Det beste tilbehøret til iPhone XR du må ha i 2020: Velutstyrte eiendeler til din iPhone

Når du snakker om det beste tilbehøret til iPhone XR, er det noen få kjente navn som dukker opp. Selv om valget for et tilbehør helt avhenger av dine behov og stil. Det kan være noen som prioriterer beskyttelse fremfor estetikk, og noen som alltid vil holde komforten på toppen.

Vår omfattende roundup har noe for enhver smak. Alt du trenger å gjøre er å bla gjennom for å finne det perfekte tilbehøret til din kjære enhet.

Beste iPhone XR- tilbehør i 2019

Sideanmerkning: Vi har allerede laget en omfattende liste over det beste tilbehøret til iPhone Xs og Xs Max. Så hvis du ønsker å få de fortjente eiendelene for disse smarttelefonene, kan du gå over for å utforske utvalg!

Anti-Shatter Screen Guard for å beskytte LCD-skjermen

LCD-skjermen er delikat og krever kompromissløs beskyttelse mot spreng eller støt. Tatt i betraktning de høye kostnadene ved skjermreparasjon, er det bedre å være ekstra forsiktig med det samme.

En høykvalitets herdet glassskjermbeskytter drevet av 9H hardhet kan være en viktig forsvarer for berøringsskjermen. Det kan enkelt bekjempe stygge riper og til og med holde flekker i sjakk.

amFilm

Jeg har funnet "amFilm" skjermbeskytter et snitt over de vanlige skjermbeskyttelsene av flere årsaker. Første ting først, det er laget av herdet glass i toppklasse og har en tykkelse på 0, 33 mm for å tåle enda ekkel utslag.

HD-klarheten (99, 9%) øker seeropplevelsen, mens TrueTouch-følsomheten gjør den svært responsiv. Med det oleofobe belegget kan amFilm også motstå fingeravtrykk og holde skitt unna. Til slutt kommer denne pålitelige skjermforsvareren i doble pakker.

USP: TrueTouch-følsomhet

Sjekk ut på Amazon

Se andre glassskjermbeskyttere for iPhone XR

Forsvarer-saken for å spre støt

Noe av det første du måtte ønske å ha på radaren din for å sikre at smarttelefonen din forblir beskyttet, er en støtsikker sak. Akkurat som søsknene har XR også glass på baksiden og fronten. Å stole på glassmørbrødet for å bekjempe ekle humper er ikke en smart samtale, vel? Derfor har du det bedre å ha et mer holdbart skjold til smarttelefonen.

Speck CandyShell Grip

Få beskyttelsesetuier kan se så imponerende ut som “Speck CandyShell Grip.” Den har en perfekt stilfaktor mens du holder de vanlige støtene i god avstand.

Vesken har en dobbeltlagsstruktur med hevede gummirygger, og saken sitter tett rundt XR og tilbyr også et sklisikkert grep. Dessuten kan du benytte deg av denne militære karakterbeskyttelsen i flere attraktive farger.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

 • Se flere tilfeller fra iPhone XR i militær klasse
 • Sjekk ut iPhone XR tøffe saker
 • Ta en titt på Heavy-Duty Vesker for iPhone XR

Batteripakke: Power On-The-Move

iPhone XR kommer med et ganske solid 2 942 mAh batteri som er sterkt nok til å hjelpe deg å kjøre gjennom dagen og fremdeles har litt bensin igjen i tanken for å pakke den korte natten økten.

Men hvis du er en strømbruker som aldri ser ut til å få nok av høyeoktansk spill eller videotitting, er sjansen stor for at ditt iPhone XR-batteri kan komme til kort. Hvis du aldri vil at moroa skal treffe humpen midtveis, ville en batterikasse være et lurt alternativ.

Ricephly

Ricephly kan ikke skryte av en slank profil, men det har de fleste av de grunnleggende dekket å være en av de beste batteri tilfeller for iPhone XR. 4000 mAh-batteriet lover å tilby mye ekstra kostnad til iPhone-en din.

