Beste Safari-alternativer for iPhone og iPad

Safari er en funksjonsrik og sikrere nettleser. Men det er ikke perfekt! Hvis du ikke lenger synes det er tiltalende, har du ganske mange beste Safari-alternativer for iPhone og iPad å prøve.

Vi har valgt nettlesere basert på tre viktigste ting. Sømløs opplevelse, rask nettlesing og personalisering. Og disse appene har levd opp til de angitte parametrene med stor effekt!

Topp Safari-alternativer for iPhone og iPad

#1. Chrome

Chrome trenger åpenbart ingen introduksjon. Googles nettleser er styrende på tvers av plattformene. Appen lar deg bla raskt og lar deg raskt få tilgang til tidligere besøkte sider. Du kan også søke ved hjelp av stemmen din hvis du ikke er komfortabel med å skrive.

Den lar deg synkronisere fanene og bokmerkene med alle enhetene dine. Les nettsider på hvilket som helst språk takket være den smarte oversettelsesfunksjonen. Vil du ha mer privatliv? Det er også en inkognitomodus som lar deg bla uten å lagre historikken din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. delfin

Hvis du ønsker å få en mer personlig opplevelse, ville Dolphin være et bedre alternativ. Bortsett fra å la deg surfe raskt og sikkert på nettet, lar appen deg twitre websider, legge dem til Facebook og til og med dele dem via e-post.

Bla gjennom faner lar deg åpne for å bytte mellom websider mye raskere. Dra full nytte av Chrome / Firefox / Safari-utvidelser for å enkelt sende koblinger, kart, telefonnumre og mer fra skrivebordet til telefonen din og omvendt. I tillegg kan du synkronisere historikken, bokmerkene og passordene dine på tvers av enhetene dine.

Pris: Gratis

Last ned [For iPhone]

Last ned [For iPad]

# 3. Opera Mini

Bekymret for det raske dataforbruket på iOS-enheten din? Bruk Opera Mini til ikke bare å bla raskere, men også redusere unødvendig databruk.

Appen lar deg blokkere annonser for å forbedre leseopplevelsen. Bruk private faner for å surfe på nettet. Den har en video boost-funksjon for å lagre data mens du ser på videoer. Det er også en nattmodus som lar deg surfe på nettet mer om natten. Dessuten kan du få de nyeste trendene og også få tilgang til nyhetene du liker å lese.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Microsoft Edge

Microsoft Edge gir en mer sømløs nettleseropplevelse. En av funksjonene som jeg har likt mye i denne appen er “Hub” som lar deg organisere nettet slik at det passer arbeidsflyten din.

Appen fjerner ikke bare rotet, men gjør det også mer praktisk å finne, se og administrere websidene dine. Den synkroniserer automatisk favorittene, passordene og leselistene dine på tvers av enhetene for en mer personlig opplevelse.

Med den innebygde QR-kodeleseren er det mye lettere å lese QR-koder med bare et trykk på en knapp. I tillegg kan du også bruke stemmen din til å søke raskt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Firefox

Firefox er høyt verdsatt for et par hovedfunksjoner: mer privatliv og rask surfing. Appen foreslår resultater basert på tidligere søkte resultater på tvers av favorittsøkemotorene dine. Derfor kan du bla raskere. Intuitive visuelle og nummererte faner gjør det enkelt å få tilgang til innhold for fremtidig referanse.

Den lar deg synkronisere historie og bokmerker på alle enhetene dine. Den private surfemodusen sikrer at du har ekstra privatliv for å surfe på nettet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Yandex

Når verden blir en global landsby for hver dag, er det veldig vanskelig å beskytte personvernet vårt. Men hvorfor skal vi bekymre oss for det når du har så mange alternativer. Du kan beskytte dine personlige data med Yandex-nettleseren når du bruker offentlig Wi-Fi og andre uidentifiserte nettverk.

Heldigvis med denne nettleseren, er du sikker på å holde deg unna skadelige eller uredelige sider som kan hacke seg inn på iPhone eller iPad. Med andre ord beskytter appleserens aktive sikkerhetssystem slike hackere mot å komme inn i systemet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. DuckDuckGo Privacy Browser

Skulle du tenke på å surfe på nettet med mer privatliv, kan “DuckDuckGo” være et av de bedre alternativene. Appen har et pent grensesnitt og lar deg navigere på nettet med forbedret sikkerhet.

Den blokkerer automatisk tredjeparts trackere slik at surfingen din forblir privat. Med forhånds krypteringsbeskyttelsen sikrer det din personlige informasjon.

Du kan rydde opp i alle fanene og dataene dine enkelt. Dessuten kan du sikre DuckDuckGo ved å bruke Touch ID eller Face ID.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Turbo VPN privat nettleser

Når du surfer raskt og sikkert på nettet, kan “Turbo VPN Private Browser” være et topp utvalg. Du kan bruke denne appen til å bla gjennom nettsteder anonymt og holde din personlige informasjon beskyttet mot sporer.

Takket være den overlegne VPN-proxyen, vil du kunne få tilgang til nettsteder raskt. Appen skjuler IP-adressen din for å ivareta personvernet ditt. Derfor vil ikke ditt personvern online bli utsatt mens du bruker offentlige Wi-Fi-hotspots på hoteller, flyplasser osv.

Til slutt tilbyr appen et ukentlig abonnement for $ 9, 99 og månedlig for $ 11, 99. Årets abonnement er tilgjengelig for $ 35.99.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Privat nettleser

Denne er ganske god til å la deg surfe på nettet med ønsket personvern. Grensesnittet til appen ser enkel ut, slik at du kan gjøre forretninger med fullstendig sinnsro.

I det øyeblikket du avslutter appen, blir alle historikk, informasjonskapsler og hurtigbuffer automatisk utslettet. Dermed forblir dine personlige data sikre.

Brukergrensesnittet til appen ligner på Safar, og den skjuler statuslinje og navigasjonskontroller for å gi mer plass. Så hvis du setter pris på aksjen nettleser, er sjansen stor for at du synes det er prisverdig også.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Cake Nettleser

Oppriktig sagt har jeg funnet Cake nettleser veldig imponerende. Det beste med denne appen er muligheten til å gi en mer personlig opplevelse.

Du kan ideelt tilpasse søkene dine for å ha foretrukne resultater. Takket være gruppesøket kan du finne de ønskede søkeresultatene mye raskere.

Det er også en personvernmodus for å surfe på nettet diskret. Naviger enkelt gjennom alle de bokmerkede nettstedene dine, og organiser dem perfekt for rask tilgang.

Elsker tilpasning? Vel, du kan få mest mulig ut av biblioteket med ikoner for å tilpasse appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Aloha Browser

“Aloha Browser” er mye mer enn bare en vanlig nettleser. Bortsett fra å la deg navigere gjennom nettet i ditt eget tempo og med den nødvendige sikkerheten, fungerer appen også som praktisk filbehandler.

Du kan bruke denne appen til å holde dine private bilder og videoer organisert. Med ubegrenset VPN til disposisjon har dine personlige data en bedre sikkerhet.

Appen komprimerer automatisk VPN-trafikk for å lagre dataene dine. I tillegg er det også en QR-kodeleser som raskt kan åpne koblinger.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er alt!

Jeg antar at du har likt disse nettleserne. De er lett de mest favoriserte og tilbyr en mer strømlinjeformet opplevelse. Har du noen tilbakemeldinger? Skyt den i kommentarene nedenfor.

Du vil kanskje også like:

  • Beste Safari-utvidelser for iPhone og iPad
  • Slik stopper du autospillvideo i Safari for Mac
  • Slik fjerner du nettleserhistorikken i Safari
  • Hvordan bytte søkemotor for Safari på iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar