iPhone som en fjernkontroll: 10 ting du kan kontrollere med iPhone

Teknologi er en så kraftig ting. Du bygger opp en liste over ting iPhone kan gjøre, og deretter rett når du tror "det handler om det, " dukker det opp en annen funksjon. For de fleste vanlige brukere er iPhone en smarttelefon som tekster, ringer, kobler til internett, spiller spill, musikk, videoer, videochatter osv., Men for noen få av oss tjener den ett formål til.

IPhone brukes ofte som en fjernkontroll for å få kontakt med mange dingser. Du vet sikkert at iPhone eksternt kan kontrollere musikken som spilles på iTunes (på Mac / PC), men da, det er bare toppen av isfjellet. Med bruk av iPhone som en fjernkontroll kan du kontrollere en mengde gadgets rundt deg. Fra innbruddsalarmanlegg til Xbox-enheten din, blir iPhone den perfekte universelle fjernkontrollen gjennom spesifikke apper. Mer etter hoppet!

10 populære ting du kan kontrollere med din iPhone

Her er en liste over 10 populære ting du kan kontrollere med iPhone som fjernkontroll. Å, vær oppmerksom på at dette bare er et "tips av isfjell-listen". Det er utallige ting du kan kontrollere med iPhone-en din. Vi har nettopp laget en liste over ti her.

#1. Apple TV

Vel, dette er så enkelt som det kan bli. Apples Remote-app lar deg kontrollere Apple TV fra hvor som helst innenfor Wi-Fi-serien. Dette setter ting i perspektiv når du kan bla gjennom alt innholdet på Apple TV rett fra iPhone, spille / pause, FF og gjøre mye mye mer uten å måtte lete etter den originale fjernkontrollen igjen.

Enda bedre, med iOS 11 eller nyere, kan du kontrollere Apple TV rett fra Control Center på iPhone.

# 2. iTunes

På din Mac / PC, med Remote-appen, kan du kontrollere iTunes-biblioteket ditt fra iPhone. Og med kontroll mener vi ikke bare å spille / pause / spole tilbake / blande musikk. Vi snakker om å slå opp den neste sangen på listen, lage Genius-spillelister rett fra iPhone-en din ... ja, vi snakker en fullverdig kontroll her.

# 3. HomeKit-aktiverte enheter

Kontroll av HomeKit-aktiverte enheter er ganske enkelt med iPhone. Du kan sømløst kontrollere nesten alt som finnes i ditt paradis. Fra lys, vekselstrøm, takvifte, lås til termostat, vil du kunne finjustere dem rett fra iOS-enheten din. Likevel for å dra nytte av denne imponerende funksjonen? Følg denne komplette guiden for å bruke Hjem-appen og tilpasse HomeKit-tilbehør på iPhone.

# 4. Smarte TV-er

Samsung, Viera, LG, Sony, Panasonic og ganske mange andre andre TV-produsenter slipper apper for iPhone som gjør smarttelefonen din til en kraftig fjernkontroll. Dette fordeler på to måter: du trenger ikke å bruke fjernkontrollen lenger, og du trenger ikke å bekymre deg for synsfeltet for IR-fjernkontrollene. Fordi iPhone-fjernkontrollen fungerer over WiFi, kontrollerer du etter hvert TV-en din fra hvor som helst i huset ditt.

# 5. PowerPoint og Keynote Presentasjoner

Apper som MyPoint og Keynote Remote lar deg kontrollere de jazzy presentasjonene du lager rett fra smarttelefonen din. Du har med deg iPhone hele tiden, uansett, så hvorfor gidder å holde en liten fjernkontroll når du kan få ting gjort med det du allerede har?

# 6. Desktop, Mac

Ah, det er her ting blir mest interessant. Vel, VNC-apper for iPhone er ikke nye, og disse har vært her lenge. Du kan bruke grunnleggende programvare som Team Viewer og deretter knytte Mac / PC til iPhone - og kontrollere den utrolig.

# 7. Hjemmestereo

Hjemmestereoscenen er ganske defragmentert, men sjekk ut om stereoanlegget ditt inneholder en app som lar deg kontrollere musikk på den gjennom iPhone-en din! Noen spillere lar deg styre musikk via Bluetooth, men de fleste moderne stereooppsett kommer med en app og med Wi-Fi-støtte: vel, det gjør ganske mye, ikke sant!

# 8. VLC Media Player

VLC Remote for iPhone er en fantastisk liten app som hjelper deg med å kontrollere VLC-spilleren på din Mac / PC. Det er en gratis versjon som er ganske mye nok til å få ting til å rulle. Hvis du bruker VLC mye, vil dette fullføre pakken.

# 9. Xbox Media Center

Jeg er ikke helt sikker på om mange bruker Media Center på Xbox (XBMC), men du kan kontrollere XBMC direkte fra din iPhone ved å bruke den offisielle appen.

10. Smart høyttaler

Smarte høyttalere har blitt en enorm mani i disse dager. Drevet av virtuell assistent er de designet for ikke bare å underholde deg med ypperlig musikk, men også lese nyheter, si vitser og ringe, sende meldinger og mer. Ved å bruke din iPhone kan du skinnende styre smarthøyttaleren din som Amazon Echo, Sonos One og HomePod.

Det er alt, venner!

Følg med!

Det er flere ganske smarte fjernapper som AnyMote og SURE som kan la deg styre en rekke ting som DVD, set-top-box, mediespiller, klimaanlegg og mer. Hvis du er på jakt etter noen nyttige apper for å håndtere en rekke ting, kan du sjekke dem ut. Det er klart at iPhone-en din er mer enn bare en telefon.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste produktivitetsapper for iPhone og iPad
  • Beste presentasjonsapper for iPhone
  • Beste prosjektlederapper for iPad
  • Beste filbehandlerapper for iPhone

Likte du å lese denne artikkelen? Last ned iOS-appen vår, og følg med på Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av historier.

 

Legg Igjen Din Kommentar