Hvordan låser du rotasjon i liggende modus på iPhone eller iPad? [Raskt tips]

Kan det være at det ikke ofte at du vil låse iPhone-en i liggende modus, men når du gjør det, var du klar over at det ikke er noen måte å låse enheten i liggende retning? Portrett, ja det er lett. Men landskapet?

Det er mulig å låse i liggende modus (og har vært det lenge). Alt det krever er å lure rundt med AssistiveTouch, en tilgjengelighetsfunksjon som vi har diskutert for å gi en ikke-svarende hjemmeknapp.

Slik fungerer du.

Slik låser du rotasjon i liggende modus på iPhone eller iPad

Slik låser du en iPhone i liggende modus:

Først av, lås rotasjonen i portrettmodus.

På iOS 13 eller senere

Trinn 1. Åpne Innstillinger → Trykk på Tilgjengelighet.

Steg 2. Trykk på Berør Under FYSISK OG MOTOR → Trykk på AssistiveTouch.

Trinn 3. Slå på bryteren ved siden av AssistiveTouch. Den virtuelle knappen skal vises på skjermen.

I iOS 12 eller tidligere

Trinn 1. Gå over til Innstillinger → Generelt.

Steg 2. Trykk på Tilgjengelighet → Bla ned og trykk på AssistiveTouch.

Slå på veksle for AssistiveTouch for å aktivere det.

Etter at du har aktivert AssistiveTouch, skal det vises en knapp på skjermen. Hvis du trykker på dette, har du noen få alternativer som Enhet, Stemmekontroll, Hjem, Favoritter.

Trinn 1. Trykk på AssistiveTouch- ikonet → Trykk på Enhet.

Steg 2. Nå trykker du på Roter skjerm.

Trinn 3. Trykk på enten Venstre eller Høyre.

Enheten roterer til liggende retning. Og låser seg til det. Og det er slik du låser iPhone-en i liggende retning.

Det er selvfølgelig en ulempe med dette: AssistiveTouch-knappen vil forbli på skjermen, rett på toppen av hvilken app du bruker. Den blekner til et gjennomsiktig nivå, slik at du kan se gjennom det, men når du trykker hvor som helst på det, er AssistiveTouch aktivert, og du ser de fire alternativene.

Å låse en iPhone i liggende modus kan for noen av dere virke som et unødvendig alternativ eller krav, men noen ganger er det absolutt nødvendig. For eksempel leste jeg ting på Instapaper og har ønsket at liggende modus låses på iPhone slik at jeg kan lese raskere og bedre. Denne AssistiveTouch-teknikken lar meg gjøre det.

Merk at det er nødvendig å ha låsorientering aktivert for at dette trikset skal fungere. Hvis låsorientering ikke er aktivert, vil du vri iPhone tilbake til portrettmodus og rotere skjermen tilbake til portrettmodus.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar