Meldinger App fryser og krasjer på din iPhone og iPad? Tips for å fikse

Den nyoppdaterte Messages-appen er muligens det største høydepunktet i iOS 10. Med fantastiske funksjoner som Bubble and Screen Effects, Tapbacks, tredjeparts App Store, har aksje Messages-appen endelig fått nok til å holde deg grundig underholdt.

Jeg har testet iOS 10 helt siden den ble utgitt for utviklere. Meldinger-appen har ofte krasjet eller frosset ved flere anledninger siden beta 1.

Noen ganger, når jeg har prøvd å få tilgang til visse samtaler, har appen krasjet ut. Heldigvis har jeg klart å løse problemet ved hjelp av noen triks.

Hvis du også har opplevd det samme problemet mens du testet ut det nyeste iOS-økosystemet, kan du gi disse tipsene et skudd for å løse problemet.

Slik løser du meldinger om appens frysing eller krasjer på iPhone / iPad

Start iPhone på nytt

Hver gang meldinger har frosset eller krasjet, har jeg vært i stand til å løse dette problemet ved å starte meg på nytt. Dette trikset har gjort jobben for meg.

Trykk på Home-knappen og Sleep / Wake-knappen med en gang i omtrent ti sekunder til Apple-logoen vises på skjermen.

Bruk 3D Touch for å få tilgang til samtale

  • Bruk 3D Touch for å få tilgang til samtalen. Bare trykk og hold nede Meldingene og velg deretter kontakten (bare den siste vises) du vil kommunisere i hurtigmenyen.

  • Hvis du kan starte Meldinger-appen, kan du ganske enkelt 3D Trykke på en bestemt kontakt, og når samtaletråden vises, skyver du den litt opp.

  • Trykk på Svar for å starte samtalen.

Slett samtale-tråden

Hvis en bestemt samtale krasjer når du prøver å få tilgang til den. Deretter må du rydde opp i hele samtaletråden. (Selvfølgelig vil det være smertefullt. Men det kan hjelpe deg med å løse problemet.)

Trinn 1. Bare trykk og hold på alle meldinger som er sendt / mottatt.

Steg 2. Trykk på Mer fra bunnen.

Trinn 3. Trykk på søppelikonet → Velg meldinger du vil slette → Trykk på slett meldinger i popup-vinduet.

Hvis det er virkelig unyttige meldinger, trykk på Delete All fra øverste venstre hjørne.

Tilbakestill alle innstillinger

Noen iOS-brukere som hadde møtt det samme problemet, rapporterte at de klarte å løse dette problemet ved å tilbakestille enheten til alle innstillinger.

Trinn 1. Start appen Innstillinger på enheten → Trykk på Generelt .

Steg 2. Bla ned og trykk på Tilbakestill → Trykk på Tilbakestill alle innstillinger .

Trinn 3. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger igjen for å bekrefte.

Hva om ingenting fungerer?

Hvis alle triksene ovenfor ikke fungerer, må du rengjøre iOS 10 på din iPhone. Du kan også nedgradere iOS 10-enheten din til forrige versjon.

Jeg vil anbefale deg å gå med en ren installasjon eller vente til neste oppdatering. (Hvis iPhone er din daglige driver, kan det være bedre å gå tilbake til iOS 9.3.3.)

Fortrinnsvis bør du ikke installere iOS 10 på din primære enhet, da operativsystemet fremdeles er i beta.

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Last ned appen vår på iDevice.