Beste iPhone- og iPad-apper for strekkøvelser i 2020

Enten du er en profesjonell idrettsutøver eller bare en fitnessentusiast, har alle et mål å gjøre kroppen fleksibel. For å oppnå disse fleksibilitetsmålene, har vi listet opp noen av de beste tøyningsappene for iPhone og iPad.

Fleksibilitet er ikke bare et treningsmål, men det har også mange fysiske fordeler. Strekking vil øke muskelstyrken, og til slutt vil det føre til færre skader da musklene dine vil tåle mer fysisk stress. Det vil forbedre holdningen din og balansen, den mentale helsen vil bli forbedret, og det er mange andre fordeler. Ta en rask titt på de beste iPhone- og iPad-appene for strekkøvelser til disposisjon for å forbedre fleksibiliteten.

10 beste apper for strekkeøvelser for iOS i 2019

#1. 8fit Workouts & Meal Planner

Når det gjelder helse- og treningsapper for iPhone, er det sikkert at denne appen har funksjon i hver av kategoriene. 8 Fit Workout er en sunn app som gir treningsrutiner, ernæringstips, måltidsplanlegging og oppskrifter.

Strekkeøvelsene på denne appen er tilpasset og foreslått bare for deg i henhold til målene du ønsker å oppnå. Med interaktiv videoveiledning, vil du vite den nøyaktige måten å gjøre en bestemt strekk på, og vil ikke skade deg selv ved å gjøre det på feil måte.

Pris: Gratis (8fit Pro - $ 59.99)

nedlasting

# 2. Daglig treningsøkt og trener

Spar 30 minutter fra din hektiske plan for å jobbe med kroppen din i dag, og den vil takke deg imorgen. Bruk Daily Workouts og Fitness Trainer-appen for å starte strekkreisen din med grunnleggende strekk, og du kan oppgradere til mer profesjonell trening på et senere tidspunkt.

Denne iOS-appen for strekking er helt gratis å bruke og kan også brukes offline hvis du ikke ønsker å streame videoer. Det er annonsefri, så du trenger ikke å bekymre deg for å bli avbrutt mellom treningsøktene dine. Den tilbyr en rekke andre treningsrutiner, i tillegg til Pilates, kettlebell, balltrening og mange flere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Hjemmetrening - Ingen utstyr

Selv om den hovedsakelig er designet for menn for å bygge abs, har Home Workouts en rekke tøynings- og oppvarmingsøvelser. Både menn og kvinner kan trene strekkeøvelser med denne appen.

Selv øvelsene som ikke er under strekningskategorien, kan utføres for å øke fleksibiliteten da de fleste øvelsene i denne appen er kuratert for å forbedre muskelstyrken og fleksibiliteten. Bare husk å følge treningen relatert til styrking, ikke å bygge muskler, fordi resultatene ville være motsatt.

Pris: Gratis (Premium Monthly - $ 9.99)

nedlasting

# 4. Begynn å strekke

Hvis du er en nybegynner i tøyeavdelingen, så er Start stretching appen for deg. Som navnet antyder, er denne appen perfekt for nybegynnere, da den tilbyr uanstrengelige og gjennomførbare øvelser som alle kan gjøre.

Bilder og tekster illustrerer tydelig alle strekningene i denne appen for brukernes brukervennlighet. Du kan tilpasse og stille tidtakere avhengig av styrken. Strekningene vil ikke være repeterende, da denne strekkeappen går automatisk gjennom rutinen slik at du ikke har monotone øvelser hver dag. Du kan integrere appen med Apple Health-appen din for å overvåke og registrere treningsøktene dine.

Pris: Gratis (Premium - $ 1.99)

nedlasting

# 5. 5 minutter Pilates trening

Pilates har blitt ganske rasende i det siste; det hypes så mye at alle vil prøve det. Pilates følger grunnleggende prinsippene for fleksibilitet og muskelstyrking. Dermed involverer alle øvelsene en form for strekking.

Hvis du er ute etter noe for å forbedre fleksibiliteten og muskelstyrken, kan du prøve denne appen. Og mens alle Pilates-klassene er super dyre, er denne appen ganske lett for lommer. Med enkle 5-minutters strekkeøvelser sammen med riktige illustrasjoner og garanterte resultater, er denne appen en må-prøve.

