Beste Apple Watch-støtfangervesker i 2020: Den perfekte beskyttelsen mot alle farer

Apple Watch er en dyrebar bærbar enhet som sikkert er misunnelig for mange. Eierne av klokken vil gjerne gi den enhver beskyttelse mot riper eller støt. De sier: "Å eie en uvurderlig enhet er mye enklere enn å holde den noen gang sikret mot skade." AppleWatch krever mer beskyttelse og omsorg enn de fleste andre bærbare enheter bare fordi det er et ikon, og det må derfor ha den ultimate beskyttelsen.

Kofangere for iPhones har vært til god hjelp da de gir den sårt tiltrengte sikkerheten til telefonene dine fra uventede skader. Hva med å ha kofangere til Apple Watch også? I tillegg til å gi klokken din stor sikkerhet, kan de være et solid tillegg til klokken. La oss ta turen over hoppet for å forhandle noen av de beste støtfangersakene for Apple Watch!

Beste Apple Watch Bumper Cases i 2019

#1. M MYECOGO

M MYECOGO produserer antislip og støtsikker etui av høy kvalitet til din Apple Watch. M MYECOGO har brukt mykt TPU-materiale, noe som gjør installasjonen ganske bris. Denne saken er ekstremt gjennomsiktig, som viser klokkens originale design.

Denne saken er laget av miljøvennlig TPU, som også er sklisikker. En av de skarpe funksjonene i denne saken er at den ikke hemmer brukervennligheten til Apple Watch, og fortsatt får du ekstern overflatebeskyttelse for enheten din.

USP: Holdbar fleksibilitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Defense Edge Bumper Case fra X-Doria

Defense Edge er en solid støtfangerveske til din Apple Watch. Det er laget med innvendig fôr av aluminium og gummi og er fullt utstyrt for å beskytte ditt dyrebare klokke mot støt eller uønskede riper. Den har et snap-on design for en rask installasjon på klokken. Du kan ta den av umiddelbart også.

Defense Edge kommer for både Apple Watch størrelse 38mm og 42mm. Den har samme utsalgspris for begge modellene. Denne støtfangervesken fås i både bronse og sølvfarger. Forhåndsbestillingen har begynt.

Pris: $ 29.99

Kjøp det fra X-Doria

# 3. Spigen ultra-tynn flytende krystall

Laget av TPU-materiale av høy kvalitet, skal denne Apple Watch-støtfangervesken fra Spigen vare lenge. Det er ganske fleksibelt og gir et passende utseende til Apple Watch. Den er lett og gir ikke unødvendig bulk på klokken. Du kan fjerne og installere det enkelt.

Denne støtfangervesken skal oppfylle dine forventninger både når det gjelder å gi klokken sårt tiltrengt beskyttelse mot riper eller skader og legge til en fin profil til din dyrebare bærbare enhet. Og til den prisen du kanskje betaler for det, er denne saken også rimelig. Denne modellen er tilgjengelig for både 38 mm og 42 mm Apple Watch.

Pris: $ 26.99 [$ 14.99 på Amazon mens vi skriver dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen Exact Fit

Denne Spigen Apple Watch-saken er laget av førsteklasses polykarbonatmateriale. Den passer perfekt til din Apple Watch. Det er ingen ekstra masse å fjerne sjarmen fra det attraktive klokken. Det slanke utseendet gjør at denne saken kan være et vakkert tillegg til klokken.

Eksponerte knapper og båndinnsats sørger for at du ikke har noen ulemper mens du bruker klokken. Det er tilgjengelig for både 38 mm og 42 mm Apple Watch.

Prøv denne saken, hvis du vil ha en elegant beskyttelsesetui til Apple Watch.

Pris: $ 21.99 [$ 14.99 på Amazon i skrivende stund dette.]

Sjekk ut på Amazon

# 5. fSCPA

Apple Watch er din dyrebare besittelse, og du vil stolte den stolt over til vennene og kollegene dine. Men hva hvis en sak overskygger awwomenness av smartwatch? For dette formålet har fSCPA designet en ultra tynn veske til din Apple Watch. Denne saken er bare 0, 3 mm tykk og passer på klokken din som en hanske.

Til tross for sin slanke profil, beskytter denne saken Apple Watch fra alle hjørner og sider. Med 99% gjennomsiktighet har denne saken berøringsfølsomhet.

USP: Berøringsfølsomhet

Kjøp den fra Amazon (42mm)

# 6. V85

Det kan være en utfordrende jobb å installere en sak på Apple Watch hvis du ikke bruker V85-saken. Denne saken er kjent for sin enkle installasjon på grunn av sin fleksible TPU. Dessuten gjør materialet det lett tilgang til alle knappene på klokken.

V85 har brukt slitesterkt materiale for å gi full beskyttelse. Den støtdempende saken beskytter sider og kanter på Apple Watch mot støt og fall.

USP: Presis utskjæring

Sjekk ut på Amazon (42mm)

# 7. LELONG

LELONG har designet et perfekt etui til din Apple Watch. Når du har installert saken, kan du enkelt lade klokken; bortsett fra å lade klokken, kan du sette inn et nytt armbånd på en enkel måte. For å forhindre vannmerker, tilbyr LELONG liten prikk på skjermbeskytteren.

Klokkens skjerm er beskyttet av den innebygde skjermbeskyttelsen; aldri bekymre deg for riper og kollisjon. Forsikre deg om at du installerer saken før du starter med sportsaktiviteter.

USP: Unik design

Sjekk ut på Amazon (38mm)

# 8. UMTELE

Denne sterke funksjonen forsvarsveske er spesialdesignet for Apple Watch Series. Beskytt Apple Watch mot uforutsette skader med denne avanserte beskyttelsesvesken med to lag, som kombinerer hardt skall og fleksibel TPU-støtfanger. Designet vil ikke klø klokka og kan tilby usikker sikkerhet mot støt.

UMTELE har brukt presis kappeprosess for å oppnå perfekt montering på Apple Watch. Få rask og nøyaktig tilgang til digital krone, strømknapp og høyttaler på klokken.

USP: Fleksibel TPU

Sjekk ut på Amazon (38mm)

# 9. SIRUIBO

SIRUIBO bringer kofangere for alle versjoner av Apple Watch. Du kan sikre all-round beskyttelse med denne myke og slanke armbåndsuret er laget av lett materiale for å gi lite bulk til klokken. Saken er nesten ubemerkelig med profilen sin.

For enkel installasjon og fjerning bruker SIRUIBO mykt gummimateriale til å produsere denne støtfangervesken. Når du installerer eller fjerner saken, er du minst bekymret for skadene på klokken. En ulempe med denne saken er at det vil redusere berøringsskjermgrensesnittet (nesten 2%).

USP: Enkel installasjon

Sjekk ut på Amazon (44mm)

# 10. Mkeke

Mkeke har kommet med en støtfangerveske, som også beskytter klokken og skjermen. Denne støtdempende saken har hevede kanter for å redusere støtet når du slipper uret. De forhøyede kantene holder klokkeflaten over bakken, og forhindrer dermed skader på skjermen.

Flexile TPU forårsaker ingen problemer mens du installerer eller fjerner saken. Beskyttelse av hele kroppen sikrer sikkerhet mot dråper, riper og ujevnheter.

USP: Forhøyede kanter

Sjekk ut på Amazon (42mm)

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​i kommentarene, på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.