Beste Apple blyantgrep: Omfavne det ergonomiske holdet

Apple Pencil er et utmerket verktøy for å tegne, tegne og også ta notater. Hvis du bruker denne digitale pennen til å registrere tankene dine eller gi ideene dine en fantastisk form, kan fingrene dine allerede ha bedt deg om å ta et ergonomisk grep.

Mens jeg tegnet et morsomt bilde nylig, følte jeg også behovet for et mer behagelig tak. Etter litt søk på Amazon, oppdaget jeg noen av de beste holdergrepene for Apple Pencil (1. generasjon). Hvis du vil få mest mulig ut av blyanten din, kan du se dem nærmere. Jeg er sikker på at de vil vise seg å være veldig nyttige!

Beste holder grep for Apple Pencil First Generation

#1. Pad & Quill

Når det gjelder ekstrautstyr i lær, vet “Pad & Quill” det beste hvordan du lager dem. Dette ekte skinngrepet for Apple Pencil viser frem topp teknisk håndverk med nylonsting i fallskjerm.

Grepet har todelt konstruksjon og leveres med en rustfri stålklype for sikker bæring. Den har en slitesterk struktur som kan holde skur i sjakk. Den leveres også med Lightning ladehetteholder for ekstra beskyttelse.

I tillegg ser Pad & Quill-grepet profesjonelt ut i fargene alternativer for galloper svart, kastanje og whisky.

USP: Amerikansk skinn av full korn

Ta en titt på Pad & Quill

# 2. ZOVER

“ZOVER” har kommet med et gjennomtenkt grep fra Apple blyant. Laget av myk silikon, den er ganske myk og føles behagelig å ta på. Så du vil like å tegne ideene dine eller tegne bilder på iPad Pro.

En bemerkelsesverdig funksjon er de seks innebygde magneter som gjør at den kan feste seg på siden av iPad. Perfekt hvis du vil at din digitale penn alltid skal være sammen med nettbrettet.

Du kan stole på denne gummihylsen og den glatte erstatningshetten for å motstå riper. Og hvis du har lyst på fargerik design, tilbyr ZOVER syv sjarmerende alternativer, inkludert den attraktive røde, marineblå og alltid bedårende mynten.

USP: Innebygde magneter

Sjekk ut på Amazon

# 3. Pluss Ergo Grip

Med et ergonomisk design kan “Plus Ergo Grip” gi deg mer bruk av pennen. Akkurat som ZOVER (nevnt over), er den også klargjort med mykt silikonmateriale.

På grunn av det fleksible materialet, kan du enkelt installere og fjerne Apple blyantholder. Dessuten hjelper den elastiske designen den med å snuppe seg rundt blyanten for å få en perfekt passform. Dessuten vil ikke blyantgrepet farge eller se utslitte når det blir gammelt.

USP: Imponerende ergonomisk design

Sjekk ut på Amazon

# 4. FRTMA

Dette tilbudet fra FRTMA ser enkelt ut og passer perfekt rundt din digitale penn. Med tillatelse fra mykt strukturert materiale gir det forbedret tak, noe som gjør det mer behagelig å designe kunsten din eller lage notater med fullstendig sinnsro.

Ettersom den er veldig fleksibel, vil du ikke synes det er vanskelig å koble den med Apple-blyanten. Med seks innebygde magneter, kan holdergrepet feste seg perfekt på forsiden av nettbrettet. Hvis du ofte plasserer blyanten din feil eller vil beholde den sikkert, vil du virkelig sette pris på denne funksjonaliteten.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Hydream

Vil du ha en komplett sak som også kan fungere som et superhåndtak for blyanten din? Hvis ja, prøv Hydream.

Jeg har funnet denne saken ganske bra på de fleste aspekter. Først og fremst gjør det en fin match med pennen din. I tillegg får du muligheten til å velge fra et bredt utvalg av vakre fargevarianter som glødeblå, vakker rosa, stilig blå og mer.

Og den andre, Hydream tilbyr viktig beskyttelse mot vanlige støt og skrubber. Videre gir det en ekstra beskyttelse mot spissen. Så din dyrebare investering forblir sikker i alle farer.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Jiajun

JIAJUN er en av de mest populære Apple Pencil-sakene på Amazon. Den har mottatt fire og en halv stjerner av 185 kundevurderinger (i skrivende stund denne artikkelen ble skrevet).

Det å snakke om funksjonene som gjør det til en verdig drakt for din digitale blyant, er det stilige designet. Og du har massevis av fengslende farger å velge mellom. Så kan du enkelt finne en fantastisk match for din digitale penn.

Dekselet har en ergonomisk design som gir ønsket komfort. Som et resultat vil ikke fingrene dine bli slitne selv etter en lang økt med notat eller tegning.

USP: Modisk profil

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner! Forhåpentligvis vil tegningen din forbli en gledelig opplevelse i timevis på iPad-en.

Toppvalget ditt?

Har du noe imot å dele tankene dine om holdergrepet som kommer til å pare seg med pennen din? I tillegg foreslår vi også noen verdige kandidater som kan inkluderes i listen ovenfor.

Du kan også se på innleggene nedenfor:

  • Beste Apple Pencil 2 Vesker og deksler: Hold pennen din sikker
  • Beste notat-apper for iPad Pro og Apple Pencil i 2018
  • Beste iPad Pro Stylus: Apple blyantalternativer

Vil du lese flere slike tilbehørsoppdateringer? Smash follow-knappen på vår Facebook-, Twitter- og Telegram-side, samt last ned appen vår.

 

Legg Igjen Din Kommentar