Slik sjekker du garantien på iPhone og iPad på nettet

Apple iPhone garantisupport er en av de viktigste grunnene til at folk betaler høye priser. Dessuten er AppleCare også et førsteklasses anlegg i tilfelle du går tom for 1 års garanti. Uansett hva garantiplanen din er, har Apple en løsning som lar deg sjekke iPhone-garantistatus online.

Så antar at noe har gått galt med din iPhone. Hvordan vet du om Apple vil fikse det gratis, eller om du trenger å skille ut mer? Heldigvis kan du enkelt sjekke AppleCare-garantistatus fra Apples service- og supportdekningsside. La oss begynne!

Slik sjekker du iPhone-garantistatus online

Etter iOS 12.2-oppdatering kan du sjekke garantistatusen til iPhone og iPad fra Innstillinger-appen. Du trenger ikke å åpne noen kobling for å oppgi serienummeret til iOS-enheten din.

Slik kontrollerer du AppleCare-garantistatus på din iPhone og iPad:

InnstillingerGenereltOm .

Under alternativet Serienummer finner du et alternativ "Begrenset garanti" eller "AppleCare +" . Hvis du har utvidet AppleCare + -dekningen, finner du AppleCare +, eller det kan være "Begrenset garanti".

Trykk på et av alternativene, og skjermen til iOS-enheten din vil vise deg om enheten er dekket av standard ett års begrenset garanti fra Apple, eller det er en utvidet AppleCare + garantistatus.

I tillegg forteller informasjonen deg om dager igjen til garantien utløper, en foreløpig utløpsdato og andre detaljer og lenker til relaterte støttedokumenter på Apples nettsted.

Du kan også sjekke statusen for iOS-enhetens garanti online. La oss følge trinnene nedenfor for å vite hvordan det fungerer!

Trinn 1. Først av alt, må du finne serienummeret til iOS-enheten din.

Åpne Innstillinger → Trykk på Generelt → Trykk nå på Om → Bla ned til der det står Serienummer.

Steg 2. Gå nå til denne websiden: //checkcoverage.apple.com/no/no → Skriv inn serienummeret til iOS-enheten din i tekstfeltet, skriv inn CAPTCHA og trykk på Fortsett-knappen.

Garantistatus for din iPhone eller iPad vises sammen med AppleCare-planen hvis du allerede har den. Hvis serien er feil eller mangler andre detaljer, vil du sannsynligvis ikke kunne se informasjonen.

Du kan søke om AppleCare direkte fra resultatsiden i tilfelle det er det du leter etter.

I tilfeller der det er en maskinvarefeil, må du ta den med til Apple-butikker for reparasjon. Siden iPhone er en kostbar affære, er reparasjonene naturligvis kostbare også. Hvis du har garanti eller AppleCare, kan du benytte deg av mange fordeler - særlig det å ikke måtte slippe så mye ut hvis din iPhone ikke er dekket.

Apple gir en standardgaranti på 1 år til alle kjøp. Dette inkluderer iPhone. Etter det første året har du muligheten til å skaffe AppleCare slik at du forblir dekket i mer enn ett år av Apples standard garantidekning.

Det var alt folkens!

Innpakking

Apple har utvilsomt en av de beste garantistøttene, og det er en av grunnene til at folk kjøper enhetene sine selv om de er litt dyre. Så det er lurt å kontrollere garantistatusen en gang i blant.

Du kan også henvise til:

  • Slik kontrollerer du om iPhone-batteriet ditt må byttes ut
  • iPhone-reparasjon som kommer til deg: Puls Review
  • 7 ting Apple kan gjøre med de store kontantene

Del erfaringer med Apple Support. Enten de er morsomme eller frustrerende, vil vi gjerne høre på. Del det i kommentarer, eller på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.