Beste iPhone Karaoke-apper fra 2020: Slipp løs sangeren i deg

Karaoke er noe av det kuleste med musikk. Det er ingen bedre følelse enn å være i stand til å synge favorittlåten din, med alle instrumentene som spiller fra den originale sangen. Og hvis du kan gjøre det uten å måtte ty til å finne og laste ned spor fra internett, er det enda bedre.

Det er nettopp hva iPhone-karaoke-apper gjør. Med en karaoke-app kan du øyeblikkelig begynne å synge og til og med spille inn og dele den med vennene / sosiale nettverket. Sjekk ut de beste karaoke-appene som er laget for iPhone.

Beste Karaoke iPhone-apper i 2019

#1. Synge! Karaoke av Smule

Smule produserer noen av de fineste og mest innovative musikkrelaterte appene og Sing! Karaoke er en av dem. Denne er fullpakket med et omfattende sangbibliotek og kule sosiale funksjoner som stort sett mangler fra andre apper. Med Syng! Karaoke, kan du spille inn og dele gjengivelsen av noen av de mest populære sangene.

Og du kan også være med på andre utgaver fra hele verden for å gjøre det til en duett eller en gruppesang. Det er noen ekstra funksjoner som effekter for å forbedre stemmen din. Årsabonnement for tilgang til hele biblioteket koster opptil $ 40. (det er ukentlig abonnement [$ 2, 99] også).

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. SongPop 2

SongPop 2, med over 100 000 musikklipp fra kjente artister, er fantastisk når det gjelder å innpode både selvtilliten og den avgjørende kanten i deg. Den lar deg utfordre vennene dine og konkurrere med dem for å skjerpe ferdighetene dine.

Du får en sjanse til å konkurrere mot flere ambisiøse sangere. Det er en rekke musikksjangre som klassisk rock, rap, hip-hop, Indie å utforske. De eksklusive samlingene for hvert tiår er fantastiske for flott musikktid.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Yokee: Syng som en stjerne!

Yokee tar den tradisjonelle karaoke-tilnærmingen og legger den inni iPhone-en din. Vanligvis finner du en god del karaokespor på YouTube. Du spiller enten og spiller inn, eller laster dem ned og synger deretter. Yokee tar samme tilnærming, men den passer inn i rammen av din iPhone, slik at du kan gjøre det bare med iPhone. Med Yokee kan du søke etter karaokespor av nesten alle favorittene dine. Appen har innebygde innspillingsfunksjoner, slik at du kan spille karaokesporet og synge med.

Yokee har også med seg en delingsfunksjon og et felleskap / sosialt grensesnitt der du kan sjekke ut hva vennene dine (og andre) har sunget.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Voloco

Det som skiller en flott sanger fra de vanlige er den perfekte forståelsen av tonehøyde, rytme og den mye tiltrengte kontrollen av stemmen. Voloco er en ypperlig stemmebehandlingsapp som gir den perfekte veiledningen om vocoding og tonehøyde.

Den har fem forhåndsinnstilte pakkeeffektive effekter som kan gjøre at stemmen din høres mye bedre. Mens du lytter til en sang, hum eller syng med. Voloco vil øyeblikkelig gjette den viktigste nøkkelen til sangen og hjelpe deg med å finjustere stemmen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. The Voice - Syng Karaoke

Dette er den virkelige avtalen, hvis du har ønsket å snu stolene på den ettertraktede The Voice, vis godt at du kan oppfylle ønsket ditt med denne appen.

Voice iOS-karaoke-appen er spennende, ettersom den lar deg synge med deg favorittlåtene dine og dele den med vennene dine eller til og med laste den opp på appen med 100+ millioner brukere.

Ikke bare kan du fremføre soloer og laste dem opp, men du kan også laste opp duetter med sangere over hele kloden også, superinteressant ikke sant? Slipp løs sangeren i deg og la verden være vitne til den fantastiske artisten du er.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. StarMaker: Karaoke + Auto-tune

De fleste karaoke-apper for iPhone har noen hundre til noen tusen sanger på biblioteket. StarMaker-appen er en av de få som har (og legger til) noen av de aller beste hits på biblioteket. Du kan synge karaoke til sanger fra toppartister som Lorde, Miley Cyrus, Eminem, Bruno Mars, John Legend og andre.

Innkjøp i appen låser opp flere sanger og gir VIP-tilgang (og fjerner annonser). Men mest interessant fremmer appen deg til å synge og spille inn mer karaoke ved å la deg låse opp nye sanger for hver karaoke-sang du spiller inn.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. SingTrue

Tror du at du ikke har stemmen til å være stjernersanger? “SingTrue” vil ikke bare fjerne frykten fra hjertet, men også hjelpe deg med å forbedre lydkvaliteten. Og etter hvert vil du føle deg trygg nok til å synge uten å nøle.

Appen inneholder mer enn 30 øvelser som vil fungere rart for å gjøre stemmen din bedre og tydeligere. Lytteeksemplene som tilbys av kjente signatører gir riktig innsikt. Du kan spore fremdriften for å holde deg oppdatert om hvor du står.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. SingSnap Karaoke

SingSnap erklærer at den har flere karaokespor gratis enn konkurrentene med betalte apper. Påstanden holder godt. Det kommer med lydforbedringer, et anlegg for å spille inn en video av deg som synger sammen med lyden, spille inn duetter med andre brukere og gode delingsfunksjoner.

SignSnap har et betydelig bibliotek gratis, men et månedlig abonnement på $ 14.99 låser opp alt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Karaoke Machine: Sing-a-Long!

Karaoke er en kunst som skal mestres, og Karaoke Machine er her for å hjelpe deg med det, men det tilfører også litt krydder. Du kan nå synge med dine favorittlåter med forskjellige ansiktsmasker og filtrere på for å gjøre allsangen din mer interessant.

Spill inn sangene dine og del dem med vennene dine, eller kontakt den enorme fanbasen til appen som du vil vente på de siste sangene dine. Ikke bare kan du legge til en ansiktsmaske for å lage en persona på scenen, men du kan også legge til forskjellige stemmevirkninger til sangene dine for å gjøre det enda mer gripende.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. KJ Touch R

Du kan lære mye ved å lytte til favorittkaraoke-sangene dine og utfordre deg selv til å synge som ditt idol. Med KJ Touch R vil du enkelt få tilgang til tusenvis av karaoke-sanger.

De populære hitlistene fortsetter å bli oppdatert ukentlig og månedlig. Finn ut sangene du liker veldig godt, og lag en spesiell liste. Denne appen kan vise seg å være en katalysator for målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt for nå!

Hvilken av disse karaoke-appene har fått maksimale poeng fra deg? Det ville jeg være glad for å vite.

Følg med på oss for flere slike interessante innlegg ...

Kontakt oss på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å prøve ut iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar