Mophie iPhone 5s Juice Pack Shootout: Air vs. Helium

Det er nesten ett år siden Mophie pakket en trøkk med to batterikasser til iPhone 5 (kompatibel med iPhone 5s også): Juice Pack Helium, tett fulgt av Juice Pack Air. Men for en prisforskjell på 20 dollar som sannsynligvis tilsvarer en batterikapasitet på 200 mAh, ser både Juice Packs ut og oppfører seg omtrent på samme måte.

Men det er subtile ting som gjør at produktene er forskjellige. Hvis du ønsker å bestemme deg for en juice-pakke til din iPhone 5s og sitter fast mellom Air og Helium, kan det være lurt å lese dette før du fortsetter.

Mophies batteri etui (og Belkins batteri etui for iPhone 5s) er en av de fineste måtene å sikre at iPhone er oppe og går, selv når du ikke får ladet den opp fra en strømkilde. Hvis du er ute og reiser, er det mer sannsynlig at du uten mulighet til å koble iPhone-en til en vegglader. Og med iPhones (og de fleste smarttelefoner), trenger du stort sett å lade den en gang om dagen.

Med batterikassen er den idealistiske situasjonen der du får dobbel batterilevetid og som en bonus, beskyttelse for iPhone. Men som sagt, det er den ideelle situasjonen. Det er tydeligvis noen batteripakker som tilbyr dobbel batterilevetid (100%), men med batterikasser som Mophies, snakker vi om praktiske begrensninger.

Batterikapasitet

Det originale iPhone 5s-batteriet har en kapasitet på 1560mAh. Mophie Juice Pack Helium står på 1500mAh som er nær 100% av mer batterikapasitet. Men i virkeligheten bør du få mye mindre av sikkerhetskopiering. The Air derimot, pakker en 1700mAh.

Med Helium skal du kunne få rundt 70% mer batteritid på iPhone 5s på full lading. Med Air skal det samme treffe 80% eller mer. Problemet er imidlertid at disse tallene er brede generaliseringer. Det avhenger av hvor intensiv bruken din er, hvordan du kontrollerer radioene (Wifi, Cellular, LTE, etc.), skjermens lysstyrke og innstillingene til iOS 7-grensesnittet.

Men generelt sett får Air deg mer (tydeligvis) enn Helium, men ikke til noen pris (annet enn de ekstra $ 20).

Design / Estetisk

Luften scorer definitivt her. Men muligens er det fordi de bygde det etter Helium, som en ettertanke, som en forbedring. Det er ikke mange store forskjeller mellom de to, og hvis du bare bruker iPhonen av og til til samtalen / meldingen osv., Kan du savne spissfindigheten.

Hvor luften skiller seg er i utskjæringene, i det finere fôret. Av Mophie Juice Packs har Helium et rustikt design, et røft utseende. Luft, derimot, er langt mer raffinert, spesielt med knappoverlegg og nærskjær design. På en eller annen måte er omrissene mer utpreget på Air enn på Helium som har buet, monoton design.

Saken

Begge sakene som sådan er stort sett overfladiske, og det er liksom klart at Mophie ønsket å fokusere på batteriet. Det er noen enorme begrensninger: microUSB vil bare lade saken og ikke gi noen dataoverføringsmuligheter; hodetelefonkontakten er gjemt dypt inne i sakens skall, så hvis du bruker en rettvinklet kontakt, trenger du å bruke en extender (som er en del av Juice Pack).

Den grunnleggende byggingen av saken kan beskytte baksiden av iPhone, men det handler om det. Det er ikke en omfattende beskyttende iPhone 5s-sak.

Kjennelse?

Med mindre du sparer $ 20 for noe kritisk, er Air definitivt den mer anbefalte Juice Pack. Det gir deg ikke bare mer batteritid, men den har også et bedre design.

Mophie Juice Pack tekniske spesifikasjoner:

  • Luft: 1700mAh; 2, 68 oz (vekt); 0, 63in (tykkelse).
  • Helium: 1500 mAh; 2, 44 oz (vekt); 0, 59in (tykkelse).

Luften er $ 63.99 på Amazon Helium koster $ 14.99 på Amazon.

 

Legg Igjen Din Kommentar