Slik sletter du bøker fra iBooks-appen på iPhone / iPad i iOS 8

iBooks er en populær e-bok-app som Apple introduserte i 2010 sammen med iOS 4. Det Cupertino-baserte selskapet har sett den stadig økende etterspørselen og har brakt den forhåndsinstallert med iOS 8. iBooks gir deg en fantastisk plattform der du kan Last ned en mengde bøker med mange forskjellige kategorier som fiksjon og litteratur, kunst og underholdning, forretning osv. Alt du vil lese og utforske er tilgjengelig.

Det er mange mennesker som er så lidenskapelig opptatt av å lese at de rett og slett ikke kan få nok av det. Og iBooks står til deres disposisjon, kjøper de mange favorittbøker. Som et resultat blir iPhonen over tid lastet med et enormt antall bøker. Hvis du også er en av dem og er villig til å finne ut hvordan du kan slette de uønskede bøkene i iBooks på iPhone / iPad, her er hvordan du kan bli kvitt dem.

Slik sletter du bøker i iBooks-appen på iPhone / iPad som kjører iOS 8

Trinn 1. Start iBooks- appen.

Steg 2. Trykk på Mine bøker fra nedre venstre hjørne.

Trinn 3. Trykk på Velg fra øvre høyre hjørne.

(Nå kan du velge alle hvis du vil slette alle bøkene samtidig.)

Trinn 4. Velg bøkene du vil slette.

Trinn 5. Når du trykker på Delete, får du to alternativer - Delete and Delete This Copy.

Hvis du trykker på Slett, blir bøkene dine fjernet fra enheten din, men de vil fremdeles være synlige i Innkjøpt der du kan laste ned dem igjen.

Hvis du trykker på Slett denne kopien, vil de fortsatt være synlige der med iCloud-ikonet. De vil ikke ta plass på enheten din, men du kan laste dem ned derfra i stedet for å gå til Innkjøpt .

Hvis du har synkronisert bøkene dine med alle enhetene dine som er registrert med samme iCloud-konto ( Innstillinger → iBooks Slå på synkroniseringssamlinger )

Du vil se et annet alternativ Slett fra alle enheter . Når du trykker på den, blir bøkene dine slettet fra alle iOS-enhetene.

Velg eventuelle alternativer etter behov.

Det er det!

Husk at bøkene er blitt slettet, men du kan fortsatt laste dem ned på nytt uten å måtte betale igjen. Slik kan du gjøre det.

Slik laster du ned / gjenoppretter de slettede bøkene i iBooks-appen på iPhone / iPad

Trinn 1. Start iBooks- appen.

Steg 2. Trykk på Kjøpt nede til høyre.

Trinn 3. Trykk på Ikke på denne iPhone under Kjøpt.

Trinn 4. Du vil se alle de slettede bøkene med iCloud-ikonet. Velg bøkene og trykk på iCloud-ikonet for å laste ned.

Det er alt!