Beste iPhone 6s lommeboksaker fra 2020 som vil påvirke

I denne epoken med plastpenger har nesten alle av oss forskjellige kreditt- og debetkort sammen med litt kontanter i lommeboka. Bortsett fra det, går vi aldri ut av huset eller kontoret uten iPhone. Disse tingene gjør lommen vår veldig klumpete.

Vi kan heller ikke legge igjen noe da disse tingene har blitt vår nødvendighet. Det vi kan gjøre er å bare se etter tilbehør som kan oppfylle hele kravene i ett. Vi har plukket ut de beste iPhone 6s lommebokvesker som vil redde deg fra de klumpete lommene. Enten det er kontanter, kort eller din iPhone, lommebokvesker vil ta seg av alt. Bare se på listen nedenfor:

Beste lommebokvesker for iPhone 6s i 2019

#1. ZVEdeng

ZVEdengs lommebokvesker ser klumpete ut, men de er veldig romslige, da de tilbyr nok lagringsplass til å beholde dine nødvendigheter. Denne lommebokvesken er til iPhone 6s, og den passer også nøyaktig på iPhone 6. Denne enkle vesken kan ta med mer enn ti kort; kan du enkelt lagre kreditt- / debetkort, ID-er og passfoto.

Det beste med denne saken er at du enkelt kan løsne lommeboken og saken. Dessuten har saken metallplater, slik at du kan feste iPhone til det magnetiske bilfestet.

USP: Kompatibel med bilfeste

Sjekk ut på Amazon

# 2. Dreem Fibonacci Luxury Series

Det er mye å like i Dreem Fibonacci Luxury Series. Først og fremst har saken en vintage profil og designet for å være en komplett lommebokveske.

Trekket er skåret ut av faux skinn i toppklasse og estetisk kunsthåndverk. Den har flere spor for å sikre deg sikkert opptil 3-6 kredittkort. I tillegg er det en pengelomme hvor du vil kunne oppbevare opptil 5-10 dollar regninger.

Takket være RFID-tyveribeskyttelse holder det kortinformasjonen din sikker. Med den solide kappen gir saken kompromissløs sikkerhet mot støt og riper. Dessuten kommer Fibonacci Luxury Series i ni fargealternativer som kaffe, rød, karamell etc.

USP: RFID-tyveribeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. SHIELDON

SHIELDON lommebokveske er en av de beste lommebokvesker for iPhone 6s, ettersom den er laget av ekte skinn. Bortsett fra skinnkvalitet, er det håndlaget for å oppfylle perfeksjonsnivåene. Lommeboken har tre kortspor og en liten lomme for å ha litt penger.

Magneten på flip gjør det enkelt å få tilgang til iPhone 6s. I tillegg er alle portene og funksjonene lett tilgjengelig. Til slutt er det to fargealternativer: helt svart og konjakkbrun.

USP: Klassisk lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 4. J & D

J&D er et av de mest pålitelige merkene innen tilbehør til iPhone. Denne lommebokvesken til iPhone 6s har tre kortholder og en lomme for noen av regningene dine. Den snap-on saken er laget av termoplastisk polyuretan som beskytter din iPhone mot normale støt og fall.

Resten av saken er laget av skinn for å gi et stilig utseende. Det er fem fargealternativer som du kan velge mellom Aqua, brun, rød, svart / brun og svart / rød.

USP: Gummiert TPU

Sjekk ut på Amazon

# 5. TUCCH

Tucch gir deg en droptestet iPhone 6s lommebokveske, som er laget av premium PU-lær. Denne folio saken med kortsporet kan lagre opptil tre kort og kontanter i lommen.

Designet på denne saken er enkel, ettersom det ikke er lagt til noe jazzy mønster i saken. Denne lommebokvesken, som er tilgjengelig i de seks fargene, er virkelig en utøvende eleganse når du holder telefonen i hendene.

USP: All-round beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. Spigen

Spigen er et høyt anerkjent merke innen iPhone-tilbehør. Denne lommebokvesken er virkelig fantastisk hvis du leter etter lommebokfunksjoner sammen med et slankt utseende.

Spigen lommebokveske er dobbeltlaget med luftpute-teknologi, som sikrer sikkerheten til din iPhone. På baksiden er det et skjult spor som kan inneholde to av kortene dine. Det betyr at til og med kortene dine er sikret sammen med iPhone-en din.

Til slutt er det fire fargealternativer som passer din stil.

USP: Minimal design

Sjekk ut på Amazon

# 7. FYY

FYY har alltid laget fasjonable lommebokvesker for iPhones. Denne saken er til iPhone 6s; flip folio skinn lommebokvesken er laget av høy kvalitet PU skinn og flaunts kraftig design. Hvis du ikke er imponert over dette designet, kan du bla gjennom de andre 43 designalternativene gitt av FYY.

