Beste kjørerapper for iPhone og Apple Watch i 2020: På tide å kjøre på Top Gear

Planlegger du å komme deg litt ut av sengen eller bare bli mer aktiv og ønske å slå bakken? Hvis ja, kan disse beste runner-appene for iPhone og Apple Watch være din viktige assistanse. Egentlig. Så hva gjør at disse kjøre / aktivitetssporingsappene skiller seg ut?

Bortsett fra å la deg spore forskjellige treningsøkter som fotturer, jogging, fungerer de til og med som en strålende trener. Basert på målet ditt, kan du tilpasse appen for å få mest mulig ut av hvert løp. Klar til å hoppe over for å finne den mest passende løperappen for din iPhone og Apple Watch? (Det kan også være lurt å ta en titt på disse beste treningsappene.) La oss kjøre listen!

De beste appene for løping / aktivitetssporing for iPhone og Apple Watch i 2019

#1. Kartlegg mitt løp

Som navnet selv antyder, er “Map My Run” grunnlagt for å hjelpe deg med å utmerke deg i å få mest mulig ut av treningen. Du får innsiktsfull lydfeedback om hver GPS-sporet kjøring. Sjekk ruten du tok på kartet.

Du har muligheten til å velge mellom over 600 forskjellige idretter. Bruk rutefunksjonen til din beste fordel for å finne de nærliggende stedene for løpeturen. Du kan synkronisere dataene dine med flere bærbare apparater som Apple Watch, Fitbit og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Nike + Run Club

“Nike + Run Club” er laget for toppløpere. Ved bruk av en tilpasset coachingplan holder den deg i fred med det som ønsker å oppnå. GPS-en registrerer kjøringen din med hver subtile detalj.

Leaderboards lar deg konkurrere med vennene dine. Spesielle spillelister sikrer at du alltid er i høy ånd. Få motivasjon fra flotte løpere som Kevin Hart og Mo Farah og fortsett å bryte dine egne rekorder.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Runkeeper

Med over 50 millioner brukere er Runkeeper en av de mest populære løperappene. Takket være overlegen GPS kan den spore treningsøktene dine nøyaktig. Angi målet ditt for å oppnå, og appen vil guide deg for å komme dit.

Følg en plan som fungerer best for deg for å sikre at du kan slå over linjen. Bruk påminnelser for å følge opp oppgaven. Dessuten har du muligheten til å spore fremgangen din for å ha den rette ideen om hvor godt du klarer deg med det faste målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. LØP for vekttap

Leter du etter en app som hjelper deg å gå ned i vekt raskt? "LØP for vekttap" kan være det riktige svaret for din søken. Det er perfekt optimalisert for vekttap for å gjøre jobben din mye enklere. Det gir en personlig kostholdsplan som er veldig viktig for å oppnå treningsmålet.

Avhengig av ditt mål, nivå eller bekvemmelighet, kan du velge den ideelle planen som kan gi ønsket resultat for deg. Det er mye treningsmusikk for å holde deg pumpet opp under den strenge treningen. Dessuten justerer tempoet i musikken seg fantastisk etter rytmen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Strava løper og sykler

Ønsker du å slå bakken løpende med mer kraft? Strava kan øke opplevelsen din enormt og få til den tiltrengte forbedringen i løpet ditt. Gjennom de nyttige topplistene etter alder og vekt gir det deg riktig innsikt om hvor du står.

Du kan sjekke ut den ukentlige kjørelengden eller tidsbaserte målet ditt og være i stand til å spore fremgangen din med letthet. Den detaljerte hjertefrekvensanalysen lar deg forbedre ytelsen. Rett etter at du er ferdig med løpet, vil det vise deg resultatene basert på målet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Runtastic

Runtastic har lenge vært en toppløper-app. Med innebygd GPS gir den deg de mest nøyaktige dataene om aktiviteten din. Og taletreneren er alltid der for å overvåke treningen din nøye og gi den verdifulle guiden.

Det lar deg spore antall treningsaktiviteter som sykling, ski, jogging, etc. Du har også muligheten til å sette deg et mål for hele året. Den integrerte musikkspilleren lar deg aldri kjede deg med aktiviteten din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. RunGo

Sist, men ikke minst, fullfører RunGo denne utmerkede listen over toppløper-apper. Det som gjør denne appen svært nyttig for løpere, er muligheten til å styrke ytelsen. Det lar deg lage ruten på enheten din.

GPS-stemmenavigering fører deg gjennom banen din. Det beste med det er at det fungerer til og med offline. Bare last ned ruten, og appen vil guide deg selv når enheten ikke er koblet til internett. Dessuten kan du enkelt dele posisjonen din og løpe med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Endomondo

Endomondo er en fantastisk fitness-tracker og personlig treningsapp. Med den kan du følge med på treningen og hvor godt du har det. Sjekk øyeblikkelig hastigheten, tiden eller andre viktige data, og få fart på fart.

Det kan spore mer enn 40 idretter. Audiofeedbacken gir deg nødvendige innspill om hvordan du kan bli bedre eller områdene der du må forbedre deg. For å få ønsket resultat, er det bare å sette inn tid, distanse eller kalorimål og la treneren vise deg den rette måten å dra det av.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. iSmoothRun Pro

iSmoothRun Pro er akkurat det du ønsker å bli en utmerket løper. Med bruk av GPS og skritteller er iSmoothRun Pro i stand til å spore hvert eneste trinn. For å komme i gang, oppretter du bare treningen og lar appen trene deg med verdifulle lydtips.

Det gir trinnsporing hele dagen på iPhone 5s eller nyere. Appen stopper automatisk hvis du tilfeldigvis stopper mens du kjører, og den vil starte når du begynner å løpe. Det lar deg eksportere dataene dine i flere formater som GPX, TCX, KML, PWX eller CSV.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 10. Fitso

Som en kjørende app ser “Fitso” veldig lovende ut. Det er tre ting som jeg har funnet veldig merkelig i denne appen.

Først og fremst lar appen deg lage en mer personlig plan som kan hjelpe deg med å nå målet ditt. Det andre, det lar deg følge med på alle viktige aspekter, slik at du kan holde deg i tråd med målet ditt.

Og den tredje, Fitso tilbyr noen praktiske tips og overvåker fremgangen din ganske mye som en personlig trener. Dessuten får du en massiv katalog med over 3 000 videoer for å se og forbedre din styrke, utholdenhet og bli en godt trent løper.

Pris: Gratis

nedlasting

Det er ganske mye det!

Valget ditt?

Har jeg savnet noen viktige Runner-app? Gi oss beskjed om det i kommentarene.

Du ønsker ikke å gå glipp av disse kule innleggene:

  • Beste helseapper for iPhone og iPad
  • Beste iPhone / iPad-apper for sunn mat
  • Beste Sleep Tracker-apper for iPhone

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram. for å lese flere slike topp-fitness-app-lister.

 

Legg Igjen Din Kommentar