Beste apper for julebakgrunn til 2020 for iPhone og iPad

Julen er rett rundt hjørnet. Vi er i en festlig stemning. Som et resultat så jeg etter noen av de kuleste juleappene for iOS for å komme inn i den gledelige ånden og planlegge feiringen med perfeksjon. Nå vil jeg vise deg noen av de beste jule-iPhone-tapet-appene for å gjøre telefonen rød og lys.

Juletapet-appene som er nevnt her, lar deg lagre bilder på iPhone-kameraets rulle. Du kan deretter angi disse bildene som bakgrunn på iPhone. La oss starte…

Beste julebakgrunnsapper for iPhone og iPad [2019-utgaven]

#1. intoLive

Husk deg; Jeg har spart inLive for folk som ønsker å være litt kreative. Med inLive til din disposisjon, vil du kunne gjøre bildene dine til levende bilder.

Hvorfor bare stillbilder? Du kan til og med forvandle dine minneverdige videoer eller morsomme GIF-er til live bilder. Så mange som tretti pene filtre sikrer at kreativiteten din har X-faktor.

Dessuten har du også mange klistremerker og effekter for å legge til litt uimotståelig sjarm til dine tilpassede bilder.

Pris: Gratis (Everything Forever - $ 2.99)

nedlasting

# 2. Bakgrunnsbilder HD

En fantastisk app som er fullt optimalisert for iOS-enheten din! Tilgjengeligheten av den omfattende samlingen av HD-bakgrunnsbilder gjør det til et godt valg. Alle temaene er profesjonelt designet og ser fascinerende ut.

Når nye bakgrunnsbilder legges ganske ofte, vil du ha mange fascinerende ting å prøve ut. Enten du er glad i romantiske bilder eller liker å se på den bemerkelsesverdige naturen, har appen alt for å vinne deg.

Pris: Gratis (Retina Wallpapers Pro - $ 1.99)

nedlasting

# 3. Xmas fotoredigerer

Så mye som jeg liker å innpasse de ferdige juletapetene, elsker jeg å lage noen fine for en mer personlig opplevelse. Hvis du også ønsker å gi et tilpasset blikk på bakgrunnene, er Xmas fotoredigerer noe for deg.

Appen har over 50 flotte bilderammer som lar deg designe bildene dine elegant. For ikke å snakke om mange filtre og umiddelbare effekter som lar deg pryde bildene dine med aplomb.

I tillegg kan du lagre kreasjonene dine på kamerarollen og til og med dele de tilpassede julebakgrunnene med dine kjære!

Pris: Gratis (Christmas Photo Effects PRO - $ 3.99 $)

nedlasting

# 4. Live bakgrunnsbilder og bakgrunner + av Voros Innovation

Levende bakgrunnsbilder blir levende når du trykker og holder på låseskjermen. Denne appen fra Voros Innovation har en enorm samling med fantastiske bilder som får skjermen til å se iøynefallende.

Fra juletrær, akvarier, korallrev, peiser til levende lys, det har mange triks opp ermet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Live bakgrunnsbilder HD

Bakgrunner HD har et bredt utvalg av bakgrunnsbilder i en rekke kategorier. Du kan finne dyre bakgrunnsbilder, anime, fantasy bakgrunnsbilder, mat bakgrunnsbilder og mer. I tillegg til alle disse, har den også en levende samling gratis juletapet til iPhone.

For å finne de beste julebakgrunnene i denne appen, må du trykke på 'Søk' og deretter skrive inn 'Jul'. Du vil se mange vakre bilder. Du kan deretter forhåndsvise bildet som låseskjerm eller startskjerm. Du kan også redigere bildet etter din smak i appen. Til slutt, når du er ferdig, trykker du på lagre pilknappen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Christmas bakgrunnsbilder og god jul bilder

Hvis du liker en levende design, er sjansen stor for at du kommer til å elske denne appen mye. Med appen en omfattende samling av julebilder, lar appen deg velge bakgrunn fra din smak.

Og ja, du kan dra nytte av lysbildefremvisningsfunksjonen for raskt å ta en titt på hva denne appen har å tilby. Du kan lage en favorittdel for å lagre flotte bilder.