For å være mer presis hevder selskapet at batteripakken kan levere opptil 14 timers internettbruk og 26 timers taletid. Hvis kravet oversettes til virkelighet, vil du ha en rimelig god eiendel for å holde enheten påslått.

Utover lang batterilevetid tilbyr den 360-graders ripemotstand. Dobbeltlags foringsrør kan overleve til og med stygg påvirkning. Tatt i betraktning disse bemerkelsesverdige funksjonene, synes Ricephly $ 25, 95 prislapp helt berettiget.

USP: 360-graders motstandsdyktig mot riper

Sjekk ut på Amazon

Sjekk ut andre alternativer

Hurtigladetilbehør: Gå til turbolader

Til tross for stor forventning har ikke iPhone XR og Xs / Xs Max kommet med USB-C-port. Det ville gjort enhetene fullt ombord med hurtigladeteknologiene. Likevel kan du fortsatt dra nytte av turboladingen ved å bruke støttet USB-C strømadapter og USB-C til lynkabel.

USB-C strømadapter - Anker 5-port lader

Anker presenterer svært effektiv USB-C strømadapter. Den er veldig kompakt og har så mange som 5 porter som lar deg juice opp flere enheter på en gang.

Med det overlegen beskyttelsessystemet gir Anker-lader kompromissløs forsvar mot farer som kortslutning og overlading. Den er holdbar og laget for å være ripebestandig. Dessuten støttes denne 5-port-laderen med 18 måneders garanti.

USP: Overlegen beskyttelsessystem

Sjekk ut på Amazon

Her er flere alternativer

USB-C til lynkabel - Aukey

Hvis du ønsker å få en mer fleksibel USB-C til lynkabel for å slå opp iPhone XR raskt, husk Aukeys svært effektive kabel. Denne flettede nylonkabelen er 3, 6 fot lang, noe som er mer enn god nok til å la deg lade din iPhone komfortabelt. Og med Apple MFi-sertifisering er den fullt utstyrt for å motstå kortslutning og andre farer som for mye.

Utover sikker lading lar kabelen deg overføre data med 480 Mbps. Selv om det er langt fra USBs 40Gbps dataoverføringshastighet, er det bare tilstrekkelig til å la deg flytte data med ganske god hastighet. Når det gjelder holdbarhet, er Aukey USB-C til Lightning-kabel spionert for å tåle mer enn 12000 svinger. Legg til den pålitelige to-års erstatningsgarantien, og du har et flott tilbehør til din iPhone XR.

USP: Svært holdbar og sikker

Sjekk ut på Amazon

Sjekk utvalget av USB C til Lynkabler

Trådløs lader: Omfavne New Age-ladeteknologien

Akkurat som iPhone Xs og Xs Max, støtter iPhone XR også trådløs lading. Hvis du ønsker å omfatte ladeteknologien på ny alder, vil trådløs ladepute eller stativ være en nyttig fordel.

Anker PowerPort Wireless 5 stativ

Anker har lenge vært en kjent produsent av ladetilbehør. Dessuten er “PowerPort Wireless 5 Stand” en av de beste trådløse ladere i markedet.

Den lar deg lade iPhone XR og andre kompatible enheter både vertikalt og horisontalt. Derfor vil du kunne glede deg over handsfree videosamtaler eller bruke enheten din komfortabelt selv når den lades opp.

Med det avanserte beskyttelsessystemet sikrer det også smarttelefonen din mot farer som kortslutning og overstrøm. Den slitesterke konstruksjonen og antiskli-matten gjør den til en langvarig ladetilgang for smarttelefonen din. I tillegg tilbyr Anker 18 måneders garanti på PowerPort Wireless 5 Stand.