Pris: Gratis (Premium Access - $ 1, 99)

nedlasting

# 6. Ryggsmerter - Kaia

Står du i problemer med ryggsmerter og er lei av å ta medisiner, men ingenting ser ut til å fungere? Prøv Kaia, og problemet ditt ville bli kurert helt sikkert. En av hovedårsakene til ryggsmerter er muskelstivhet. Når musklene i ryggen er stive, vil du oppleve kraftige ryggsmerter, selv med den minste fysiske belastning.

Kaia tilbyr et betydelig utvalg av 15-30 minutters øvelser som du enkelt kan trene hjemme uten utstyr. Aktivitetene er utformet med tanke på fleksibilitet, så de fleste av dem er strekkrelaterte. Du kan prøve denne iOS-appen selv om du ikke opplever ryggsmerter og ønsker å være mer fleksibel.

Pris: Gratis (Kaia Pro 3 måneder - $ 32.99)

nedlasting

# 7. Strekke- og fleksibilitetsplan

Stretching & Flexibility Plan-appen fokuserer utelukkende på treningsøkter basert på Stretching; akkurat som navnet antyder. Appen lager en treningsrutine / -plan for deg i henhold til dine preferanser.

Du kan velge mellom en rekke forhåndsinnstilte treningsrutiner, eller lage treningsrutinen fra alle de innebygde øvelsene. Sammen med illustrasjonsvideoer instruerer appen deg også hvilke muskler som vil bli påvirket av å gjøre en bestemt strekk.

Pris: Gratis (15 strekkprogrammer - $ 9.99)

nedlasting

# 8. StretchIt - Stretching Classes

StretchIt er en av de beste iOS-appene som kun er relatert til strekkeøvelser. Hvis du er ute etter en app med bare fleksibilitetsmål i tankene enn, er StretchIt den beste appen for deg.

Appen har beskrivende videosignaler og detaljerte videoer som vil hjelpe deg med å mestre alle øvelsene dine. Det er målrettet og byr på ulike utfordringer for å holde deg motivert. Appen ber deg også om å ta bilder slik at du kan spore fremdriften ved å sammenligne før og etter bilder.

Pris: Gratis (Full Body Stretch (prøveversjon) - $ 4.99)

nedlasting

# 9. Strekke- og fleksibilitetsplaner

Selv om navnet antyder at appen bare handler om strekking og fleksibilitet. Men alle øvelsene er enten i form av Yoga eller Pilates. Siden begge disse formene for aktiviteter fremmer strekking og fleksibilitet, er det bedre å gjøre disse øvelsene enn bare å trene grunnleggende strekking.

Appen har treningsvariasjoner for forskjellige mennesker som gjør forskjellige fysiske aktiviteter som idrettsutøvere, idrettsutøvere, dansere osv. Utover øvelsene har appen også flere sunne oppskrifter som du kan innlemme i kostholdsplanen din.

Pris: Gratis (abonnement for strekkprogrammer - $ 1, 99)

nedlasting

# 10. Spor Yoga - En enkel yogaprogram

Yoga har vist seg å være en sunn trening, og den kan være nyttig i både fysisk og mental velvære. Det har vært mange Yoga-apper for iPhones, men grunnen til at denne appen har kommet seg til denne listen fordi den har en dedikert strekkrekke med øvelser for å forbedre fleksibiliteten din.

Appen har en innebygd påminnelsesfunksjon som hjelper deg med å holde deg motivert og på sporet av dine ukentlige mål. Bortsett fra de forhåndssamarbeidede programmene, har appen også en rekke freestyle-øvelser for å matche dine preferanser.

Pris: Gratis (Premium User - $ 2, 99)

nedlasting

Oppsummering ...

Du trenger ikke å bekymre deg for å felle et par hundre dollar for å oppnå fleksibilitetsmålene dine. Med disse stretching-treningsappene for iPhone og iPad, kan du også være fleksibel på kort tid. Bare vær konsekvent med øvelsene dine, så vil du automatisk se resultatene.

Du kan også gjerne lese:

  • Beste sykkelapper for syklister
  • Beste meditasjonsapps for iPhone og iPad
  • De beste treningsappene for iPhone og iPad for å holde seg i form
  • Beste kjørende apper for iPhone og Apple Watch

Nevn kommentarene nedenfor hvis du har flere appforslag. Kontakt oss på Facebook, Instagram og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for mer slikt innhold og annen Apple Inc.-relatert oppdatering.