De beste EQ-appene for iPhone og iPad i 2020: Kontroller musikken din slik du ønsker

iPhones innebygde EQ kan bare gjøre så mye. Hvis du er en lydfreak, vil du ha total kontroll over Equalizer eller i det minste flere forhåndsinnstillinger slik at du kan oppleve bedre lyder. Heldigvis er dette et av områdene Apple bestemte seg for å holde åpent for utviklere.

Så vi har en haug med fantastiske Equalizer-apper for iPhone (og iPad). Vi valgte ti av de beste med en kombinasjon av gratis og betalte apper. La oss velge ut den mest brukervennlige EQ for din gode musikkopplevelse!

Beste EQ-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. boom

Boom er akkurat det du ønsker å finjustere musikken din etter ditt hjerte. Med den vil du oppleve den virkelige magien til 3D-surroundlyd i topp kvalitet. De personaliserte utjevningsinnstillingene gir deg den nødvendige friheten til å få det beste ut av musikken din. Med flere nyttige funksjoner som lydintensitetskontroll og tilpassede spillelister, forbedrer det musikkopplevelsen din på en stor tid.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 0, 99

nedlasting

# 2. Equalizer & mp3 musikkspiller

La oss si det ut av veien; Jeg ser på denne equalizer-appen for iOS som en komplett pakke. Den hevder å levere 3D-lyd som kan gi mye moro til musikken din.

Med 10-bånd-utjevneren kan du tilpasse musikken din til din krevende smak. Og det er 20 forhåndsinnstillinger for å legge til mer moro i stykket.

En fullverdig mediaspiller og sleep timer sikrer at du har alle de grunnleggende funksjonene for å forsterke musikktiden din. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved denne appen er støtte for flere lydformater som MP3, FLAC, etc.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 2, 99

nedlasting

# 3. Equalizer +

Hvis du er junkie fra musikk, er du sikker på å elske Equalizer + -appen mens du bruker den på iPhone. Appen forbedrer ikke bare lydkvaliteten etter dine behov, men justerer også lyden automatisk. Jo mer du tilpasser lydene, jo mer vil appen lære.

Det er så mange som 23 fantastiske innebygde effekter i appen, og de er den akustiske, bassbooster, klassiske, dans, hip-hop, etc. Så tilpass lyden og fortsett å rocke!

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 2, 99

nedlasting

# 4. Evermusic Pro

Det som har tvunget meg til å gå for Evermusic Pro er muligheten til ikke bare å krydre musikktiden med funksjoner som lydutjevner og bassforsterker, men også forbedre den totale opplevelsen.

Det er en topp MP3-spiller som sikrer at musikktiden din aldri treffer en veisperring - selv når du ikke er frakoblet. Med den innebygde spillelistebehandleren vil du kunne holde sporene perfekt i tråd med din smak.

ID3-koder-redigereren kommer godt med når du trenger å redigere lydkodene med letthet. Det beste med Evermusic Pro er imidlertid at du vil kunne bruke den som en fin lydbok-spiller.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 5. MolaEqualizer

Equalizer + -appen brukes til å endre lydeffektene, men MolaEqualizer-appen tilbyr mye flere tilleggsfunksjoner. Ettersom det er mulig å forsterke lyden opp til + 20dB, kan du høre de lave lydopptakene i en høy tone.

Justering av automatisk forsterkning er også tilgjengelig for å sikre at utgangen er perfekt. Det har også et alternativ å vise tekstene mens du spiller sangen, og du kan også bla i tekstene. Dette er en gratis app, men du kan også kjøpe pro-versjonen for å fjerne noen begrensninger.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 6. Utjevner Fx

Når det gjelder å forbedre musikk- og lydkvaliteten, er “Equalizer Fx” et førsteklasses alternativ. Du kan bruke denne appen til å justere lydeffektnivåene enkelt. Den lar deg bruke equalizer-effekter basert på musikksjanger.

Lag din egen tilpassede forhåndsinnstilling ved bruk av 5-båndet utjevner-kontrollen. Få det beste ut av bassforsterkeren for å forbedre musikkvaliteten.

Det tilbyr også visuelle effekter slik at du kan smykke lydsporene dine. Du kan dessuten opprette og administrere spillelistene dine også.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 1, 99

nedlasting

# 7. Denon Audio

Denon Audio er faktisk en ledsager til Music Maniac (TM) hodetelefoner. Det er heller ikke en EQ-app, men den kommer med en kraftig EQ som hjelper deg med å kontrollere musikken din. Denon kobles godt til Musikk-samlingen på iPhone-en din og har ganske mange kontroller som vil holde deg opptatt, finjustere.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 1, 99

nedlasting

# 8. Equalizer

Denne er ganske populær blant lydfiler. Det er bare for mye i appen til å liste ut, men det viktigste er at EQ er kraftig, du kan importere forhåndsinnstillinger via e-post (eller sende dem) og et fantastisk grensesnitt for å kontrollere alt rett fra appen.

Equalizer lar deg finjustere EQ-kurven for venstre eller høyre øre. Du kan velge mellom mer enn 10 ganske gode forhåndsinnstillinger, og det er også en super hendig spektrumanalysator for å visualisere musikk.

Pris: $ 3, 99

nedlasting

# 9. Equalizer Pro

Etter å ha gitt "Equalizer Pro" en lang spinn, kan jeg si at denne appen kan øke din musikktid. Funksjoner som 10-bånds utjevner gir deg mer fleksibilitet, mens flere pene forhåndsinnstillinger for å sikre at du har mange muligheter for eksperimentering.

For ikke å snakke om den kraftige lydspilleren som er designet for å gi full kontroll over avspillingen. Dessuten lar appen deg administrere spillelister og mediebibliotek.

Takket være støtten til flere vanlige lydformater, inkludert mp3, m4a, wav, wma, wv, ape, ogg, flac, aiff, aac, au, har Equalizer Pro dekket deg.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 0, 99

nedlasting

# 10. MolaPlayer

MolaPlayer har et enkelt brukergrensesnitt og lar deg kontrollere musikken din med den nødvendige komforten. Den er designet for å utføre oppgaven med hastighetskontroll, utjevning og stigningskontroll jevnt. Den lar deg spille eventuelle repetisjonsintervaller. Justering av automatisk forsterkning holder sprekker lyd borte. Hvis du vil ha en lettgående utjevner, er det et godt alternativ å ha.

Pris: Kjøpeplan i appen starter på $ 2, 99

nedlasting

Det er ganske mye det!

Din favoritt EQ-app?

Nå som du har utforsket noen av de fineste EQ-appene for iOS, gi oss beskjed om de som kommer til å forbedre musikkopplevelsen din.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Beste DJ-apper for iPhone og iPad
  • Beste musikkredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone- og iPad-apper for filmskapere
  • Beste gitarapper for iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Sørg for å laste ned appen vår og hold deg innstilt på oss via Facebook og Twitter for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar