Slik slår du av iPhone XS Max, XS og iPhone XR

Å slå av iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR krever kombinasjonen av to knapper. Det er ikke lenger bare avhengig av på / av-knappen.

Første ting først, omstart og tvinge til å starte på nytt (som også er kjent som en hard tilbakestilling) er to forskjellige ting. Mens førstnevnte er en normal prosess, er sistnevnte veldig nyttig for å fikse diverse diverse problemer som app-frysing. For å tvinge til å starte iPhone X, Xs, Xs Max eller iPhone XR på nytt (samme metode for iPhone 8/8 Plus), hopp over til denne guiden. Les videre…

Slik slår du av iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone XR

Slå av iPhone XS, XS Max, XR og iPhone XMed sideknappen som utfører flere roller som å åpne Apple Pay, påkalle Siri, aktivere SOS, Apple måtte litt endre metoden for å slå av iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone XR for å holde ting enkelt.

Trinn 1. Først må du trykke og holde inne sideknappen og en av volumknappene til du ser glidebryteren “skyv til strøm av” .

Steg 2. Nå må du dra glidebryteren for å slå av iPhone-en.

For å slå på iPhone-en din, trykk og hold inne sideknappen igjen til Apple-logoen vises på skjermen. For å starte iPhone 8/8 Plus eller andre iOS-enheter på nytt, bare trykk og hold inne ON / OFF-knappen og skyv deretter for å slå den av. Når enheten er slått av, trykker du på og holder på av / på-knappen igjen for å starte enheten på nytt.

Slik slår du av og på mørk modus raskt ved å tre-klikke på Hjem / sideknappen på iOS-enhet

Trinn 1. Start Innstillinger- appen på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Nå må du bla ned og trykke på Slå av .

For å slå på iPhone-en din, trykk og hold inne sideknappen. Det er det, folkens!

Video: Slik slår du av iPhone X, iPhone XS, XS Max og iPhone XR

Pakk sammen

Hva tar du for deg på denne litt nye måten å starte iPhone på nytt? Gi oss beskjed om dine tilbakemeldinger om det i kommentarene nedenfor.

Se også på innleggene:

  • Hvordan ta skjermbilde på iPhone X, Xs og Xs Max
  • Hvordan tilbakestille Face ID på iPhone X, Xs, Xs Max eller XR
  • Hvordan bruke Reachability på iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone XR
  • Slik bruker du Animoji på iPhone X, Xs, Xs Max eller XR
  • Slik aktiverer du Siri på iPhone X

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar