Beste iPhone X-belteklips i 2020: Mighty Protective Shield with Secure Locking Mechanism

En kostbar og delikat smarttelefon som iPhone X fortjener mer pleie og beskyttelse. Tatt i betraktning den høye reparasjonsavgiften (minst $ 279 for iPhone X-skjermreparasjoner og $ 549 for andre skader.), Er det bedre å tilby et kompromissløst forsvar til din bedårende smarttelefon.

Hvis du ikke vil ta noen sjanse for å beskytte enheten under dine eventyrlige aktiviteter, eller bare ønsker å gå for en mer solid profil, kan det være et godt alternativ å velge ut en av de beste iPhone X-belteklips-sakene.

Hylsteretui gjør det enkelt å bære smarttelefonen. Dessuten er de enormt beskyttende, og tilbyr hele skjoldet til enheten din mot fall. Vil du ha en til din iPhone X? Hopp over for å utforske de 10 beste hylster- og belteklipsesker.

Beste iPhone X belteklips i 2019

Rask tilgang

 • OtterBox DEFENDER iPhone X belteklipsveske
 • Trianium Belt Clip Holster Veske til iPhone X
 • i-Blason Transformer iPhone X belteklipsveske
 • Zizo Bolt Series Belt Clip Case for iPhone X
 • Maxboost DuraSlim Pro
 • Yuzihan iPhone X belteklipshylster
 • Innkapslet SlimShield Series Belt Clip Case for iPhone X
 • Evocel Explorer Series Pro
 • Lorem iPhone X belteklips Holster veske
 • Bomea iPhone X belteklipsveske

#1. OtterBox FORHANDLER

OtterBox DEFENDER SERIES tilfeller er godt tidsbestemt for eventyrlystne mennesker. Takket være flersjiktsforsvaret tilbyr de den komplette beskyttelsen til din iPhone X. Den fine kombinasjonen av solid interiør og mykt ytre gir den den nødvendige styrken for å tåle både tilfeldige dråper og stygge riper.

Belteklipshylster har den sikre låsemekanismen slik at du kan bære enheten din mer komfortabelt. Hoftehylsteret fungerer også som praktisk kickstand for din forbedrede håndfri opplevelse. Bortsett fra funksjoner, er DEFENDER SERIES-tilfeller tilgjengelige i syv levende farger og leveres med livstidsgaranti.

USP: Flerlags forsvar

Sjekk ut på Amazon

# 2. Trianium

Trianium Duranium-serien er designet for å være en tung kvalitet koffert av topp kvalitet. Integrasjonen av støtdempende TPU og ekstremt robust ytre skall av polykarbonat gjør det veldig solid og fullt i stand til å bekjempe både støt og skraping. Derfor vil du forbli bekymringsfri for sikkerheten til iPhone-en mens du får mest mulig ut av dine eventyrlige aktiviteter.

Den medfølgende skjermbeskytteren gir høy klarhet og forhindrer også at ripen skader OLED-skjermen. Hylsteret er forsvarlig festet til beltet ditt og fungerer også som et nyttig stativ for å styrke mediaopplevelsen din. I tillegg er Trianium Duranium Series etui tilgjengelig i fire flotte farger og leveres med livstidsgaranti.

USP: Beskyttende design

Sjekk ut på Amazon

# 3. i-Blason Transformer

I-Blason Transformer er utstyrt med holdbar konstruksjon, og er en pålitelig innsats mot ekle fall. Drevet av dobbeltlag av foringsrøret med glatt innerhylse og støtsikkert utvendig, er den i stand til å forsvare smarttelefonen din mot alle slags utfordringer. Vesken passer godt på enheten og gir forbedret grep for å forhindre glidning. Beltehylster gir deg den nødvendige bekvemmeligheten å bære enheten din. Siden hylsteret er avtakbart, kan du fjerne det for å redusere litt bulk.

Dessuten fungerer beltehylsteret elegant som et stativ for å livliggjøre videotiden din. Med responsive knapper og presise utklipp kan du få tilgang til alle funksjonene på enheten din.

USP: Avtakbart beltehylster

Ta en titt på i-Blason

# 4. Zizo Bolt Series

Zizo Bolt Series etuier er mektige beskyttende. I henhold til vern av militær karakter, kan den overleve dråper på opptil 12 fot. Laget av myk tetra-polyuretan og robuste polykarbonatmaterialer, og tilbyr beskyttelse mot hele kroppen til smarttelefonen.

Holster klipp kommer med 360-graders dreibart svivel slik at du kan feste saken til beltet ditt. Det fungerer som et nyttig stativ også. Den 0, 33 mm tykke skjermbeskytteren kommer med 9H hardhet for å holde skraping i sjakk. Det er ikke alt; du kan velge etui i Bolt Series i fire attraktive farger.

Hvis du vil utforske mer beskyttende saker fra Zizo, kan du gå over til dette innlegget.

USP: Ekstremt robust konstruksjon

Sjekk ut på Amazon

# 5. Maxboost DuraSlim Pro

Med imponerende støtsikker design gjør Maxboost DuraSlim Pro en fin jobb med å beskytte enheten mot støt. De doble lagene med struktur forsterker holdbarheten. Alle de fire hjørnene er forsterket for å spre støt.

Det avtakbare hylsteret gjør det enkelt å feste saken med belte eller bag. Innebygd kickstand lar deg bruke din iPhone i liggende modus for å glede deg over filmer. Til slutt er det relativt slank og klikker på en tøff måte på enheten. DuraSlim Pro leveres med livstidsgaranti.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 6. Yuzihan

Hvis du elsker enkelhet, vil du finne "Yuzihan" et ganske bra alternativ. Vesken er skåret ut av førsteklasses skinn. Med den pene designen og håndverket gjør det at smarttelefonen din ser profesjonell ut.

Denne vesken passer til din iPhone med en slank etui. Tilstedeværelsen av glatt interiør sikrer at smarttelefonen din har den nødvendige beskyttelsen mot riper.

Takket være de ekstra løkkene kan du bære din iPhone X på en sikker måte. Pluss holder magnetisk lukking din iPhone trygt inne.

USP: Ekte skinn

Sjekk ut på Amazon

# 7. Innkapslet SlimShield Series

Encased SlimShield Series er en flott kombinasjon av stil og beskyttelse, og det er det du ønsker å velge for et fullstendig forsvar for iPhone-en. Mykt mikrofiberforingsinnredning sikrer at slitasje ikke skader skjønnheten på enheten din.

Hylsteret roterer til både horisontale og vertikale posisjoner og lar deg plassere enheten ordentlig. Når det ikke er behov for det, kan du også løsne hylsteret for å fjerne unødvendig vekt. Innvendig har tilfeller av tilfellet SlimShield Series livstidsgaranti.

USP: Myk mikrofiberforing

Sjekk ut på Amazon

# 8. Evocel Explorer Series Pro

Det som har fått øynene opp for oss i Evocel Explorer Series Pro er den støtdempende designen. Den bunnsolid kroppen er forsterket av solid ramme for å spre buler.

Det avtakbare 180-graders svingbare belteklipset gir deg den nødvendige fleksibiliteten til å bære iPhone sikkert. Når du ikke har behov for det, kan du fjerne det for å redusere mengden.

Den har også en kickstand som lar deg bruke smarttelefonen håndfri. Dessuten kommer Evocel i seks flotte farger.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 9. Lorem / Debin

Enkelhet er det sentrale aspektet av Lorem belteklipsveske for iPhone X. Den passer til din iPhone med en slank etui. Med det myke innerforet forsvarer saken smarttelefonen mot utilsiktet fall.

Med tillatelse av magnetisk lukking; kan du lukke saken på en sikker måte. Inkludering av ekstra belteløkker gir mer sikkerhet. Når det gjelder holdbarhet, synes jeg dette lavprofilerte dekselet er opp til merket.

USP: Ekstra beltsløkker

Sjekk ut på Amazon

# 10. Bomea

Sist, men ikke minst, er Bomea enkel, men likevel en veldig praktisk hylstersak som tar imot alle dine behov. Den har gummiert kropp som absorberer støt og motstår også slitasje. Med den jevne tekstur gir det bedre grep, slik at du kan holde enheten din med ønsket komfort.

Hylsteret leveres med et svingbart belteklips og solid låsemekanisme som holder din plass på plass. Pene utskjæringer gir deg enkel tilgang til kamera, sensorer, port, mens de dekkede knappene har taktile tilbakemeldinger og gir bedre klikk.

USP: Gummiert interiør

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hva er din favoritt?

Så, hvilken av disse robuste sakene kommer til å pare seg sammen med din iPhone X? Det ville være en glede å kjenne navnet og funksjonene du synes er bemerkelsesverdige i det.

Det kan være lurt å utforske disse innleggene:

 • Beste iPhone X-etuier
 • Beste iPhone X tilfeller av militær karakter
 • Beste iPhone X lommebokvesker
 • De beste iPhone X-batterietui
 • Beste iPhone X lærvesker

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topp iPhone-tilbehørslister.