Aktivitetsappen fungerer ikke på Apple Watch og iPhone: Her er Fix

Aktivitetsappen for watchOS er ment å synkronisere data som kaloriforbrenning, trinn osv. Sømløst med sin motpart på den sammenkoblede iPhone. Men i noen tilfeller kan det hende at appen ikke fungerer som den skal, og ser derfor ikke ut til å vise treningsdata.

Det har skjedd meg noen ganger. Så jeg vet hvor frustrerende det kan vise seg å være. Siden jeg liker å holde en fane med fremdriften for å måle ytelse, vil jeg at Activity-appen skal vise treningsdata så nøyaktig som mulig. Og jeg antar at enhver fitness-kjærlig person ikke vil gå på akkord med det.

Snakker om løsningen; det er noen triks som har fungert for meg i å løse dette problemet. Og jeg tror det ville være bedre å dele dem. Prøv det hvis du blir møtt med dette problemet og vil kvitte deg med det med en gang!

Løsninger for å fikse aktivitetsappen som ikke viser data på Apple Watch og iPhone

Løsning nr. 1. Tving avbryt aktivitetsappen og start den på nytt

Det første trikset du bør prøve å løse dette problemet er å avslutte aktivitetsappen og starte den på nytt. Mange ganger skulle det kvitte seg med problemet.

For å drepe Activity-appen på klokken din, må du sørge for at du er med i appen. Deretter må du trykke og holde inne Sideknappen for å få frem strømmenyen. Slipp deretter sideknappen. Etter det, trykk og hold inne Digital Crown. Appen blir drept, og du går til startskjermen.

Sveip opp fra Hjem-linjen og hold den midt på skjermen på iPhone X-serien. Sveip deretter appkortet for å lukke appen.

På iPhone 8/8 Plus eller tidligere, dobbeltklikk på Hjem-knappen og sveip deretter opp på app-kortet for å avslutte den.

Nå går du over til Activity-appen for å se om den har begynt å dukke opp dataene eller begynt å fungere ordentlig. Hvis det har det, er du klar til å dra!

Bare i tilfelle det ikke har ordnet opp problemet, kan du gå til neste tips.

Løsning nr. 2. Vær sikker på at sporingssporing er aktivert på din iPhone og Apple Watch

"Motion & Fitness" lar apper få tilgang til mange viktige data, for eksempel skrittelling, trappegang, kroppsbevegelse og mer. Så sørg for at det er aktivert.

Gå til Innstillinger-appen → Personvern → Bevegelse og trening → på iOS-enheten din, og slå deretter på vippene for Fitness Tracking and Health.

I tillegg åpner du Watch-appen på din iPhone → My Watch → Personvern → Nå, sørg for at kondisjonsporing og hjertefrekvensomkoblinger er PÅ.

Deretter starter du både smartwatch og iPhone på nytt. En gang har de blitt startet på nytt, åpne Activity-appen for å sjekke ut om alt har gått tilbake til det normale.

Løsning nr. 3. Oppdater både iPhone og Apple Watch

Hvis problemet fortsetter, er det på tide å oppdatere Apple Watch og iPhone. Mange ganger lykkes programvareoppdatering med å løse feil og til og med forbedre ytelsen. Så prøv det også.

Slik oppdaterer du iPhone: Åpne Innstillinger-appen på enheten → Generelt → Programvareoppdatering → Last ned og installer oppdateringen.

Slik oppdaterer du Apple Watch: Forsikre deg om at iPhone allerede er oppdatert til den nyeste versjonen. Smartwatchet ditt må ha minst 50% lading og plasseres på laderen.

Dessuten må iPhone-enheten din være i nærheten og koblet til Wi-Fi. Åpne Watch-appen på iPhone → kategorien My Watch → Generelt → Programvareoppdatering. Last deretter ned og installer oppdateringen som vanlig.

Løsning 4. Gjenopprett iPhone som ny / Sett opp Apple Watch som ny

Hvis ingen av triksene har skutt ut problemet, er det på tide å gå for den radikale løsningen. Og for det må du gjenopprette iPhonen din som ny og sette smarturet fra bunnen av. Ja, det er en veldig kjedelig oppgave, men det er verdt å prøve.

  • Slik gjenoppretter du iPhone og iPad ved hjelp av iTunes eller iCloud Backup
  • Slik kobler du fra Apple Watch og iPhone

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

I de fleste tilfeller kan en omstart eller programvareoppdatering sortere ut problemet. I noen sjeldne tilfeller kan det imidlertid hende du må gå etter det radikale tiltaket. Forhåpentligvis kan du bli kvitt problemet uten å gå så langt.

Selvfølgelig, hvis det ikke er pusterom i det hele tatt, selv etter å ha prøvd alt, (du gjettet det!); Apple Support er alltid der for å feilsøke problemet.

Ta en titt på disse innleggene også:

  • Slik flytter du helsedata til din nye iPhone eller Apple Watch
  • De beste søvnsporingsappene for Apple Watch
  • Beste kalorisporingsapper for iPhone
  • Beste Apple Watch Fitness-apper

Hvilken av de ovennevnte løsningene løste problemet for deg? Vi vil sette pris på å ha tilbakemeldingene dine nedenfor i kommentarene. Hvis du har likt å lese denne artikkelen, følg oss på Twitter, Facebook og Telegram i tillegg til å laste ned iOS-appen vår for å få tilgang til de siste innleggene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar