytterligere. Takket være den solide konstruksjonen av miljøplast har den muligheten til å tåle mindre støt og vare lenge.

USP: Berøringsnøkkelkontrolldesign med bakgrunnsbelysning

Sjekk ut på Amazon

# 6. LumiCharge

LumiCharge tilbyr en komplett lade- og musikkløsning. Denne ladedokken er utstyrt med en Bluetooth-høyttaler, vekkerklokke, universell dokkingstasjon, trådløs lader, 2 USB-porter, AUX, og et skjerm med dato, klokkeslett og temperatur. Plasser den på nattbordet og legg til din iPhone på denne stasjonen.

På baksiden er det et hjul, som hjelper deg med å skifte ladeplugg på fronten. Det er tre ladeplugger tilgjengelig: USB type C, Lyn for din iPhone og Micro USB. Trefinishen forbedrer utseendet til denne kaien, som kan brukes som et stykke hjemmedekor. Du kan også kjøpe dette produktet til gave til noen du er glad i.

USP: Trefinish

Sjekk ut på Amazon

# 7. iHome iPL23

Etter å ha prøvd ut bryggen til iHome, kan jeg si at du finner tilbudet opp til merket. Og iPL23-en har kvaliteter til å juice opp iPhone og også livliggjøre musikktiden din.

Når vi snakker om lydkvaliteten, er det mer enn godt nok til å underholde deg takket være Reson8-høyttalerkamrene. Sjekk ut FM-radioen med 6 forhåndsinnstilt minne som hjelper deg med å glede deg over favorittprogrammene dine.

Den justerbare søvntimeren kan legge til mer krydder i blandingen. For ikke å snakke om den doble vekkerklokken som holder deg synkronisert med det fartsfylte livet.

USP: Reson8 høyttalerkamre

Sjekk ut på Amazon

# 9. Homtime

For å være ærlig, er den største grunnen til at jeg har valgt ut Homtime muligheten til å sjekke de fleste viktige boksene. Dessuten kommer det til en konkurransedyktig pris. Så, du vil få en god iPhone-dokk med Bluetooth-høyttaleren uten å bryte banken.

Når det gjelder design, ser dokken kompakt ut og holder din iPhone jevn for komfortabel håndfri bruk. Du kan bruke de to USB-portene til å slå opp to enheter på en gang.

De doble høyytelsesdriverne gir betydelig lydkvalitet, mens den digitale tuning FM-radioen lar deg lytte til favorittprogrammene dine. Videre er det også en aux-in-kontakt som lar deg koble dokkingstasjonen med hvilken som helst lydenhet.

USP: To høye ytelsesdrivere

Sjekk ut på Amazon

# 10. Tyler

Tylers ladedokk er enkel i design. Du kan lade iPhone via USB-port og koble enheten via Bluetooth. Deretter kan du spille favorittmusikken din på høyttaleren mens iPhone lades. Hvis du ikke vil koble enheten trådløst, kan du bruke AUX Line-in for å spille av musikk.

Twin høyttalersystem sender ut full lyd; kan du kaste en liten fest til vennene dine og nyte lydeffekter av høy kvalitet. Du kan justere det myke LED-vekkerklokkelyset for å unngå belastning på øynene.

USP: Twin-høyttalersystem

Sjekk ut på Amazon

BONUS

Philips

Du bør alltid gi et produkt fra et kjent selskap som Philips en tanke før du nuller på det foretrukne alternativet. Jeg finner denne dokkingstasjonen opp til merket fra forskjellige aspekter.

Først og fremst fungerer dock dock effektivt for å slå opp iPhone-en din på en sikker måte. Om lyd synes jeg det er anstendig (med tanke på den rimelige prisen $ 25.99). Den har også en innebygd mikrofon slik at du kan glede deg over håndfri samtale.

I tillegg gjør tillegg av dual alarm og sleep timer denne dock en av de bedre alternativene.

USP: Innebygd mikrofon

Sjekk ut på Amazon

Pakk sammen

Så nyt musikk mens du lader iOS-enheten din. Med den overlegne lydkvaliteten, vil disse dokkingstasjonene med høyttalere gi musikkopplevelsen din bedre. Hvilken dokkingstasjon vil du velge for din iPhone? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å sjekke ut:

  • Beste iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hodetelefoner
  • Beste iPhone 7/7 Plus-billadere
  • Beste iPhone 7/7 Plus Power Banks
  • Beste iPhone 7/7 bilmontering

For å lese flere slike iPhone-tilbehørslister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook og Twitter.

 

Legg Igjen Din Kommentar