Denne rosa lommebokvesken er for kvinner med kresne smak. To kortspor og en lomme vil ta seg av din valuta og papir. Dessuten kan du bruke kickstand-funksjonen til å se på filmer og videoer i liggende modus.

USP: Flere designalternativer

Sjekk ut på Amazon

# 8. Silke

Silks lommebokveske skaper et inntrykk av en støtfangerveske, men det er faktisk en lommebokveske. Når du ser baksiden av denne saken, vil du finne et deksel med kredittkortgrep. Du kan enkelt fjerne og sette kortet inn i dette sporet.

Denne saken har beskyttende luftlommehjørner, som fungerer som kollisjonsputer til din iPhone. Når iPhone-en din har falt bort ved et uhell, absorberer luftlommehjørnene slippeffekten. Saken kommer med en skjermbeskytterfilm.

USP: Luftlommehjørner

Sjekk ut på Amazon

# 9. WenBelle

Kombinasjon av stil, profesjonalitet og holdbarhet er sjelden, men WenBelle har gjort det mulig i denne lommebokvesken for iPhone 6s. Denne saken er håndlaget av glatt og fint faux skinn. Det er merkbar og fremhevet søm, noe som gjør saken mer attraktiv.

WenBelle spiller stil ned i dette tilfellet, da merkevaren ønsker å fremheve profesjonell enkelhet. Bruk av enkle farger fremhever profesjonaliteten.

USP: Fremhevet søm

Sjekk ut på Amazon

# 10. Abacus24-7

Abacus24-7 lommebokveske er laget av syntetisk skinn. Den har to beskyttende lag: interiør TPU-etui og syntetisk lærdeksel foran. Det kan beskytte din iPhone 6s mot støv, riper og normale fall.

Alle porter og funksjonaliteter på iPhone har null hindringer. Lommebokfunksjonen kan inneholde to kort og litt kontanter. Den har også en kickstand som viser seg å være nyttig når du bruker din iPhone i håndfri modus. Det er tre fargealternativer: Blå, rosa og lilla.

USP: RFID Blocking Flip Cover

Sjekk ut på Amazon

# 11. FlyHawk

FlyHawk har laget en lommebokveske som ser ut som en støtfangerveske. Den slanke profilen til denne saken jukser deg i å tro at det bare er en støtfangerveske, men du vil finne kortspor på baksiden. Denne kombinasjonen av støtfanger og lommebokveske skiller denne saken fra andre tilfeller.

Vesken er pent konstruert av PU skinn. Sjekk de to kort- og kontantsporene, som lar deg få tilgang til kortet og kontantene dine enkelt.

USP: Profesjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 12. Cellularvilla

Hvis du leter etter en designer lommebokveske for å vende stilen din, kan Cellularvilla lommebokveske dekke dine behov. Ti forskjellige design og fargealternativer kan passe til begge målgrupper: Mann og kvinne.

Bortsett fra fancy utseende og design, er det laget av syntetisk skinn av førsteklasses kvalitet som beskytter iPhone 6s fra normale fall og ujevnheter. Det indre skallet som holder din iPhone 6s er laget av termoplastisk polyuretan.

Når du kommer til lommeboken, kan den inneholde opptil tre kort og litt kontanter. Til slutt har den også en kickstand som viser visning av videoer og bilder i håndfri modus.

USP: Premium syntetisk skinn

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Vofolen

Vofolen har en ergonomisk design i denne lommebokvesken, som har glidebryteren på baksiden. Når du skyver glidebryteren, kan du se et rom for å lagre kontanter og kort. Dette skjulte rommet er beskyttet av en sterk glidebryter som kan åpnes og lukkes med et forsiktig tommeltrykk.

Dette PC-dekselet gir en jevn berøringsfølelse når du gnir fingrene over saken. Den elegante lommebokvesken skaper din forbløffende oppførsel.

USP: Ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

Logger av…

Lommebokvesker er stilige og beskyttende, og derfor er de førstevalget for mange fagpersoner. De er laget av forskjellige materialer som syntetisk skinn, ekte skinn og PU. Siden de er voluminøse, kan du ikke legge telefonen i lommene. Noen merker som Spigen kan imidlertid legge til en slank profil i lommebokvesken.

Du vil kanskje utforske mer tilbehør fra iPhone 6s:

  • Beste iPhone 6s støtfangervesker
  • Beste iPhone 6s vanntette tilfeller
  • Beste iPhone 6s Designervesker
  • Beste iPhone 6s Kickstand tilfeller

Hvilken lommebokveske vil du kjøpe til din iPhone 6s? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å bla gjennom flere tilbehør til iPhone 6-ene.

 

Legg Igjen Din Kommentar