Så når du finner låseskjermen litt under været, trenger du ikke å reise et stykke for å velge fine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Julefoto - Effects Frames, Pic Filters Editor

Denne julefoto-iPhone-appen gir deg flere kreative effekter du kan spille med dine skudd. Du kan legge til rammer på bildene dine, legge til bakgrunnsbilder, rammer, fargeeffekter osv. Hele prosessen med å redigere bilder er enkel og grei. Det tar knapt to minutter å snu standardbildet ditt hele julete.

Du kan bruke denne appen til å lage fantastiske julebilder fra ferien og bruke dem som iPhone-bakgrunn eller legge dem ut på sosiale medier. Appen viser annonser. Imidlertid er alle effekter og fotoverktøy gratis å bruke. Gi det et forsøk.

Pris: Gratis (Lås opp alle bildeeffekter - $ 2, 99)

nedlasting

# 8. Julebakgrunner og julebilder

Jeg vet hvor fin denne julebakgrunnsappen er, siden den har vært en av de beste valgene mine lenge. Det er velsignet med en stadig voksende samling bakgrunnsbilder.

Form morsomme julenisse til den vakre gaven; det har sikret at jakten din på en fin bakgrunn ikke fortsetter så lenge. Når du har funnet noe attraktivt, vil du kunne lagre det og til og med dele på tvers av apper på sosiale medier.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Merry Christmas bilder & bakgrunnsbilder HD

Utforsk et massivt bibliotek med julebakgrunner og fantastisk bakgrunn så vel som temaer! Du kan lage din favoritt-kategori med alle bakgrunnsbilder. Det er også et alternativ å lage flotte lysbildefremvisninger med HD-bakgrunnsbilder.

Appen fortsetter å legge til nye bilder ofte, slik at du har de nyeste stilene og temaene du kan eksperimentere. I tillegg kan du dele den fantastiske samlingen av bilder med vennene dine via en rekke apper for sosiale nettverk som Facebook, Twitter, Instagram, Viber, WhatsApp, Tumblr og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Christmas bakgrunnsbilder og bilder

Denne appen gir noen av de fineste bildene av julen til å dekorere iPhone- og iPad-skjermen. Når du har lastet ned noe juletapet, lyser telefonen din med festivalens ånd. Kom desember og folk begynner å føle sjarmen til julen; kan du vise festivalentusiasmen din ved å bruke et juletapet på enheten din.

Utviklere av denne appen har vært ekstra nøye med å designe denne appen, siden du kan legge merke til alle julefargene som gull, rød og grønn. Du kan velge favorittfargen din på bakgrunnsbildet. Det beste med å bruke denne appen er at du kan bære et juletre uansett hvor du går, i stedet for bare å plassere et juletre i hjemmet ditt.

Pris: Gratis (Fjern annonser - $ 2, 99)

nedlasting

BONUS

Christmas bakgrunnsbilder

Tapetene som viser kunstnerisk design og imponerende grafikk. Denne juletapet-appen har fått samlingen til å være ditt favorittvalg.

I det øyeblikket jeg slo meg inn i denne appen, tok det ikke mye tid for den vakkert utformede bakgrunnen å stjele hjertene mine. De snakker volum av grafisk design. Sjarmert av flairen deres, gjorde jeg mest mulig ut av lysbildefremvisningsfunksjonen for å få et glimt av hele samlingen.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

Det er ganske mye det! Forutsatt at iPhone-bakgrunnen din nå har laget seg til å passe til juletrykten din.

Hva er ditt valg?

Som alltid er jeg villig til å kjenne favorittjule-appen til iOS. Så ikke unnlater å dele tilbakemeldingene dine om det og hvorfor det har fått øynene opp for deg.

Når vi snakker om bakgrunnsbilder og bakgrunner, vil jeg ta oppmerksomheten til følgende innlegg som er verdt å se på.

  • Last ned nye iPhone 11 og iPhone 11 Pro bakgrunnsbilder
  • Beste Live Wallpaper-apper for iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus
  • Beste Live Wallpaper-apper for iPhone Xs og Xs Max
  • Beste iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR bakgrunnsbilder
  • Hvordan få Mojave dynamisk bakgrunnsbilde på MacOS-versjoner

Følg oss på Twitter og Facebook i tillegg til å laste ned appen vår, slik at du aldri går glipp av de nyeste appoppdateringene våre.