USP: Rask og sikker lading

Sjekk ut på Amazon

 • Topp trådløse ladere for iPhone XR
 • Sjekk ut flere trådløse ladestasjoner og dokkingstasjoner for iPhone Xs Max, Xs og XR

Docking Station: Kjør opp iPhone effektivt

En dokkingstasjon er en av de mest kjente eiendelene for iPhone. Jeg liker å bruke det av et par hovedgrunner. For det første lar den meg lade smarttelefonen komfortabelt. Og det andre, det øker også den håndfrie opplevelsen.

Du kan bruke et ladestativ til å slå på flere enheter som din iPhone og Apple Watch på en gang. Enda bedre, noen dockingstasjoner lar deg også lade smarttelefonen trådløst.

Mangotek

Det er alltid bedre å ha et allsidig dockingstativ for å slå opp flere enheter samtidig - i stedet for å kjøpe en for hver enhet. Og hvis du vil ha et supert hendig ladestativ for ikke bare din iPhone XR men også Apple Watch og AirPods, kan du ikke gå galt med dette tilbudet fra Mangotek.

Dokken har en holdbar, men kompakt design. Med den sklisikre basen forblir den perfekt stabil mens du lader enhetene dine. Dockingstativet er utstyrt med multibeskyttende teknologi og sørger for sikker lading. Videre gjør MFi-sertifiseringen det også mer pålitelig og effektivt å tilby sikker ladeløsning.

USP: Lader iPhone, Apple Watch og AirPods samtidig

Sjekk ut på Amazon

 • Se flere dokkingstasjoner for iPhone Xs, Xs Max og iPhone XR
 • Se andre iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR Dockingstasjoner for tre
 • Sjekk ut samlingen av forankringsstasjoner med høyttalere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR

Power Bank: Must-Have Asset under lange reiser

Ville det ikke være flott å ha en robust strømbank under lange reiser, slik at du kan bruke smarttelefonen med fullstendig sinnsro uten å bry deg om batterilevetiden? Ja, det ville være veldig nyttig. Det finnes en rekke kraftbanker fra den ultra-bærbare eksterne laderen til de massive med opptil 30 000 mAh batteri eller over. Derfor er det aldri noe særlig å velge den best egnede lader.

Bonai

Det lønner seg alltid å ha rikelig med batteri i sikkerhetskopien, spesielt når du er på en lang tur. Og bare i tilfelle du er på jakt etter en kraftbank som kan lade flere enheter flere ganger, bør du ikke se lenger enn til Bonai. Det som hører overskriftene til denne eksterne laderen er det enorme 30000 mAh batteriet som er mer enn i stand til å ta vare på det høye behovet ditt.

Og med fire USB-porter lar den deg lade ikke bare iPhone og iPad, men også Android-enheter. Når det gjelder ladehastighet, tilbyr den 5, 6A utgang som er opp til oppgaven. Når vi snakker om beskyttelse, sørger smartkretsdesignen for at den eksterne laderen er i stand til å motstå farer som kortslutning, overlading og overstrøm.

USP: Massivt 30000mAh batteri

Sjekk ut på Amazon

Utforsk andre alternativer

Bluetooth-øretelefoner: Ramp opp musikk og håndfri samtale

Tidspunkter der du ønsker å øke musikktiden eller styrke håndfri ringeopplevelse, er øretelefoner veldig nyttige. Derfor er det hyggelig å ha Bluetooth-øretelefoner til disposisjon. De trådløse hodetelefonene kommer i en rekke design, kobles umiddelbart til enheten og er mer komfortable å bruke.

AirPods Pro

Apples siste iterasjon innen Bluetooth-øreplugger kommer også med støykansellering. De er så høye at ganske mange teknologielskere kaller det en av de beste i klassen. Sammen med imponerende lydkvalitet, inneholder den også en Transparency-modus.

AirPods Pro kommer med kraftsensorer som muliggjør enkel kontroll over musikk og samtaler. Du kan også tilpasse disse styringssensorkontrollene etter din smak og komfort. Takket være god batterilevetid og den svært effektive batterikassen får du glede av musikk hele dagen. Dessuten jobber AirPods elegant med Siri slik at du enkelt kan spille og kontrollere musikk.

USP: Aktiv støykansellering

Sjekk ut på Amazon

 • Se alternativer til AirPods Pro i 2019
 • Topp trådløse Bluetooth-hodetelefoner for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR i 2019
 • Xcentz trådløse hodetelefoner: Få alt du forventer av et Bluetooth-headset

Bluetooth-høyttaler: Forbedre musikktiden din

Hvis du liker høy musikk, kan en robust Bluetooth-høyttaler være et godt aktivum for smarttelefonen. Du kan kjøpe en ultra-bærbar trådløs høyttaler for å livliggjøre din strandfest eller morsomme leker i svømmebassenget. Mange Bluetooth-høyttalere har en kompakt design og er vannavstøtende. Derfor kan de perfekt utfylle din morsomme tid.

For ikke å glemme de smarte høyttalerne som Amazon Echo, HomePod og Google Home. Hvis du vil ha en mer funksjonell høyttaler, er de det beste alternativet. Bortsett fra å la deg streame musikk, kan de la deg stille alarmer, stille påminnelser, lytte til nyhetene, kontrollere smarte hjem enheter og mer.

JBL Flip 5

Skulle du tenke på å kjøpe en ultrakompakt Bluetooth-høyttaler av topp kvalitet, må du ikke se lenger enn til JBL Flip 5. Den har et pent design og kan skryte av en imponerende lyd for å forbedre musketiden.

Flip 5 gir deg rundt 12 timers spilletid og hurtiglading av USB-C. Du kan også koble til to PartyBoost-kompatible høyttalere for fantastisk surroundlyd. Høyttaleren er tilgjengelig i 11 forskjellige farger, og har en IPX7 vanntett design.

USP: Overlegen støyreduserende teknologi

Sjekk ut på Amazon

Utforsk flere Bluetooth-høyttalere for iPhone Xs, Xs Max og XR

Armbånd for Fitness Freaks

Enten du er en fitness-freak eller ønsker å bli en, kan et armbånd være usedvanlig nyttig. Du kan bruke den til å holde din iPhone på plass og konsentrere deg om dine strenge treningsøkter. Dessuten vil du kunne sjekke ut de siste varslene og bruke enheten din uten mye distraksjon.

Trianium ArmTrek Pro

Trianium's ArmTrek Pro har alle kvalitetene til å være det bedårende armbåndet ditt. Laget av mykt neoprenmateriale, det er veldig fleksibelt og svettefast. Med et komfortabelt grep holder den smarttelefonen jevn på armen.

Borrelåsen kan justeres slik at den passer til de fleste armer. Det er en innebygd nøkkellomme som lar deg lagre husnøklene. Dessuten kommer ArmTrek Pro i flere fargealternativer støttet av livstidsgarantien.

USP: Myk neoprenmateriale

Sjekk ut på Amazon

Utforsk flere armbånd

Billader: Juice opp iPhonen din sikkert på stasjonen

Du er på en lang kjøretur og nyt den fantastiske turen. Plutselig finner du din iPhone lite strøm. Vil du ikke lade enheten raskt, slik at du kan fortsette å bruke den uten forstyrrelser? Basert på din bekvemmelighet kan du velge en kablet eller trådløs billader som holder smarttelefonen oppladet.

Hunda

Svært få billadere i markedet er like sikre og effektive som Hunda. Billaderen har et solid, men likevel ganske kompakt design. Når det gjelder ladehastighet, er den utstyrt for å levere opptil 4, 8 ampere (2, 4 ampere hver port) som er opp til merket. Og med en ekstra port underveis, lar den deg også lade flere enheter samtidig.

Den opprullede kabelen er holdbar og blir ikke sammenfiltrert. Beskyttelsesmessig kan Honda billader motstå overstrøm, kortslutning og andre lignende farer. I tillegg tilbyr selskapet også 18 måneders garanti.

