Beste Apple Watch-sportsapper fra 2020: Gå aldri glipp av et enkelt poeng av din favorittidrett

Å være en sportselsk person, liker jeg å følge med på de siste resultatene og alle de store øyeblikkene i favorittspillene mine. Når Apple Watch nesten alltid sitter rundt håndleddet mitt, er det ganske enkelt å fange live score og statistikk.

Når det gjelder mine favoritt sportsapper for Apple Watch, er jeg en stor fan av ESPN da den er kraftfull. Med de siste nyhetene og rettidige pushvarsler, holder det meg alltid på siktelsen. Så jeg savner aldri noen gode øyeblikk.

Imidlertid er det ganske mange andre apper som er like imponerende. Gå inn på følgende utvalg for å utforske de 10 mest populære sportsappene for watchOS!

Beste sportsapper for Apple Watch i 2019

#1. ESPN

ESPN sitter komfortabelt helt øverst i denne serien. Og den fortjener virkelig numero-uno-stillingen takket være muligheten til å gi sanntidsvarsler og alle de store høydepunktene. Dessuten lar det deg også live-stream-spill.

Det beste med denne appen er at den finjusterer strømmen din basert på din interesse. Derfor er alt du vil lese eller følge lett tilgjengelig. ESPN plukker også ut dagens beste spill for å hjelpe deg med å spore NBA-sluttspillet og de hotteste rivaliseringene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. NCAA March Madness Live

For å fange alle de største basketballøyeblikkene, må du holde denne appen til disposisjon. Det gir deg live look-ins sammen med sanntidskommentaren.

Få tak i alle de 67 spillene på tvers av CBS, TBS, TNT og truTV. Hold også øye med braketten når du ser på live-spill. Savnet et spennende spill? Du kan velge å spille om høydepunkter fra tidligere spill.

Og ja, det leverer også en grundig analyse, hendelser bak kulissene og intervjuene fra sportsstjerner.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. stillingen

theScore har lenge vært et av de mest populære sportsspillene for iOS. Og Apple Watch-følgesvennen ser fullt ut for å imøtekomme dine behov.

theScore er designet for å være en one-stop-plattform for NFL, NBA, NCAA, MLB, NHL, English Premier League Soccer, La Liga Soccer, Champions League Soccer og alle de berømte ligaene. Det gir poengoppdateringer i sanntid og nyhetene, slik at du kan være synkronisert.

Den har også en personlig feed, slik at du enkelt får tilgang til alle nyhetene og oppdateringene om favorittlagene dine. Dessuten gir appen også ønsket tilpasning slik at du omorganiserer sport og kilder etter beste smak og også holder de unyttige unna.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Blekerapport

"Bleacher Report" kan være en ideell app hvis du ønsker å holde oversikt over alle de siste nyhetene relatert til teamene du følger. Basert på din interesse, kan du tilpasse appen for å enkelt få tilgang til alle de siste oppdateringene om favorittlagene dine.

Følg live-spillene og følg med på resultatene. Med sanntidsvarsler, sørger denne sportsappen for at du holder deg oppdatert med alle viktige ting. Se kampens største høydepunkter og finn ut hvem som stjal hele showet. På toppen av alt, sjekk ut de eksklusive historiene for å ha bedre innsikt i spillene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. 365Scores

Jeg har elsket å bruke 365Scores av flere grunner. Først av alt, det har et veldig godt designet og pent grensesnitt som gjør det enkelt å navigere og tilpasse.

Og for det andre gir den full dekning av ti store idretter som fotball, basketball, baseball, hockey, fotball, tennis, cricket, håndball, rugby og volleyball. På toppen av det tilbyr den også omfattende dekning av over 2000 konkurranser inkludert NFL, NBA, NHL, MLB, NCAA, MLS, Wimbledon, US Open, French Open, Australian Open og mer.

Enda viktigere er at 365Scores lar deg velge favorittlagene og ligaene dine, slik at det er mer praktisk for deg å være synkronisert med spillendringene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Sportsvarsler

Når du ønsker å holde kontakten med det som skjer på feltet, kan "Sports Alerts" komme til nytte for å hjelpe deg med å få sanntidsstatistikker og score for MLB, NFL, NBA, NHL, CFL, fotball, tennis, golf, og mer.

