Hvordan laste ned GIF-er fra Twitter på iPhone, Android og datamaskin

GIF-er er alltid etterspurt når det gjelder å bringe masse moro i kommunikasjonen. De har blitt uunnværlige for meg, da jeg ikke kan la være å slippe dem løs på Twitter, da de øyeblikkelig skaper enorm sensasjon. For å aldri la det stadig voksende biblioteket gå tom for alternativer, sørger jeg for å lagre de morsomme klippene hver gang øynene mine har et grensesnitt mot dem. Selv om det ikke er noen offisiell måte, kan du overvinne veisperringen for å laste ned GIF-er fra Twitter på iPhone, Android og datamaskin.

Har du også en smak for sideskilt-GIF-er og ønsker å lagre dem på enheten din? Gå over for å finne hvordan det gjøres på riktig måte!

Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på iPhone, iPad, Android og datamaskin

Hurtigkoblinger:

  • Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på iPhone og iPad
  • Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på Android
  • Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på datamaskinen

Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på iPhone og iPad

Først og fremst må du laste ned GIFwrapped på iOS-enheten din. Appen fungerer ganske bra når du lar deg laste ned GIF-er fra mikroblogger-appen.

Det er tilgjengelig gratis og krever iOS 9 eller nyere. Dessuten har den også en iMessage-app som lar deg krydre meldingstiden din med morsomme GIF-er.

Trinn 1. Start Twitter-appen på iOS-enheten din, og gå deretter over til GIF-en du vil laste ned.

Steg 2. Nå, trykk på den bittesmå pil ned- knappen og velg " Del Tweet via ..."

Trinn 3. Deretter trykker du på "Kopier lenke til Tweet."

Nå vil du få bekreftelsen på at lenken til tweet er blitt kopiert til utklippstavlen.

Trinn 4. Åpne GIF pakket inn på iOS-enheten din. Trykk deretter på søkefanen og velg alternativet "Bruk utklippstavlen" .

Trinn 5. Dernest skal du se GIF-filen.

Trykk på filen og velg Del-knappen øverst til høyre. Nå vises en meny med flere alternativer, trykk på "Lagre i bibliotek."

Trinn 6. Nå, trykk på Bibliotek-fanen og velg videoen du nettopp har lagret. Trykk deretter på Del-knappen igjen.

Deretter trykker du på Lagre i filer → Velg mappen og trykk på Legg til øverst til høyre for å bekrefte.

Det er gjort! Nå, når du ønsker å spille den GIF, åpner du Files-appen → gå til mappen der du har lagret den, og spill den deretter.

Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på Android

Det er ganske mange apper som lar deg lagre GIF-er fra Twitter på Android-enheten din. Men den som har imponert meg mye er Tweet2gif. Appen er kompatibel med Android 4.0.3 og nyere. Dessuten kan du få det gratis. Last ned den nå for å gå videre med prosessen!

Trinn 1. Åpne Twitter-appen på Android-enheten din.

Steg 2. Finn nå GIF-en du vil lagre. Trykk deretter på den lille pilen øverst til høyre i tweeten og velg "Kopier kobling til tweet."

Trinn 3. Start deretter Tweet2Gif og trykk på "Lim inn."

Trinn 4. Neste trykk på “Last ned.” Du har muligheten til å laste den ned enten som en GIF-fil eller som MP4-videofil. Jeg kommer til å lagre det som GIF. Nå åpner du Google Photos for å få tilgang til det lagrede GIF.

Hvordan lagre GIF-er fra Twitter på datamaskinen

Å lagre GIF-er fra Twitter er ikke så enkelt på datamaskinen som det er på den mobile enheten. Det er et nettsted som heter GZGIF.com som lar deg laste ned Twitter GIF-er som videoer på datamaskinen din.

Trinn 1. Åpne hvilken som helst nettleser og åpne Twitter .

Steg 2. Gå nå til GIF du ønsker å laste ned, og klikk deretter på pil nedover til høyre.

Trinn 3. Deretter må du velge "Kopier koblingen til Tweet."

Trinn 4. Neste opp, gå over til //ezgif.com/optimere og lim deretter inn tweet-lenken i "Lim inn bilde-URL" -feltet. Deretter klikker du Last opp .

Trinn 5. Nå vil videoen lastes ned til mp4-videoen.

Du har flere alternativer for å justere bildefrekvens eller størrelse på videoen. Klikk på Lagre- knappen for å lagre videoen på datamaskinen din.

Det er ganske mye det!

Over til deg

Nå kan du få mest mulig ut av disse triksene for å skaffe inn alle ribbestikkende videoer du kommer over på Twitter. Har du noen tilbakemeldinger? Kast det gjerne i kommentarene.

Få med disse innleggene også:

  • Hvordan laste ned Facebook-videoer på iPhone og iPad
  • Beste iPhone-apper for å lage GIF
  • Beste apper som lager collage for iPhone og iPad
  • Hvordan redigere levende bilder i iOS 11
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike historier.