USP: Robust, men likevel ganske kompakt design

Sjekk ut på Amazon

 • Utforsk andre billadere for iPhone Xs Max, Xs og iPhone XR
 • Se flere alternativer for trådløse billadere for iPhone XR, iPhone Xs og iPhone Xs Max

Bilmontering: Hold din iPhone stabil under navigering

Akkurat som en billader er et bilfeste et viktig tilbehør for en mer praktisk håndfri bruk på stasjonen. En telefonholder lar deg holde smarttelefonen perfekt på plass og tilbyr også forbedret visningsvinkel. Derfor kan du enkelt navigere ved å bruke Apple eller Google Maps uten noen distraksjon.

WinnerGear

WinnerGear hevder å være verdens sterkeste smarttelefonbilmontering. Og når jeg ser på den solide designen og den robuste låsemekanismen, kan jeg si at det er opp til merket.

Bilmonteringen har sterk sugekopp for å bli installert ordentlig på dashbord og frontrute. Takket være 360-graders rotasjon, kan du plassere smarttelefonen både i liggende og portrettmodus.

Når vi snakker om designet, ser WinnerGear kompakt ut og er fullt i stand til å motstå vanlig slitasje. I tillegg har denne telefonholderen en pålitelig to års garanti.

USP: Sterk sugekopp

Sjekk ut på Winnergear.com

Se flere bilfester for iPhone Xs, iPhone XR og iPhone Xs Max

Trådløs billaderfeste

Hvis du ikke lenger liker å håndtere kablede kabler eller har omfavnet trådløs lading, er sjansen stor for at en trådløs billaderfeste vil være din greie.

Bortsett fra å holde smarttelefonen fast slik at du kan ha en mer sømløs håndfri bruk, kan den også juice opp enheten. Så den omfattende bruken din vil aldri stoppe opp på grunn av lite strøm. Det er det som heter å drepe to fugler med en stein!

ZeeHoo

Både som billader og bilmontering skiller ZeeHoo seg ut mot de fleste kolleger i markedet. Et av høydepunktene på dette trådløse billaderfeste er det robuste designet som gir det mer holdbarhet.

Utstyrt med sikker trådløs Qi-ladeteknologi, den utmerker seg med å lade iPhone XR raskere samtidig som den gir den tiltrengte beskyttelsen mot kortslutning og overstrøm. Den automatiske åpningen og klemkonstruksjonen gjør det mulig å betjene med en hånd. Dessuten er den designet for å være sakvennlig, slik at du ikke trenger å ta vondt av å fjerne dekslet fra smarttelefonen.

Selskapet sier at den trådløse billaderfesten fungerer med ikke bare slanke saker, men også tunge deksler. Selv på prispunktet ser ZeeHoo ganske rimelig ut til $ 40, 95.

USP: Automatisk design av åpning og klemme

Sjekk ut på Amazon

Utforsk andre trådløse billaderfester

Det er alt du trenger! Forutsatt at du har funnet riktig tilbehør til smarttelefonen din.

Topp innsatsen din?

Nå som du har tatt en titt på vår oppsummering av det viktige tilbehøret, gi oss beskjed om de som ser ut til å være mer lovende for din iPhone XR. Ingen liste kan selvfølgelig være komplett for alle. Imidlertid er jeg sikker på at ovennevnte er god nok til å hjelpe deg med å velge den beste innsatsen.

Ta også en titt på de forskjellige lagoppstillingene:

 • Beste iPhone XR klare saker
 • Beste iPhone XR lommebokvesker
 • Beste iPhone X, Xs Max og XR Solkraftbanker
 • Beste iPhone XR designervesker

Ønsker du å inkludere noe tilbehør i ovennevnte oppdatering? Fortell oss om det i kommentarfeltet, på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned iOS-appen vår for å holde deg i takt med alle ting-Apple.

Ansvarsfraskrivelse: iGeeksBlog mottar provisjoner når noen kjøper varene gjennom tilknyttede lenker.

 

Legg Igjen Din Kommentar