Takket være de dynamiske komplikasjonene på urfjeset ditt, vil du være i stand til å finne den virkelige statusen til et spill med største letthet. Den leverer også høydepunktvideoer etter spillet, slik at det ikke er noen sjanse for at det kommer store vendinger og vendinger ut av radaren din.

Dessuten lar denne appen deg se hele lagplanene, finne ut ligalederne, sesong- og spillstatistikker for favorittstjernene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. MLB At Bat

Hvis du er en baseball-fan, ikke gå glipp av MLB At Bat. Med denne appen kan du sjekke rutene og få den nyhetene som aldri glipp av en viktig oppdatering relatert til favorittlagene dine. Ta også en titt på spillerstatistikken, batting, pitching og feltstatistikken for å forbli synkronisert med spillet.

Basert på din interesse, vil du kunne tilpasse appen perfekt for å spore teamene du følger. Hvis du noen gang savner hele spillet, vil den korte videoen av alle de store øyeblikkene alltid være der for å holde deg på ladingen.

Til slutt kan du oppgradere til Bat Premium (for $ 2, 99 per måned eller $ 19, 99 årlig) for å bruke alle funksjonene uten begrensninger.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. FotMob

Hvis du er i All-Things-Soccer, vil jeg anbefale deg å ta et skudd til FotMob. Den viktigste grunnen til at jeg synes denne appen er veldig varm, er at du får alle poengsummer, statistikker og historielinjer. I tillegg leverer den personlige nyheter og varsler, slik at alt som begeistrer deg bare er et blikk unna.

Ta en titt på de bekreftede overføringsoppdateringene. Og dra nytte av varslene for at favorittklubbene og spillerne dine skal forbli synkronisert. Videre gir den også lydkommentarer, slik at du kan få tak i fotballen uansett når som helst og hvor som helst.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Baltimore Ravens Mobile

Få den offisielle appen til Baltimore Ravens for å holde deg oppdatert på alle ting-Ravens! Denne appen har alltid anket på grunn av hovedsakelig forhåndsvisning av spill og kommentarer etter spillet. Og å, jeg har også funnet den dyptgående analysen som er verdig ros.

Bortsett fra å tilby live-streaming-arrangementer, lar denne appen deg også se på-klippene av pressekonferanser, coach- og spillerintervjuer. Dessuten er segmentene bak kulissene og Ravens TV-serier noe du aldri vil gå glipp av.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10.NBA: Offisiell app

Her kommer den offisielle appen til NBA! Hvis du ønsker å følge med på alle de nyeste poengsumene, statistikk, stillinger og timeplaner, bør denne ligge rett på radaren din.

Med denne appen kan du se live-spill hele sesongen. Hvis du ikke klarer å fange live-spillet, kan du spille det senere. Finjuster appen i henhold til favorittlagene dine, slik at du raskt kan få tilgang til alle viktige oppdateringer som betyr noe for deg.

Sjekk dessuten spilloppsummering og høydepunkter for aldri å gå glipp av de store øyeblikkene.

Pris: Gratis

nedlasting

Bonus

Golfshot

Har du en smak for et golfspill? Golfshot har alle ingrediensene for å krydre din golftid.

Få 360-graders visning av hvert hull, og det er også et alternativ å se hver pinneplassering på mer enn 500 000 ved å dra nytte av den utvidede virkeligheten ved bruk av Golfscape AR. Appen lar deg visualisere og planlegge runden din perfekt, slik at du elegant spiller med 3D-forhåndsvisning av video. Dessuten kan du aktivere Siri for å finne avstanden til det grønne.

Enda bedre, Golfshot gir innsiktsfull statistikk i henhold til din spillehistorie, slik at du enkelt kan gjette hva som står opp for deg!

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så hold lett en oversikt over de siste resultatene, sjekk ut de mest spennende nyhetene og støtt favorittlaget ditt til å dominere turneringen. Har du noen tilbakemeldinger? Del det i kommentarene nedenfor.

Få med disse innleggene også:

  • Beste NYHET-apper for iPad
  • Beste Cricket-apper for iPhone
  • Beste fotballapper
  • Beste Endless Runner-spill for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike nyttige guider.