Slik fikser du ingen lyd under en samtale på iPhone: Det er 5 måter

Verbal kommunikasjon er en av de mest grunnleggende nødvendighetene for en hvilken som helst telefonbruker - enten det er en funksjonstelefon eller en smarttelefon. Hvis dette kravet ikke blir oppfylt, vil noen brukere bli forbanna raskt.

Hvis du bruker en avansert smarttelefon som en iPhone, vil du neppe oppleve noe problem som ingen lyd under en samtale på iPhone. I tilfelle du møter et slikt problem, her er noen få løsninger du kan prøve før du går til Apple Store.

Slik løser du ingen lydproblemer under en samtale på iPhone

Løsning 1: Rengjør mottakeren på iPhone

Dette høres kanskje en tullete løsning ut, men tro meg, denne tingen fungerer. Hvis iPhone-en din er utsatt for skitt og støv, må du holde mottakeren ren og klar. Bruk en tannpirker eller en liten spiss ting som ikke er laget av metall; grave ut alt skitt eller støv som er samlet i mottakeren.

Løsning 2: Skru opp volumet

Mens vi hører på musikk eller ser på videoer, har vi en tendens til å justere volumet; Hvis du har senket volumet ved en feiltakelse, kan du ikke høre på stemmen under en samtale. Så bedre skru opp volumet nå.

Løsning 3: Kontroller Bluetooth

Hvis du har satt inn et headset i iPhone-en din, vil du ikke kunne høre på noen stemme eller lyd fra mottakeren eller fra høyttalertelefonen. Du må fjerne headsettet for å bruke mottakeren på iPhone; Hvis du dessuten har koblet til trådløse høyttalere via Bluetooth, bør du koble fra høyttalerne og slå av Bluetooth: Startinnstillinger → Bluetooth → Slå av.

Løsning 4: Start iPhone på nytt

Å starte datamaskinen på nytt kan løse mange små feil og problemer; dessuten lukker den også mange applikasjoner som kjører i bakgrunnen. For problemfritt,

Du kan starte iPhone SE eller tidligere på nytt: Trykk og hold hjemme-knappen og dvaleknappen samtidig. hold inne knappene selv etter at skjermen er mørk. Etter en stund vil Apple-logoen vises i den hvite bakgrunnen. Slipp knappen mens iPhone-en din startes på nytt.

Slik starter du om iPhone 7 eller 7 Plus: Trykk og hold volumet nede og på / av-knappen.

Du kan starte iPhone 8 eller nyere på nytt: Trykk og slipp Volum opp-knappen og trykk deretter og slipp Volum ned-knappen, og trykk og hold nede sideknappen.

Løsning 5: Slett alt innhold og innstillinger

Som en siste utvei, bør du gå for Tilbakestill iPhone. Før du gjør det, må du ta sikkerhetskopien av iPhone-en din i iTunes.

  • Start innstillinger → Trykk på Generelt.

  • Trykk på det andre alternativet: Slett alt innhold og innstillinger → Angi passord og bekreft.

IPhone-enheten din er nå en helt ny enhet; nå kan du gjenopprette en sikkerhetskopi fra iTunes.

Det er alt, kompis! Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Følg med på Facebook og Twitter. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.