Slik ser du alle bilder du har sendt eller mottatt gjennom meldingsappen på iPhone eller iPad

Hvis du har hatt en ganske visuell samtale med vennen din gjennom Meldingene, vil du sannsynligvis sende mange bilder. Sjansen er for at du kanskje vil se på alle bildene du har sendt i en samtale.

Meldings-app på iPhones, iPads og iPod Touch - gir deg en måte å se alle bildene på en albumlignende måte. La oss sjekke det ut!

Slik ser du alle bilder du har sendt / mottatt gjennom meldingsappen på iPhone eller iPad

Trinn 1. Åpne Meldinger- appen → Trykk på en samtale der du har utvekslet mange bilder.

Trinn 3. Trykk på Kontakt / gruppenavn, og trykk deretter på "i" -ikonet.

Trinn 4. Bla nedover og trykk på Se alle bilder.

Her kan du få en liste over alle bildene som er utvekslet i denne samtalen. Du ønsker å se skjermbildene du har byttet, trykk på fanen Skjermbilder .

Listen fungerer akkurat som en fotoalbumliste. Du kan trykke på et bilde for å se det. Det er delingsknappen for å dele bildet med hvem som helst over Meldinger eller Mail eller sosialt. Du kan også legge til bildet i Photo Stream hvis du har koblet til iCloud-kontoen.

Forresten, det er ikke bare bilder, men alle andre medier som har blitt delt. Her vises alle multimediaelementer som deles i samtalen - et bilde, en video, en lydfil -.

Akkurat som WhatsApp, viser listen bare mediefilene knyttet til samtalen du valgte.

For de av dere som har sett de store “Andre” dataene når de kobler iPhones og iPads til iTunes, utgjør disse mediefilene en stor del av det. Faktisk, hvis du ser en alarmerende stor "Andre" del, kan det være lurt å slette hele samtaler (eller slette medieinnholdet i samtalene ved å sveipe). Det vil fjerne noen (eller litt) av de andre dataene.

Når du sletter bildene fra din iPhone eller iPad, vil det ikke - helt åpenbart - påvirke samtalen i den andre enden. Mottakeren (den andre personen) vil ha media intakt.

Det er alt for nå!

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar