Beste 3D Touch-spill for iPhone og iPad i 2020

3D-berøringsteknologi i iPhone 6s og 6s Plus har fått litt alvorlig oppmerksomhet. Etter utgivelsen tilbringer utviklere utallige netter for å bruke denne funksjonen i appene og spillene sine. Dessverre er det ikke mange apper og spill ennå, som støtter denne funksjonen.

Den virkelige spenningen er å bruke 3D-berøring på spill, det er fordi adrenalinrusheten tvinger oss til å berøre skjermen vår med høyt trykk. Ikke alle spillene er ennå utstyrt for å bruke 3D touch, men det er noen som er verdt å prøve.

For å gjøre det enkelt for deg har vi søkt på noen av de beste 3D touch-kompatible spillene med iPhone 6s og iPhone 6s Plus. Bare sjekk listen nedenfor:

Beste iPhone og iPad 3D Touch-spill fra 2019

#1. Breakneck

Dette er et av de mest kjente spillene fra den tiden da det ikke var noe 3D-preg. Med 3D-berøring er spillet mer fantastisk. Det er et fremtidig fantasy racing-spill som garantert vil gi deg et adrenalinkick. Ved hjelp av 3D-berøring kan spillere kontrollere flyene sine mer effektivt og kan ta full kontroll over spillet. Den er gratis tilgjengelig i en app-butikk, prøv den.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Momentutbrenthet

Momentutbrenthet som navnet antyder er et bilspill, men hører ikke til en racingkategori. Utfør stunts med bilen din og glede publikum. Spillet er helt sikkert vanedannende, spesielt for driftelskere. 3D-berøring endrer kjørestyringen for å utføre og prøve forskjellige triks. Det er tilgjengelig gratis, så gjør deg klar til utbrenthet!

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. AG Drive

AG Drive er en fremtidig fantasy racing-simulering, som har gått bedre etter oppdatering til 3D-berøringskompatibilitet. 3D-berøringen på en skjerm vil frigjøre booster på turen for å få litt ekstra fart. Det er mange modus å velge mellom, du kan enten spille et enkelt løp, tidstest, eliminering og mange flere. Det er ikke gratis, men hvis du er en av de som er tilbake til fremtiden, kan du prøve.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 4. AE 3D Motor

En annen i en racingkategori som støtter 3D-touch, i motsetning til AG-stasjonen, er AE 3D-motor et sykkelspill. Med 3D-berøring kan du kontrollere akselerasjonen på sykkelen din. Et vanlig trykk på en skjerm vil akselerere sykkelen din, mens litt mer trykk øker farten, følger nøye med på bevegelig trafikk ellers blir du rammet. Det er gratis tilgjengelig i App-butikken.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Blåser spill

Det er litt av et barns spill, men jeg personlig elsket det mens jeg testet. Jeg har kalt den som "Time kill machine." Det er ingen tunge grafikk eller lyder, men et enkelt spill. Når du trykker hardt på (3D-berøring), reduseres tegnstørrelsen, noe som gjør det enkelt å passere gjennom trange steder. Fremfor alt er det helt gratis, så bare prøv det ut.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Ut av listen som er favorittspillet ditt? Del med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram eller i kommentarfeltet gitt nedenfor. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.

 

Legg Igjen Din Kommentar