Beste fotoredigeringsapper for iPad i 2020: Design et mesterverk i dag

Når det er hundrevis av utfordrende kandidater, er det aldri lett å plukke ut noen få apper og kalle dem de beste. Basert på de nyeste funksjonene og rangeringen de har fått, er dette imidlertid de beste bilderedigeringsappene for iPad.

Bruk de ekstremt kraftige verktøyene for å forskjønne bilder, bli kvitt all skavank og få mest mulig ut av høykvalitetsfiltrene for å transformere stilkvotienten. Tegn også på bildene, legg klistremerker og levende bakgrunner med forskjellige mønstre. Hopp over for å oppdage alle spesialitetene i disse toppredigeringsappene for iPad!

Beste iPad-redigeringsapper for iPad fra 2019

#1. Adobe Photoshop Express

“Adobe Photoshop Express” er en søt fotoredigeringsapp. Du kan raskt klippe og kombinere elementene fra alle bilder og blande lag med letthet.

Det lar deg også redigere ansiktsfunksjoner. Som for eksempel vil du kunne lette, kondensere, helbrede, fargelegge og justere bilder komfortabelt. Appen er utmerket for å lage fengslende collager. Dessuten støtter den forskjellige filformater, inkludert JPG, PNG, arw (SONY), cr2 (CANON), crw (CANON), etc.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Bilderedigeringsprogram

Denne lover å være en alt-i-ett-fotoredigerer for iOS-enheten din. Og ut fra det jeg har opplevd, har appen fått nok godbiter til at du enkelt kan smykke bildene dine.

Du kan velge mellom et bredt spekter av effekter for å transformere bildene dine. Bruk fargeklatt, juster lysstyrken, legg til tekst med flere skrifter.

Dra nytte av flekken, bli kvitt det røde øyet for å få bildet ditt til å se sjarmerende ut. Oh, sjekk ut det store biblioteket med morsomme klistremerker for å gi litt moro i stykket. Videre samle flere minner for å lage fascinerende collager.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. PicsArt Photo Studio

“PicsArt Photo Studio” har hundrevis av høykvalitetsfiltre. Du kan bruke forskjellige redigeringsverktøy for å pryde bildene dine. Velg mellom mange spennende oppsett for å få det iøynefallende oppsettet.

Clipart og tegneverktøy lar deg legge litt kunstnerisk preg på bildene dine. Bruk morsomme emoji og klistremerker for å legge til mer sjarm til bildene dine. Det er mange forskjellige skrifter for å forskjønne teksten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Pic Jointer

Pic Jointer har hjem til over 120 elegante oppsett. Du kan remikse opptil 9 bilder på en gang.

Du kan enkelt panorere, zoome, speile eller rotere bilder. Den består av over 50 levende bakgrunner med forskjellige farger og mønstre. Over 30 filtre og rundt 250 klistremerker er alltid klare til å øke stilkvoten på bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. PicLab

PicLab er smart for å forskjønne utseendet til bildene dine. Du kan bruke over 50 imponerende filtre for å legge til mer sjarm til bilder umiddelbart. Det lar deg enkelt justere lysstyrken, metningen, eksponeringen, kontrasten og uskarpheten.

Det er noen pene tegneverktøy som lar deg legge flere vinger til kreativiteten din. Bruk de praktiske collageverktøyene for å gi flere bilder en god sjanse til å smile sammen. Velg fra en enorm samling av former, kanter, teksturer, lette lekkasjer og overlegg som forbedrer bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. MOLDIV

MOLDIV er rangert som nummer én foto- og videoapp i 110 land. MOLDIV er ikke bare en kraftig fotoredigerer, men også en topp collage-maker for iOS-enheten din. De 180 filtrene i 12 temaer gir deg flere alternativer for å designe bildene dine etter beste smak.

Du kan velge mellom forskjellige bakgrunnsmønstre for å forbedre utseendet til bilder. Det finnes også et bredt utvalg av klistremerker for å gi bilder et morsomt utseende. Den lar deg kombinere opptil 16 bilder i en collage. Enda viktigere er at du kan collage bildene dine som et album, et magasin eller til og med en plakat.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Mørkerom

Hvordan kan vi overse fotoredigeringsprogrammet som har blitt vurdert svært høyt av eksperter og fans? The Darkroom ble bedømt som den beste av App Store 2015 av Apple. De fire og en halv stjernene av mange anmeldelser fortsetter bare for å vise hvor stor takknemlighet den har fått.

Det jeg virkelig liker i denne appen er den sømløse redigeringsopplevelsen. Med mange kraftige redigeringsverktøy tilbyr den deg den nødvendige kontrollen for å redigere, slette, skjule og eksportere bildene.

For ikke å snakke om batchbehandlingen som lar deg redigere flere bilder samtidig som en proff. Bruk best mulig av kurve- og fargeverktøy for å legge x-faktoren til dine minneverdige bilder.

Med 10 medfølgende og 20 premiumfiltre har du mange muligheter til å eksperimentere. Takket være støtte for flere kameraformater, sikrer det at du har ønsket kommando over bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Photo Grid

“Photo Grid” er rent morsomt å bruke. Beriket med mer enn 300 fantastiske oppsett, er det en av de fineste collageprodusentene i App Store. Du har muligheten til å velge mellom mange filtre for å pynte bildene dine.

Kombiner noen av de gode historiene dine for å lage en minneverdig collage. Lag fine videohistorier ved å bruke favorittbildene dine og legge til kul musikk. Dra det beste ut av uskarphetseffekten for å få motivet til å skille seg ut.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Snapseed

Hva vil du gjøre med 29 verktøy og filtre med Snapseed? Jeg ønsker å slippe løs fantasien og redigere bildene mine for å oppnå best mulig effekt. Google har utviklet Snapseed, og derfor kan du stole på at denne appen er effektiv.

Jeg liker "Insights" -funksjonen, som gir brukere tips og triks om Snapseed og generell fotografering. Enten du er en terskel-fotoredigerer eller en profesjonell, vil denne appen sikkert hjelpe deg med å redigere bilder på den beste måten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. piZap Photo Editor

Den som har sjarmert meg mest om “piZap Photo Editor” er den enorme samlingen av teksteffekter, skrifter og tekstbobler. Mer enn 1000 fargerike klistremerker ser ut til å gi liv til bildene dine.

Du har mange livlige filtre å velge mellom. Det store utvalget av forskjellige bakgrunner, rammer og grenser gir deg mange muligheter for å ta kreativiteten til neste nivå. Appen har mange collageoppsett for å gi flere bilder en god sjanse til å stave magi sammen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Filterstorm Neue

“Filterstorm Neue” er en kraftig fotoredigerer. Ved hjelp av avanserte redigeringsverktøy kan du legge til eksponering, redusere støy, justere lysstyrke / kontrast. Den lar deg redigere bilder i full størrelse.

Du vil også legge til vannmerke på bildene dine for å beskytte dem på nettet. For å få mest mulig ut av blandemodusene, vil du legge til fargebrenning / smette unna, multiplisere, dele bilder. Det lar deg også åpne RAW-filer ved å bruke DCRaw.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

Logger av

Dette er favorittapperene mine for iOS. Jeg håper de også vil oppfylle ditt ønske. Hvilken av disse bildeditorene skal du installere på iOS-enheten din? Mangler noe av favorittappen din fra denne listen? La meg få vite det i kommentarene.

Du vil gjerne sjekke ut: beste fotograferingsapper, beste videoredigeringsapper, beste filtre og effekter, beste collageprodusenter og beste apper for å legge vannmerke til bilder for iPhone og iPad.

Hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister med iOS-apper. Sørg for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.