Tynneste iPhone X-tilfeller å kjøpe i 2020: Ultra-Svelte-profilen

Vi har allerede samlet en lang liste over de beste slanke sakene for iPhone X. Men vi tenkte at det ville være bedre å lage en egen samling av den tynneste iPhone X, med tanke på hvor mye slanke saker som blir elsket og verdsatt.

Utrolig ultra-slank profil, dette er de tynneste tilfellene med god avstand. Imidlertid er dekslene gode nok til å beskytte iPhone mot skraping. Dessuten knipser de skinnende rent med smarttelefonen; lage en varm kamp med telefonen. Nok ros, la oss dykke rett inn for å utforske de tynneste sakene for iPhone X!

Tynneste iPhone X-tilfeller fra 2019

Rask navigering

 • Pitaka
 • totallee
 • Tozo
 • ESR
 • Humixx
 • elago
 • X-nivå
 • CASEKOO
 • Spigen Thin Fit
 • TORRAS

#1. Pitaka

Pitaka har laget denne slanke saken med 100% Aramid Fiber, som er mye brukt i fremstilling av rustning, jetmotorer og romhåndverk. Den er ekstremt slank og lett på samme tid, og gir iPhone X nok beskyttelse mot riper, normale fall og ujevnheter. Når den er tynn, støtter den også trådløs lading.

Vesken er belagt manuelt med tre lag, og gir den et stilig og elegant utseende mens du holder i hendene. Dessuten er det syv levende farger tilgjengelig som passer til fargen på din iPhone.

USP: Laget av Aramidfiber

Ta en titt på iPitaka

# 2. totallee

totallee er kjent for å produsere ultra-svelte iPhone-etuier. Med bare 0, 02 tommer tykkelse, er denne lett en av de tynneste iPhone X-sakene. Dette dekselet er laget av høykvalitets polypropylenmateriale, og er ekstremt fleksibelt og vikler seg rundt smarttelefonen.

Det semi-transparente materialet sikrer at iPhone kan gjøre sin tilstedeværelse følt elegant. Matt og frostet finish gir profilen mer sjarm. Utover funksjoner er totallee tilgjengelig i 8 flotte farger og kommer med 2 års garanti.

USP: Ultra-slank design

Sjekk ut på Amazon

# 3. Tozo

TOZO har fått en utrolig slank (0, 35 mm tykkelse) profil som gjør en fantastisk match med iPhone X. Skåret ut av halvgjennomsiktig materiale, og lar smarttelefonen glødes elegant. Mat optisk struktur gir ikke bare forbedret grep, men forhindrer også fingeravtrykk.

Det er en kamerarring for å beskytte det doble vertikale kameraet fra bunnen av. Å være så fleksibel, saken er veldig behagelig å installere og fjerne. Nøyaktige utskjæringer for kamera, port og høyttalere gir det et formmessig utseende. Til slutt er TOZO tilgjengelig i to farger: svart og hvitt.

USP: Mat optisk struktur

Sjekk ut på Amazon

# 4. ESR

ESR fremstår som et av de ledende navnene på iPhone-tilbehør. Denne tynne vesken til iPhone X er et navn å trylle med, da merket har laget denne tynne saken som ikke tilfører bulk med en tykkelse på 1 mm.

Du er eier av en premium iPhone X, og alle burde bli kjent med dette; for dette formålet har ESR laget en krystallklar sak som viser din iPhone sin originale stil.

USP: Ekstremt tynt

Sjekk ut på Amazon

# 5. Humixx

Humixx presenterer en ultratynn veske som gjør at iPhone-en din virker slank. Det matte utsiden gir fingrene et mykt preg. Vesken er bare 0, 5 mm tynn, og derfor kan du raskt skyve telefonen i lommer.

Et viktig trekk ved denne saken er utvendig materiale med matt overflate, som holder sin opprinnelige farge i lang tid og forhindrer fargen i å falme bort. Humixx har brukt anti-fading lakkbelegg som beskytter sakens skjønnhet i lang tid og holder fingeravtrykk i sjakk.

USP: Anti-fading lakkbelegg

Sjekk ut på Amazon

# 6. elago Origin Series

Denne misunnelig slanke saken fra elago Origin Series er uten sidestykke når det gjelder å lage en fin match med iPhone. Tilberedt med det fineste polypropylenmaterialet, har det styrken til å bekjempe skrape. På grunn av materialet av høy kvalitet, er det i stand til å beholde sin eleganse lenge.

Den myke indre kjernen hjelper ikke bare den å vikle seg sømløst rundt iPhone, men motstår også brudd. Dekket knapper har bedre klikk og er enkle å trykke på. Foreløpig funksjonene er elago Origin Series-veske tilgjengelig i fem farger som sort, rød, hvit, jean indigo og mørkegrå.

USP: Polypropylenmateriale av ypperste klasse

Sjekk ut på Amazon

# 7. X-nivå

X-Level har designet denne tynne og lette saken eksklusivt for iPhone X og iPhone Xs. Saken tilfører ikke bulk på enheten din og holder telefonen mer følbar. Selv om du har tatt på deg skinnpassede jeans, kan du enkelt skli iPhone-en i lommene.

Berør saken og du vil oppleve dens fleksible TPU og matt finish; X-Level har brukt et mykt materiale for å installere og fjerne saken raskt. Teksturen til denne saken er så glatt at når du holder telefonen pakket inn i dette tilfellet, vil du føle deg som å skjemme bort babyens hud.

USP: Jevn tekstur

Sjekk ut på Amazon

# 8. CASEKOO

CASEKOO har laget denne saken for iPhone X; den er ikke kompatibel med iPhone X-er, som har samme dimensjon som iPhone X har. Selv om saken er tynn, kan den tåle sjokk med det premium fleksible TPU-materialet. Materialet gir deg også et behagelig grep og silkemyk følelse.

Materialet i denne saken føles som en hanske på telefonen din, da den bare er 1 mm tykk. Gjennomsiktig bakside viser den virkelige skjønnheten til din iPhone X, og du kan stolt vise din besittelse til menneskene rundt deg.

USP: Støtsikker støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 9. Spigen Thin Fit

Hvis du er ute etter en mer funksjonell tynn veske, kan Spigen Thin Fit være et utmerket valg. Laget med den beste PC-en og er ripebestandig. Med den jevne finishen har du et bedre grep.

Det største høydepunktet i denne saken er muligheten til å jobbe med magnetisk bilmontering. Derfor kan du feste den til en bilmontering for å få bedre håndfri opplevelse på kjøreturen. Enda bedre, Spigen Thin Fit kommer i seks fargevarianter. For $ 11 er denne helvete.

USP: Bilmontering

Sjekk ut på Amazon

# 10. TORRAS Love Series

Kvaliteten som har sjarmert meg i TORRAS Love Series-tilfeller er det ytre skallet med myk silikon. Den strukturerte overflaten motstår ikke bare slitasje, men gir også det nødvendige grepet for at du enkelt kan holde enheten i håndflaten.

En annen bemerkelsesverdig kvalitet på denne tynne kassen er mikrofiberinnredningen som gjør det mulig å spre støt. Knappene er laget for å være veldig glatte for å gi taktil tilbakemelding. Tilgjengeligheten av syv fargevarianter gjør at du kan velge en fascinerende match for enheten. I tillegg er Love Series tilgjengelig med livstidsgaranti.

USP: Silikonmateriale av høy kvalitet

Sjekk ut på Amazon

Det er ganske mye det, folkens!

Din favoritt?

Så, hvilken av disse sakene kommer til å pare seg sammen med din iPhone? Det ville være kult å vite navnet sitt. Har jeg gått glipp av å ta med noen tynn sak på denne listen? La oss også vite navnet sitt.

Du vil også utforske disse innleggene:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • De beste iPhone X-batterietui
 • Beste iPhone X lærvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topptilbehørslister for iPhone.